VIDEO: Kingstoni preuredili svojo uspešnico: Parodija je nasmejala Slovence!

HitRadio Antena je tokrat v sodelovanju s Kingstoni priredil njihovo veliko uspešnico "Cela ulica nori".

V zadnjem "gverilskem coverju" so zapeli parodijo na razmere, ki smo jim v zadnjem času (no, zadnjih letih) priča na naših cestah.

Pesem "Cela ulica nori" so tokrat spremenili v parodijo, ki nosi naslov "Obvoznica stoji". V njej so si privoščili aktualne razmere na naših cestih, z video posnetkom pa dodobra nasmejali mnoge slovenske voznike.

V videospotu parodije sta nastopila tudi člana skupine Kingston Reno Čibej in Dare Kaurič, v videospotu pa sta svoje veščine pokazala tudi Filip in Blaž iz F&B Acrobatics.

Prisluhnite novemu "gverilskemu coverju" HitRadia Antene, ob katerem smeha tudi tokrat ne manjka. So parodijo "Obvoznica stoji" zadeli v polno?
0
JeklenaPest
Pred 2 meseci
Za Kauriča bi bilo najbolje, če bi ga postavili daleč od vsakega mikrofona, ker tako antipatično skovika, da uniči ves image banda, ki je itak bogi...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Kaos na avtocesti: Tako je reševalcem na pomoč priskočil motorist!Zareklo se mu je pred ženo: To je posnetek, ki se mu smeji Slovenija!Pevski zbor, ki ga sestavljajo brezdomci: Na talentu so osvojili zlati gumb!21-letna Naja s posnetkom razjokala Slovenijo: "Poslavljam se"Slovenka na citre zaigrala hrvaško uspešnico, ki jo prepeva SeverinaMalček prvič slišal skladbo Beethovna: Njegova reakcija te bo ganila do solz!Šok za očeta: Tako se je odzval, ko mu je žena povedala, da bosta imela trojčke!Kuža jokal od sreče: Po dveh mesecih je znova videl svojo lastnico!Lastnik zavrgel psičko z mladički: Dneve ga je čakala, a se ni vrnil ponjo!Papiga, ki ti polepša dan: Tako se je smejala, ko je izstopila iz sobe!Darja Gajšek zaigrala na harmoniko: Njen nastop obkroža Slovenijo!Mislil je, da mu pod oknom pojejo golobi: To je prizor, ki mu je bil priča!Trije gasilci nastopili na britanskem talentu: Njihov glas te bo očaral!7-letna deklica zapela z očetom: Tako sta se lotila uspešnice "Shallow"Ne boste verjeli, kaj nas letos čaka na morju: "To je višek ukrepov!"VIDEO: Policisti mirne protestnike v Ljubljani strpali v maricoVIDEO: Domačini sredi Kopra ustavili voznike: Imeli so prav poseben razlog!Novinar obiskal poslanca Miho Kordiša: To mu je podaril, ko je spal ob 13:15VIDEO: Prelet ameriških reaktivcev v Sloveniji za zmago nad virusomLastnik je psičko privezal za drevo: Ko so jo našli, se je od strahu tresla!Šok za žensko voznico: Na avtocesti se ni mogla ustaviti, odpovedale so ji zavoreRusi se ne šalijo: To so storili z vozilom, mimo katerega gasilci niso mogli!Lastniku med sajenjem rož na pomoč priskočil kuža: Poglej, kako mu je pomagal!Grozljiv posnetek iz New Yorka: Policisti zapeljali v množico protestnikov!Na talentu je zapela kot Whitney Houston: Brez besed je ostal še Simon Cowell!