VIDEO: Karl Erjavec na nujni vožnji? S prižganimi lučmi kar po sredini avtoceste

Spletni portal Nova24TV je na spletu objavil video posnetek, ki jim ga je posredoval eden izmed njihovih bralcev.

V njem je moč videti službeno vozilo ministra za obrambo Karla Erjavca, ko se je to s prižganimi lučmi prebijalo mimo stoječe kolone vozil na avtocesti.

Za podobno potezo je v preteklosti poskrbel tudi Dejan Židan iz Socialnih demokratov, ki je kot predsednik DZ zlorabil modre luči, mimo stoječih vozil pa peljal kar po reševalnem pasu.

Vse kaže na to, da se je za takšno potezo odločil tudi Karl Erjavec. Do vožnje po reševalnem pasu je po besedah bralca prišlo v četrtek, 20. junija, predvidoma okoli 8:00 na gorenjski avtocesti v smeri proti Ljubljani.

Ob posredovanem posnetku je zapisal: "Karl Erjavec na vožnji z lučkami, medtem ko normalni državljani čakamo v koloni in dajemo prednost reševalnim vozilom."

Je bil mar Karl Erjavec res na tako nujni vožnji, da se je mimo stoječe kolone vozil moral prebijati kar po reševalnem pasu ali je morda le zamujal v službo? Na uradne odgovore še čakamo.
0
JeklenaPest
Pred 23 tedni
Odkod pa je v 2-sekundnem videu jasno, da je notri ravno Korl...?
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Pred tekmo zadonela slovenska pesem: Poglej, kaj je storil Luka Dončić!SMEH: Počistil je zasnežen pločnik, nato je doživel ta prizorVIDEO: 8-letni Miha navdušil Slovence: Tako ganljivo je zapel pesem o očku!Dončiću so rekli, da mu ni potrebno obiskati revnih otrok: Poglej, kaj je storil!SMEH: To so naredili voznikom, ko se niso ustavili pred prehodom za pešceBabica zaplesala in zapela ob uličnem pevcu, njen nastop jemlje sapoVIDEO: Nika Zorjan in Rok Piletič ganila Slovence, zapela sta pesem "Shallow"VIDEO: 8-letna Anja zapela s slovenskim ansamblom, njen glas te bo očaralVIDEO: Smeh v bližini slovenske meje: To so Hrvatu povedali prebežniki!VIDEO: 10-letni Jakob z glasom prevzel Slovence: Tako je zapel pesem Modrijanov!Kuža vsak dan čaka na postaji, razlog je lastnico ganil do solzVIDEO: Papiga Kaja spet ruši rekorde: Njen posnetek je navdušil Slovenijo!Ukradel je vozilo, a ga ni znal peljati: Takoj je dobil lekcijo!Smešni trenutki iz lige NBA, za katere je poskrbel Luka DončićVIDEO: Romunski teror na slovenski avtocesti posnela kameraMotorist mu je dal lekcijo: Voznik je peljal kar po njegovem pasu!VIDEO: Simpatičen kiks v oddaji 24ur, voditeljica se je le nasmejalaVrhunski posnetek z NBA tekme, ko je zadel Luka DončićVIDEO: V pečici je pekla ribo, nato pa šok: To je prizor, ki ga je posnela!Čudovit posnetek iz Los Angelesa: Kris se igra in sedi brez opornice!VIDEO: Werner z novo pesmijo prevzel Slovence: Tako je zapel z Darjo Gajšek!Kužka je odnesla deroča reka: Lastnik je skočil v vodo, da bi mu rešil življenje!25-letnik na tesno vožnjo odpeljal Audija, nato je trčil v 15 vozilSin za božič do solz ganil mamo, ki je zbolela za pljučnim rakomVIDEO: Isaac Palma predstavil novo pesem "Obljubi", oboževalci so navdušeni