VIDEO: Karl Erjavec na nujni vožnji? S prižganimi lučmi kar po sredini avtoceste

Spletni portal Nova24TV je na spletu objavil video posnetek, ki jim ga je posredoval eden izmed njihovih bralcev.

V njem je moč videti službeno vozilo ministra za obrambo Karla Erjavca, ko se je to s prižganimi lučmi prebijalo mimo stoječe kolone vozil na avtocesti.

Za podobno potezo je v preteklosti poskrbel tudi Dejan Židan iz Socialnih demokratov, ki je kot predsednik DZ zlorabil modre luči, mimo stoječih vozil pa peljal kar po reševalnem pasu.

Vse kaže na to, da se je za takšno potezo odločil tudi Karl Erjavec. Do vožnje po reševalnem pasu je po besedah bralca prišlo v četrtek, 20. junija, predvidoma okoli 8:00 na gorenjski avtocesti v smeri proti Ljubljani.

Ob posredovanem posnetku je zapisal: "Karl Erjavec na vožnji z lučkami, medtem ko normalni državljani čakamo v koloni in dajemo prednost reševalnim vozilom."

Je bil mar Karl Erjavec res na tako nujni vožnji, da se je mimo stoječe kolone vozil moral prebijati kar po reševalnem pasu ali je morda le zamujal v službo? Na uradne odgovore še čakamo.
0
JeklenaPest
Pred 2 meseci
Odkod pa je v 2-sekundnem videu jasno, da je notri ravno Korl...?
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Ob gozdu je zaigrala na harfo: Prizor v ozadju je splet pustil brez besed!Policist rešil življenje malčka: To je storil, ko je otrok stekel na cesto!Filip zapel s svojim osebnim asistentom: Njun talent je navdušil Slovence!Isaac Palma ganil v cerkvi: Med poroko je zapel Ave MariaPapigo je vprašal, če ga ljubi: Njen odgovor te bo nasmejal do solz!VIDEO: Luka Dončić plesal na domačo glasbo: Posnetek je navdušil Slovence!Motokrosist iz Slovenije naletel na gozdno past: Lahko bi ga stalo življenja!Kužka so vedno znova vrnili v zavetišče: Zdaj je dobil lastnika, ki ga razume!Lisička iz Berlina kradla čevlje: Toliko so jih našli v njenem brlogu!Anja Ramšak in Robert Roškar pokazala pevski talent: Priredila sta slovensko pesem!Na vrhu Triglava zaigral za citre: Njegov nastop navdušuje Slovence!SoulGreg Artist zapel z ženo: Osupnili so z izvedbo pesmi "The Prayer"Izgubljena srnica se je približala punčki: Posnetek ima že 7 milijonov ogledov!Babica in dedek doživela šok: Nista vedela, da je sin dobil dvojčke!Labodji mladički prvič zaplavali v potoku: Posnetek je uspešnica na spletu!Nesreča na avtocesti: Tovornjak je zbil vozilo!Martin Golob še zadnjič iz Bohinja: Prisluhni, kaj je povedal!VIDEO: Na slovenskem počivališču posneli tatove: Tako sta kradla iz tovornjaka!Srhljivka iz Libanona: Glavno mesto pretresla grozljiva eksplozija!Deklici zapeli pesem "Dance Monkey": Njun posnetek je uspešnica na spletu!Anja Ramšak zapela pesem iz filma Sreča na vrvici: Privoščila si je Roškarja!Goska na kmetiji varovala rešenega konjička: Postala sta najboljša prijatelja!Pametna orka navdušila svet: Tako je skušala ujeti ptice!Slon po dveh mesecih spet videl oskrbnika: Njegov odziv je navdušil splet!7-letni slepi deček na klavir zaigral pesem Queenov: Njegov nastop te bo navdušil!