VIDEO: Ker brez PCT potrdila ni smel natočiti goriva, je zaklenil avto in odšel

Na bencinskem servisu Petrol v Brežicah je moški skušal natočiti gorivo, ob tem pa ni pokazal PCT potrdila.

Ker je z novim odlokom to od srede naprej potrebno, zaradi česar mu uslužbenec in pustil, da gorivo natoči.

Ob veliki meri nejevolje je voznik preprosto zaklenil svoje vozilo, nato pa odkorakal stran in s tem zasedel eno izmed mest na črpalki. Moški je na pomoč poklical celo policiste, a se ti na njegove klice niso odzvali.

Prijavil je Petrolovo poslovalnico, ker je od njega nezakonito zahtevala osebne zdravstvene informacije, policisti pa so mu ob tem dejali, da mora upoštevati PCT pogoj.

Po prijavi uslužbenca na Petrolu so policisti le prišli na mesto incidenta, a vozniku kaj dosti niso mogli storiti. Njegov avtomobil ni bil parkiran nezakonito - moški je zatem poklical partnerico, avtomobil pa je ostal na črpalki. Pozneje je po prijavi avtomobil policija le odstranila, zoper moškega pa zdaj vodi postopkovni postopek.

0
kirka
Pred 6 tedni
Možakar ima popolnoma prav. Vlada s svojimi debilnimi ukrepi, ki ne služijo ničemur, zlasti pa nimajo popolnoma nobene veze z epidemijo (ki, mimogrede, sploh ni razglašena) in s svojimi protiustavnimi in nezakonitimi ukrepi naravnost kliče k državljanski nepokorščini. Janši to očitno paše, upam pa, da ne prav dolgo in da bo s svojimi 13% volilnega telesa kmalu šel v pozabo, da bo Slovenija spet postala normalna država za vse državljane.
0
JeklenaPest
Pred 6 tedni
Škoda, da ni imel tovornjaka...
0
graf
Pred 6 tedni
spet eden od anticepilcev ki ščijejo proti vetru : le zakaj bi bil ta tip izjema , če velja red ...naj bo za vse ali pa za nobenega !
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Na oder je prišla na invalidskem vozičku: Sodniki so jokali ob nastopu!Kravi se je v kopito zataknil zob: Poglej, kako so ji pomagali!Mama posnela dvojčka med pogovorom: Posnetek na spletu podira rekorde!Nor posnetek nesreče vlaka: Zabil se je v tovornjak, ki je prevažal vozila!15-letna slepa deklica razjokala sodnike: Na talentu je dobila zlati gumb!Il Divji zapeli uspešnico skupine Rok'n'Band: Nastop, ki navdušuje Slovenijo!V nemškem pevskem šovu pokazal talent: Sodniki so bili navdušeni!Lastnica delila posnetek iz hiše: Duh je kužku snel ovratnico!VIDEO: Slovenska zabava na Krku: Posnetek, ob katerem ti zaigra srce!Tilen Artač s parodijo nasmejal Slovenijo: Privoščil si je slovenskega ministra!Najstarejša gimnastičarka na svetu, ki šteje zavidljivih 91 letKonj je lastnico potegnil k sebi, da bi se lahko objelaDenis Avdić poslušalce nasmejal do solz: Avstrijci so dobili še Pitschko!Deroča lava iz vulkana kot za šalo premikala ogromno skaloVIDEO: Grozljiv posnetek iz Kočevja: Z avtom je nalašč zbil medveda!12-letnik bežal pred policisti, nato se je zaletel v drugo voziloPrimorski fantje zapeli z glasbeniki: Njihov nastop te bo navdušil!VIDEO: Incident na protestu v Ljubljani: Voznika je zbila enega od protestnikov!Na slovenskem talentu nastopil Marko iz Srbije: Nastop, ki je navdušil sodnike!Potapljal se je v morju, nato se je zaletel v morskega psaVIDEO: Slovenski policist skozi naselje vozil z več kot 100 kilometri na uroVIDEO: Moderna hiša na Primorskem, ki ima sanjski razgled na morjeTuristom srce padlo v hlače: Mimo njih se je sprehodil ogromen medved!VIDEO: Nebo nad Madžarsko razsvetlil meteor, tako je eksplodiral v zrakuABBA na spletu objavila novo pesem, posneli so jo že leta 1978