VIDEO: Kit grbavec skočil tik za majhno ladjico, prizor ti vzame sapo

Iz Kanade prihajajo dih jemajoči prizori, v katerih je moč videti kita grbavca. V zalivu Monterey Bay je prizor na kamero posnela Kate Cummings, ki se že leta ukvarja s preučevanjem in opazovanjem kitov.

Na spletu so pristale tudi fotografije, ki jih je posnel 60-letni Douglas Croft.

V posnetku, ki ga je posnela Kate Cummings, je moč videti ogromnega kita grbavca, ko je ta opravil skok iz vode tik za majhno ribiško ladjico. Brez besed je ostal tudi ribič na krovu omenjene ladjice.


Douglas Croft, Caters
Prizore je s fotoaparatom ujel tudi Douglas Croft, ki je po dogodku dejal: "To je bilo noro! Začenja se sezona lososa, zaradi česar se v Monterey Bay vrača na stotine kitov grbavcev."

Kate Cummings, ki je celoten prizor strnila v video posnetek, je dejala, da je pred tem kit večkrat skočil iz vode, a da je bil daleč stran od ribiške ladjice. Poglejte si, kakšnemu prizoru so bili te dni priča na morju v zalivu Monterey Bay v Kanadi!
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: V pečici je pekla ribo, nato pa šok: To je prizor, ki ga je posnela!VIDEO: Slovenski policisti svarijo s posnetkom: Tako izgleda nevarno početje!VIDEO: Werner z novo pesmijo prevzel Slovence: Tako je zapel z Darjo Gajšek!Čudovit posnetek iz Los Angelesa: Kris se igra in sedi brez opornice!Smeh dojenčice senzacija na spletu: Prizor je mamo nasmejal do solz!SMEH: Slovenskemu reporterju prekipelo: Tako je opisal božično vzdušje v Ljubljani!VIDEO: Eva Boto zmagala v šovu Znan obraz ima svoj glas: Tako je zapela pesem Avsenikov!Reševalci na naši avtocesti naleteli na zastoj: Tako so se odzvali vozniki!VIDEO: Nora podaja Dončića za brutalen zaključek, ki je obnorela MehikoVIDEO: Po spletu zaokrožil prizor iz Novega mesta: To je posnel ob potoku!VIDEO: Reporter Milan obnorel družbena omrežja: Privoščil si je slovensko uspešnico!VIDEO: Slovenec z neverjetnim košem prehitel sireno, posnetek obkroža EvropoTuristi na Novi Zelandiji posneli trenutek groze: Pred njimi je izbruhnil vulkan!Tekle so solze: Takšno presenečenje je čakalo delavce, ko so odprli rdeče kuverte!Delavec z viličarjem poskrbel za kaos: Podrl je vse v skladišču!Slovenci s polko obnoreli Hrvate: Tako so zaigrali znane uspešnice!Tik ob policistu se je zaletela v vozilo, nato je skušala pobegnitiVIDEO: Tretji del smešnih izjav, za katere je poskrbel Zmago JelinčičSmeh do solz: Je to najslabši igralec tenisa na mednarodnem turnirju?VIDEO: Na jadrnici leteli do 30 metrov daleč, Slovencu je počil bobničVIDEO: Padel je nov rekord: Dončić presegel legendarnega Michaela Jordana!Vid Valič nasmejal Slovenijo, ko je govoril o menopavziVIDEO: Slovenka ob snegu posnela prizor iz štalce: Tako so se odzvale njene koze!Mislili so, da je pred njimi voščena lutka: Tako jih je prestrašil voditelj!VIDEO: Bohinjski župnik spregovoril o stiskah, ki jih v veselem decembru ne vidimo