VIDEO: Karl Erjavec na nujni vožnji? S prižganimi lučmi kar po sredini avtoceste

Spletni portal Nova24TV je na spletu objavil video posnetek, ki jim ga je posredoval eden izmed njihovih bralcev.

V njem je moč videti službeno vozilo ministra za obrambo Karla Erjavca, ko se je to s prižganimi lučmi prebijalo mimo stoječe kolone vozil na avtocesti.

Za podobno potezo je v preteklosti poskrbel tudi Dejan Židan iz Socialnih demokratov, ki je kot predsednik DZ zlorabil modre luči, mimo stoječih vozil pa peljal kar po reševalnem pasu.

Vse kaže na to, da se je za takšno potezo odločil tudi Karl Erjavec. Do vožnje po reševalnem pasu je po besedah bralca prišlo v četrtek, 20. junija, predvidoma okoli 8:00 na gorenjski avtocesti v smeri proti Ljubljani.

Ob posredovanem posnetku je zapisal: "Karl Erjavec na vožnji z lučkami, medtem ko normalni državljani čakamo v koloni in dajemo prednost reševalnim vozilom."

Je bil mar Karl Erjavec res na tako nujni vožnji, da se je mimo stoječe kolone vozil moral prebijati kar po reševalnem pasu ali je morda le zamujal v službo? Na uradne odgovore še čakamo.
0
JeklenaPest
Pred 29 tedni
Odkod pa je v 2-sekundnem videu jasno, da je notri ravno Korl...?
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Voznik tovornjaka posnel prizor: "Tako izgleda debil na avtocesti!"Papiga iz Splita ruši rekorde: Tako je "telefonirala" ob lastniku!Posnetek deklice ruši rekorde: To je storila, ko je očka hotel zamenjati postajo!SMEH: Prizor na avtocesti nasmejal svet: Poglej, kako se je znašel voznik!VIDEO: Nora podaja Luke Dončića, ki je navdušila NBA komentatorjaTovornjakar se ni zaustavil pred železnico: Vanj je z vso silo trčil vlak!Posnetek, ki je razjezil Srbe: Voznik avtobusa peljal kar mimo zapornic!Prizor, ki gane: Preživela koala v Avstraliji dobila novo družino!Nov šok za Avstralijo po požarih: Prizadele so jih poplave, toča in oblaki prahu!Kamere posnele komedijo: Ne boste verjeli, kje je parkirala!2-letni deček zmagovalec španskega talenta: Njegov nastop te bo navdušil!Po poljubu je sledil šok za dekle: Kar je storil fant, mu ne bo oprostila!SMEH: Karl Erjavec zapel pred kongresom: Parodija je nasmejala Slovenijo!To je herojska psička Šaka, ki je rešila Roka: Varovala ga tudi pred zvermi!Na Trbojskem jezeru postavili zipline: Njihov posnetek te bo navdušil!VIDEO: Nora trojka Luke Dončića, proti Portlandu jih je zadel kar osemVIDEO: Ribič pri Strunjanu posnel delfine: Tako so plesali v morju!Posnetek, ki ogreje srce: Tako so lastniku pomagali pri iskanju kužka!Letala spustila več ton korenja, da bi pomagali lačnim živalim v AvstralijiKužki s kmetije obkrožili svet: Njihova ubogljivost te pusti brez besed!Čudovit posnetek iz Los Angelesa: Tako na fizioterapiji napreduje mali Kris!Sosed je zaradi joka poklical policijo: Kriva je bila papiga!Drama na ledeni cesti: Tovornjak se je za las izognil trčenju!Babica na balkonu rešila padalca, ki je skočil s stolpniceVIDEO: Šokantni posnetki iz Novega mesta: Na srednji šoli so se tepla dekleta!