VIDEO: Kjer je volja, tam je pot! To je posnetek, ki obkroža socialna omrežja...

Kjer je volja, tam je pot! Omenjen rek zagotovo pozna vsak izmed nas, trditev pa vedno znova dokazujejo tudi mnogi prebivalci planeta Zemlja.

Te dni je na internetu pristal prav poseben video posnetek, ki je v hipu obkrožil splet in navdušil mnoge na socialnih omrežjih.

V kratkem video posnetku je moč videti motorista, ki se po cesti pelje s pomočjo posebnega mehanizma dveh dodatnih koles. Na prvi pogled nič posebnega, če le ne bi vedeli resnične zgodbe o motoristu.

Ta je zaradi prometne nesreče z motorjem pristal na invalidskem vozičku, a želja pa vožnji motorja nikoli ni izginila. Prav zato je s pomočjo prijateljev izdelal poseben mehanizem, ki mu omogoča vožnjo motorja, četudi nog ne čuti več.

V posnetku lahko tako vidimo dokaz, da je prav vse mogoče, če le imamo dovolj veliko željo. Motoristu lahko zaželimo le veliko varnih kilometrov in srečo med vožnjo motorja.

Obenem kapo dol predvsem zaradi dejstva, da je po prometni nesreči znova sedel na motor!

Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Prizor s poroke obkrožil svet! Pred cerkvijo so ju pričakali s kombajnomPreobrat pri obnovi hiše v Lendavi: Ne boste verjeli, za kaj so porabili denar!VIDEO: V Izraelu posneli ognjeni tornado, prizor jemlje sapoSlovenka nagnala prostovoljce, ki so ji obnavljali hišo! Kuhinja ji ni bila všečVIDEO: Zmago Jelinčič znova udaril: "Namen je uničiti slovensko zgodovino!"Kuža s svojim dejanjem prevzel svet: Poglej, kako je pomagal ujetemu ptičku!Na Pohorju vozil za kužkom in ga zbil, video posnetek pa objavil na spletuVIDEO: Na Hvaru preko Bookinga najeli vilo za 6.240 evrov, ob prihodu pa šokVIDEO: Šok za španske turiste v Albaniji: Napadel jih je lastnik restavracije!VIDEO: Malček iz Hrvaške nasmejal do solz: "To je super, ampak me zelo kakat!"SMEH: Kuža iz vode prinesel kamen, njegovim podvigom se smeji cel internetSMEH: Prizor iz Ljubljane nasmejal svet: Tako sta se lotila čiščenja stekel!VIDEO: Izjemen prizor pri sosedih, meteorit padel na Zemljo in noč spremenil v danPred kamerami se je prevrnil trajekt, posadka panično skakala v morjeMladenki zgrozili svet: Na Havajih sta uničili znamenito peščeno skulpturoVIDEO: Tim Gajser pokazal, kako velik človek je! Poglej, kaj je storil tokratPrehiteval je kar po odstavnem pasu, nato je dobil najboljšo lekcijoSMEH: Rusinja ob vozilu opazila pasji kakec: Tako je poskrbela za pravico!Oblasti porušile restavracijo Albanca, ki je s grozljivo napadel španske turisteSMEH: Kakšna sramota med ropom! Tako se je osmešil, da se mu smejijo še policistiSMEH: Dedek ji je rekel, da ga ne more prestrašiti! Dokazala mu je nasprotnoPorušil se je ogromen ledenik na Grenlandiji, posnetek te pusti brez besedVIDEO: Slovenijo zajele hude nevihte, številni kraji so pod vodoMoški je na plaži snemal lepotice, nato ga je zasačila njegova ženaVIDEO: Po 14 letih so se znova potopili do Titanika: Tako izgledajo razbitine danes!