VIDEO: Kit grbavec skočil tik za majhno ladjico, prizor ti vzame sapo

Iz Kanade prihajajo dih jemajoči prizori, v katerih je moč videti kita grbavca. V zalivu Monterey Bay je prizor na kamero posnela Kate Cummings, ki se že leta ukvarja s preučevanjem in opazovanjem kitov.

Na spletu so pristale tudi fotografije, ki jih je posnel 60-letni Douglas Croft.

V posnetku, ki ga je posnela Kate Cummings, je moč videti ogromnega kita grbavca, ko je ta opravil skok iz vode tik za majhno ribiško ladjico. Brez besed je ostal tudi ribič na krovu omenjene ladjice.


Douglas Croft, Caters
Prizore je s fotoaparatom ujel tudi Douglas Croft, ki je po dogodku dejal: "To je bilo noro! Začenja se sezona lososa, zaradi česar se v Monterey Bay vrača na stotine kitov grbavcev."

Kate Cummings, ki je celoten prizor strnila v video posnetek, je dejala, da je pred tem kit večkrat skočil iz vode, a da je bil daleč stran od ribiške ladjice. Poglejte si, kakšnemu prizoru so bili te dni priča na morju v zalivu Monterey Bay v Kanadi!
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Luka Sešek zapel pesem Zale in Gašperja! Z nastopom je navdušil mnoge...VIDEO: Slovenca v gozdu srečala medveda: Klicala sta ga in mu žvižgala...VIDEO: Drama na nacionalki! Kandidat omedlel med prenosom v živo...VIDEO: Med vožnjo ostala brez besed! Pot so ji prekrižali medvedji mladički...VIDEO: Ganljiva poroka Tjaše in Uroša! Poročne trenutke so ujele kamere...SMEH: Tako se na cestah obnašamo Slovenci: "Prometni predpisi so samo za šibke!"VIDEO: Starša sta jo ganila do solz! To je presenečenje, ki mu je bila priča hčerkaVIDEO: Odličen rezultat Zale in Gašperja! Zmago na Evroviziji 2019 slavila NizozemskaVIDEO: Kakšna enajstmetrovka!? Takega zadetka v Sloveniji še niste videli...Pet moških je zapelo med čudovitimi gorami, s posnetkom so prevzeli ves svetVIDEO: Kjer je volja, tam je pot! To je posnetek, ki obkroža socialna omrežja...VIDEO: Poglejte, kakšno ganljivo pesem je oče napisal pokojnemu Viljemu JulijanuVIDEO: Zapeljal je naravnost pred gasilce, trčenju se niso mogli izognitiVIDEO: Zapeli so pesem Zale in Gašperja! Tako se sliši njihova izvedba "Sebi"...VIDEO: Ženi je čez obraz prilepil depilacijski trak! Zanj se ni končalo dobro...VIDEO: Najbolj nenavadni finalisti Evrovizije 2019! Islandija vas bo šokirala...VIDEO: Imamo že zmagovalko Evrovizije 2019? To je država, ki ji kaže najbolje...VIDEO: Arnold Schwarzenegger doživel šok! Z vso silo ga je brcnil v hrbet...VIDEO: Ne boste verjeli, kaj so storili z avtomobilom SlovencaVIDEO: Deklica je hotela kupiti drago ogrlico! Posnetek te bo ganil do solz...Lisica se je pretihotapila do kurnika! Tako je kuža kokoškam rešil življenje...VIDEO: Otroci iz Slovenije zapeli "Hallelujah", njihov nastop je balzam za dušoSimon je prekinil njegov nastop! Kar je storil na koncu, je razjokalo mnoge...VIDEO: Poljakinje iz Evrovizije navdušile: Tako so zapele uspešnico Metallice!VIDEO: Kamere posnele grozljiv prizor: Tako se je porušil jez na jezeru Dunlap!