VIDEO: Klemen Slakonja navdušil na Emi, zapel je slovenske pesmi z Evrovizije

Sinoči smo dobili zmagovalko Eme 2020, ki bo Slovenijo na pesmi Evrovizije 2020 zastopala v Rotterdamu.

Zmagovalka je postala Ana Soklič s pesmijo "Voda", za veliko mero navdušenja pa je med Emo poskrbel simpatični voditelj Klemen Slakonja.

Ana Soklič je s pesmijo "Voda" v superfinalu prejela največ glasov gledalcev, kjer je premagala Lino Kuduzović, ki se je predstavila s pesmijo "Man Like U". Ana je prejela 5035 glasov, Lina pa 4369.


Za veliko popestritev je pred razglasitvijo rezultatov poskrbel voditelj Klemen Slakonja, ko je pripravil skoraj šestminutni venček pesmi, s katerimi se je na preteklih tekmovanjih za pesem Evrovizije predstavila Slovenija. Voditelj je obenem že na začetku Eme poskrbel za dobro mero drame.


Mnogi uporabniki na spletu so zapisali, da bi nas (tudi letos) moral zastopati prav Klemen Slakonja, ki je znova dokazal, kako velik talent ima. Prisluhnite nastopu, pri katerem se je Klemen Slakonja prelevil v vse zmagovalce Eme v preteklih letih.
0
JeklenaPest
Pred 6 tedni
Roko na špricar..., Klemen je bil najboljša točka EME!
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Soseda s posnetkom nasmejala Balkan: Tako sta se zabavala med korono!Zmago Jelinčić: "Delavec bo dobil manj denarja, kot tisti, ki je lenuh in ne dela!"Na oknu jo je obiskala lisica: Ko ji je odprla vrata, je sledil najlepši prizor!Slovenca so vprašali, kaj bi izbral: Posnetek te bo nasmejal do solz!Učitelj je vsak dan kaznoval dečka, ker je zamudil v šolo: Resnica ga je ganila do solz!Mucka nasmejala svet: Tako se je odzvala, ko ji je lastnik zakril okno!Med karanteno se je zaljubil v sosedo: Ko sta se srečala, je jokala od smeha!Lesena hiša mlade družine v Kamniku: Notranjost vas bo prevzela!Beg pred policisti predvajali v živo: Sledila je grozljiva nesreča!Kuža, ki je s svojo reakcijo osvojil svet: Tako se je razveselil postelje!Oče je jokal od smeha: Tako se je hčerka trudila, da popravi omaro!Na avtocesti v Izraelu posneli motor brez motoristaVIDEO: Andrej Šter ga je imel dovolj: "Pejd u ku***"Luka Basi ob morju zaigral na klavir: Bo ta pesem njegova nova uspešnica?Oče in hčerka zapela kot Andrea Bocelli in Celine Dion: Njun nastop ruši rekorde!Motorist se je maščeval vozniku, ki mu je pokazal sredinca in vanj vrgel steklenicoJanez Janša napisal pesem za Slovence: To je moja domovina!Novinarka poročala o virusu, ko je do nje pristopil moški: Policisti so ga aretirali!Jan Plestenjak zapel novo pesem: Poklonil jo je tistim, ki se žrtvujejo za druge!Župnik iz Bohinja z novim posnetkom: "To je skrivnost, ki jo noben virus ne premaga!"Na ulici so zaigrali skladbo Beethovna: Njihov nastop ti bo naježil kožo!Morski pes zaplaval v kroglo, polno ribKako v Pakistanu kaznujejo tiste, ki kršijo karanteno: Skakati morajo kot žabe!Mačke v stanovanju začutile potres, preden se je zgodilDramatičen posnetek v zraku: Pri hitrosti 320 km/h je treščil v drugega padalca!