VIDEO: Kjer je volja, tam je pot! To je posnetek, ki obkroža socialna omrežja...

Kjer je volja, tam je pot! Omenjen rek zagotovo pozna vsak izmed nas, trditev pa vedno znova dokazujejo tudi mnogi prebivalci planeta Zemlja.

Te dni je na internetu pristal prav poseben video posnetek, ki je v hipu obkrožil splet in navdušil mnoge na socialnih omrežjih.

V kratkem video posnetku je moč videti motorista, ki se po cesti pelje s pomočjo posebnega mehanizma dveh dodatnih koles. Na prvi pogled nič posebnega, če le ne bi vedeli resnične zgodbe o motoristu.

Ta je zaradi prometne nesreče z motorjem pristal na invalidskem vozičku, a želja pa vožnji motorja nikoli ni izginila. Prav zato je s pomočjo prijateljev izdelal poseben mehanizem, ki mu omogoča vožnjo motorja, četudi nog ne čuti več.

V posnetku lahko tako vidimo dokaz, da je prav vse mogoče, če le imamo dovolj veliko željo. Motoristu lahko zaželimo le veliko varnih kilometrov in srečo med vožnjo motorja.

Obenem kapo dol predvsem zaradi dejstva, da je po prometni nesreči znova sedel na motor!

Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Norčevali so se, ker ima raka: Na talentu je dobil zlati gumb strogega Simona!Pozor, prihaja huda ura z nevihtami! Izključena ni niti debela točaVegani vdrli v klavnico in se privezali na verigo! Dejanje so takoj obžalovaliVIDEO: Grozljivka na hrvaškem reliju! Roku Turku nasproti pripeljal avtomobilVIDEO: Slovenskemu reševalcu prekipelo, policist mu je napisal kazenSMEH: Nesrečni voznik iz Ljubljane! To se je zgodilo, ko je zapeljal iz predoraNa glavnem trgu so začeli plesati salso! Ne boste verjeli, kaj je storil policistVIDEO: Nesreča na avtocesti pred Vrhniko, nato pa šok za voznikeNevihte bodo danes zajele vso Slovenijo, grozi nam tudi točaVIDEO: Papiga Kaja iz Slovenije spet navdušila! To počne v vročih poletnih dnehRusko tekmovanje v klofutanju? Zdaj imajo novo različico, ki navdušuje moškeMrtva "pošast" pokazala svojo moč! Tako je zdrobila pločevinkoVIDEO: Huda ura v Sloveniji! Kot dlan velika toča, pri Grosuplju skoraj tornadoKolesarji med dirko popadali na tla, kriv je bil veter zaradi helikopterjaVIDEO: Primark v Ljubljani odprl svoja vrata! Poglejte, kako izgleda notranjostDrama z Nizozemske: Prečkal je železniške tire, četudi so bili zablokirani!Michelin predstavil novo inovacijo: Pnevmatike, ki jih ne moremo predreti!Med vojno sta se zaljubila! Poglej ganljiv prizor, ko se srečata 75 let kasnejeVIDEO: Tako se konča za motokrosiste, ko želijo na silo prehiteti Tima GajserjaVIDEO: Drama pri Hvaru, Slovenci iz morja rešili nemškega pilota letalaVIDEO: Poglejte si, kako iz lubenice najlažje odstranimo nadležne peške!Voditeljica na Radiu 1 v solzah: "Ne vem, kaj naj naredim! Težko mi je..."Peljala sta po nasprotnem pasu, nato jima je kolesar dal lekcijoSMEH: Kako se v vročih dneh hladijo na Balkanu? Privoščili so si tudi SlovenceVIDEO: Župnik iz Bohinja povedal, kaj imajo zaljubljenci skupnega s tabernakljem