VIDEO: Klemen Slakonja zapel kot Luka Dončić: Parodija je nasmejala svet!

Slovenski košarkarski zvezdnik Luka Dončić, ki je nizu svojih uspehov pred kratkim dodal še naziv igralca meseca v zahodni konferenci lige NBA, je dobil svojo himno.

Vsestranski igralec in imitator Klemen Slakonja se je po himni, ki jo je leta 2014 posnel za Gorana Dragića, tokrat poklonil prav Luki Dončiću.

Slakonja v pesmi "My Name Is Luka" opisuje Dončićevo pot vse od začetkov pri Union Olimpiji in prestopa v Real Madrid, do uspehov v najmočnejši ligi na svetu NBA. Videospot, ki ga je 50-članska ekipa nepretrgoma ustvarjala 3 dni, prikazuje najbolj odmevne uspehe Luke Dončića, v spotu pa lahko zasledimo številna skrita sporočila.


Klemen Slakonja
Klemen Slakonja zase pravi, da je vnet oboževalec Luke Dončića že vse od njegovega prestopa v Real Madrid pri rosnih 13 letih, prav zato pa je tokrat moči združil s priznanim režiserjem Miho Knificem in za 20-letnega Ljubljančana pripravil posebno himno. V njej je zapel tudi kot kanadski raper Drake in kot Bad Bunny - oba glasbena izvajalca namreč Luka Dončić zelo rad posluša.

Kaj pomenijo simboli v videospotu?

- Belo oblečeni baletniki simbolizirajo Real Madrid
- Pokal simbolizira zmago Slovenije na Eurobasketu 2017
- Luka na samorogu predstavlja navezo z Latvijcem Kristapsom Porzingisom, ki so mu nadeli vzdevek "unicorn" (samorog)
- Bazuka simbolizira priljubljeno igro Fortnite, ki jo Luka v prostem času najraje igra
- Kozel (ang. goat) pooseblja akronim the "Greatest player Of All Time" (najboljši igralec vseh časov)


K sodelovanju je Klemen Slakonja povabil tudi "leteče vrage" Dunking Devilse, ki se v videospotu pojavijo oblečeni v Dončićev dres in na igrišču izvajajo čarovnije s košarkarsko žogo.

Prisluhnite simpatični himni "My Name Is Luka", ki jo je za Luko Dončića pripravil vsestranski igralec Klemen Slakonja. Delimo pesem naprej, da ji prisluhne tudi košarkarski zvezdnik Luka Dončić!

// Slovenske podnapise lahko vključite s klikom na gumb CC
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Soseda s posnetkom nasmejala Balkan: Tako sta se zabavala med korono!Zmago Jelinčić: "Delavec bo dobil manj denarja, kot tisti, ki je lenuh in ne dela!"Na oknu jo je obiskala lisica: Ko ji je odprla vrata, je sledil najlepši prizor!Slovenca so vprašali, kaj bi izbral: Posnetek te bo nasmejal do solz!Učitelj je vsak dan kaznoval dečka, ker je zamudil v šolo: Resnica ga je ganila do solz!Mucka nasmejala svet: Tako se je odzvala, ko ji je lastnik zakril okno!Med karanteno se je zaljubil v sosedo: Ko sta se srečala, je jokala od smeha!Lesena hiša mlade družine v Kamniku: Notranjost vas bo prevzela!Beg pred policisti predvajali v živo: Sledila je grozljiva nesreča!Kuža, ki je s svojo reakcijo osvojil svet: Tako se je razveselil postelje!Oče je jokal od smeha: Tako se je hčerka trudila, da popravi omaro!Na avtocesti v Izraelu posneli motor brez motoristaVIDEO: Andrej Šter ga je imel dovolj: "Pejd u ku***"Luka Basi ob morju zaigral na klavir: Bo ta pesem njegova nova uspešnica?Oče in hčerka zapela kot Andrea Bocelli in Celine Dion: Njun nastop ruši rekorde!Motorist se je maščeval vozniku, ki mu je pokazal sredinca in vanj vrgel steklenicoJanez Janša napisal pesem za Slovence: To je moja domovina!Novinarka poročala o virusu, ko je do nje pristopil moški: Policisti so ga aretirali!Jan Plestenjak zapel novo pesem: Poklonil jo je tistim, ki se žrtvujejo za druge!Župnik iz Bohinja z novim posnetkom: "To je skrivnost, ki jo noben virus ne premaga!"Na ulici so zaigrali skladbo Beethovna: Njihov nastop ti bo naježil kožo!Morski pes zaplaval v kroglo, polno ribKako v Pakistanu kaznujejo tiste, ki kršijo karanteno: Skakati morajo kot žabe!Mačke v stanovanju začutile potres, preden se je zgodilDramatičen posnetek v zraku: Pri hitrosti 320 km/h je treščil v drugega padalca!