VIDEO: Ker je vozil po prehitevalnem pasu, so ga zaustavili policisti

Tudi na naših avtocestah smo na vsakem metru priča prizorom, ko vozniki okupirajo prehitevalni pas, četudi pred njimi na voznem pasu ni vozil.

Vožnja po prehitevalnem pasu je tako postala stalnica, odsotnost slovenske policije na avtocestah pa je takšnim voznikom voda na mlin.

Takšnim voznikom pa nismo priča le pri nas, temveč tudi drugo po svetu. Iz Združenih držav Amerike prihaja video posnetek, v katerem je eden izmed voznikov brez umikanja vozil po prehitevalnem pasu.

Za njim so peljali policisti, a se jim ni umaknil niti v trenutku, ko na desnem pasu ni bilo nobenega vozila.

Prav zato so policisti vozniku dali lekcijo - prižgali so modre rotacijske luči, nato pa voznika zaustavili. Le upamo lahko, da je za svoje početje dobil kazen in da ga bo ta podučila o tem, kakšno kulturo je potrebno imeti med vožnjo po avtocesti. Bi tudi na naših avtocestah moralo biti več policistov?
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Modrijani ganili z novo pesmijo: Jokali boste ob videospotu!VIDEO: Drama na 24 ur: Soočenje, ki ga je zaznamoval Zmago Jelinčič!Posnetek papig, ki je obkrožil svet: Pogovarjali sta se kot ljudje!Zmedena lepotica na črpalki: Kar je počela, je nasmejalo mnoge!Oblekel se je v dedka, nato navdušil množico: Tako je zaigral na klavir!Filip ganljivo zapel s slepo prijateljico: Njun nastop je poezija za dušo!Pilot poletel z mladičkom šimpanza: Razlog te bo ganil do solz!Voznik navdušil s posnetkom: Poglej, kako je parkiral svoje vozilo!15-letna deklica ganila sodnike: Tako je zapela na odru ameriškega talenta!SMEH: Kalamari odnesli ministra Hojsa: Tako se šali Denis Avdić!Vožnja gasilcev na kraj nesreče: Vozilo na avtocesti je zmečkalo!Tudi policisti delajo napake: Takšne neumnosti počnejo na cestah!Slepa krafna nasmejala Slovence, privoščila si je Lepo AfnoJelinčič vztraja pri svojem: "Študenti, ki so doma pri mamici, ne bi smeli dobiti denarja!"Župnik Martin Golob spregovoril o odhodu: Preselil se bo iz Bohinja!Darja Gajšek navdušila starejše: To je nastop, ki obkroža Slovenijo!Brata navdušila na ameriškem talentu: Skupaj sta zaigrala na orglice!Posnetek Jelinčiča v družbi Bavčarja, ki obkroža Slovenijo: "Narod je glup!"Prizor nad Singapurjem, ki jemlje sapo: Posneli so ognjeno mavrico!Luka Basi navdušil oboževalce: Tako je svoje pesmi prepeval v Sloveniji!11-letni deček zapel "You Raise Me Up": Njegov glas se te dotakne!VIDEO: Kaos na slovenski obali: Takšna gneča je bila čez vikend v Portorožu!SMEH: Kako sta Anja Ramšak in Robert Roškar preživela 24 ur vklenjena v lisiceMucka je skotila tri mladičke: Tako jih je tolažila zlata prinašalka!Deček z avtizmom navdušil sodnike: Na klavir je zaigral svojo skladbo!