VIDEO: Kit grbavec skočil tik za majhno ladjico, prizor ti vzame sapo

Iz Kanade prihajajo dih jemajoči prizori, v katerih je moč videti kita grbavca. V zalivu Monterey Bay je prizor na kamero posnela Kate Cummings, ki se že leta ukvarja s preučevanjem in opazovanjem kitov.

Na spletu so pristale tudi fotografije, ki jih je posnel 60-letni Douglas Croft.

V posnetku, ki ga je posnela Kate Cummings, je moč videti ogromnega kita grbavca, ko je ta opravil skok iz vode tik za majhno ribiško ladjico. Brez besed je ostal tudi ribič na krovu omenjene ladjice.


Douglas Croft, Caters
Prizore je s fotoaparatom ujel tudi Douglas Croft, ki je po dogodku dejal: "To je bilo noro! Začenja se sezona lososa, zaradi česar se v Monterey Bay vrača na stotine kitov grbavcev."

Kate Cummings, ki je celoten prizor strnila v video posnetek, je dejala, da je pred tem kit večkrat skočil iz vode, a da je bil daleč stran od ribiške ladjice. Poglejte si, kakšnemu prizoru so bili te dni priča na morju v zalivu Monterey Bay v Kanadi!
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Z motorjem se je ustavila na avtocesti: Poglej si, kaj je storil tovornjakar!VIDEO: Grozljiv posnetek trčenja na Hrvaškem: V cestninsko postajo s 150 km/hSMEH: Američana je žena učila bosanskega jezika: Tako ga je potegnila za nos!VIDEO: Grozljivka na štajerski avtocesti: Tak prizor sta posnela med vožnjo!Kužku je pokazala fotografijo: Ker je storil zatem, ti bo takoj ogrelo srce!VIDEO: Takšno reklamo nam delajo tujci: Posnetek naše dežele jemlje sapo!Med dostavo paketa je naletel na kači: Kar je storil, je nasmejalo mnoge!SMEH: Dedek iz Prlekije nasmejal Slovence: "Tako se delajo grdi otroci!"VIDEO: Grozljivka iz Grčije in Italije: Zadela jih je toča, velika kot pomaranča!V gozdu je hodil za medvedom, nato ga je brcnil! Neumnost je takoj obžalovalSMEH: Kravi je rekel, naj se vrne na pašnik! Poglej, kako ga je ubogalaNastop, ki gane: Tako je Freddie Mercury 34 let nazaj zapel in osvojil ves svetSlovenski voditelj jo je zakuhal: To je storil, ko sta mu pomagala iz morjaSMEH: Očka nasmejal ves splet! Tako je hčerko prelisičil, da je nehala jokatiSMEH: Na letališču so mu hoteli zaračunati 100€: Ne boste verjeli, kaj je storil!VIDEO: Hud požar v Zrćah: To so grozljivi prizori, ki so jih posneli turisti!VIDEO: Slovenec sredi Tivolija iztegnil roko: Ne boš verjel, kaj se zgodi zatem!VIDEO: Papiga Kaja znova navdušila: Tako je tokrat igrala štiri v vrsto!VIDEO: Kingstoni preuredili svojo uspešnico: Parodija je nasmejala Slovence!12-letnik prevzel sodnike na talentu: Za svoj nastop je prejel zlati gumb!VIDEO: Prizor kot iz filma: Obalna straža zajela podmornico za tihotapljenje!Pevka podrla Guinnessov rekord: Tako nizkega tona še niste slišali!Kuža v cerkvi ukradel vso pozornost: Poglej si, kako se je odzval duhovnik!Nadzorna kamera posnela grozljivko: Sredi noči je eksplodirala KFC restavracija!VIDEO: Posnetek Slovenca uspešnica na spletu: Tako je opravil "bottle cap challenge"