VIDEO: Ko boste videli, kako delajo gumijaste bonbone, jih ne boste več jedli

Gumijasti bonboni so razvada, ki hitro premami prav vsakega potrošnika. Priljubljeni so predvsem pri otrocih, žal pa še vedno mnogi ne vedo, kako so narejeni.

Sestavlja jih namreč želatina, ta pa se izdeluje iz različnih odpadnih kosov živali.

Želatina se sicer uporablja v prehrambeni industriji, z njo pa stabiliziramo in zgostimo sestavine v hrani. In kako želatino izdelajo?

Naredijo jo tako, da zavrejo odpadne kože, kosti in hrustance živali, predvsem prašičev in krav. Omenjene sestavine najprej skuhajo, nato pa posušijo in zmeljejo v prah.

Poglejte si prikaz izdelave gumijastih bonbonov, ki si ga je do danes ogledalo že na milijone ljudi. Delimo prispevek še naprej, da bomo vsi vedeli, iz česa so pripravljeni okusni gumijasti bonboni!
0
JeklenaPest
Pred 3 tedni
Te nesnage že do sedaj nisem nikoli jedel, kot tudi pišancev ne. Sem namreč zaveden Ptujčan. In vse te živali.., kako se mi smilijo. Da bi nas le gromska strela scvrla. Drugega si itak ne zaslužimo...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Luka Sešek zapel pesem Zale in Gašperja! Z nastopom je navdušil mnoge...VIDEO: Kit grbavec skočil tik za majhno ladjico, prizor ti vzame sapoVIDEO: Drama na nacionalki! Kandidat omedlel med prenosom v živo...Zapeljala je iz mehanične delavnice! To je šok, ki ga je doživela voznica...VIDEO: Zala in Gašper v finalu! Tako sta zapela na odru Evrovizije 2019VIDEO: Zala in Gašper odkrito priznala! Takšna je resnica o Evrovizji 2019...VIDEO: Kako je Igorju Bavčarju v zaporu? Posneli so ga med ribolovom...To je težava, s katero se lastniki Tesle soočajo ob vsakem dežjuVIDEO: Pred hišo je posnel na tisoče vran! To se je zgodilo, ko je odprl okno...SMEH: Tako se na cestah obnašamo Slovenci: "Prometni predpisi so samo za šibke!"VIDEO: Zala in Gašper po nastopu šokirala: "Potem pa so razglasili Slovenijo..."Lastnik je kužku rekel, da je simpatičen! Odziv psa bo nasmejal tudi tebe...VIDEO: Kakšno presenečenje na poroki! Pesem Ave Maria je zapela v slovenščini...VIDEO: Odličen rezultat Zale in Gašperja! Zmago na Evroviziji 2019 slavila NizozemskaVIDEO: Kjer je volja, tam je pot! To je posnetek, ki obkroža socialna omrežja...Slovenski podjetnik 400 delavcem dal 1714 evrov regresa: "Raje zaploskajte sebi, zaslužili ste ga..."VIDEO: Najbolj nenavadni finalisti Evrovizije 2019! Islandija vas bo šokirala...VIDEO: Zapeljal je naravnost pred gasilce, trčenju se niso mogli izognitiVIDEO: Imamo že zmagovalko Evrovizije 2019? To je država, ki ji kaže najbolje...VIDEO: Ženi je čez obraz prilepil depilacijski trak! Zanj se ni končalo dobro...Psička je hotela skočiti v bazen! Poglejte si reakcijo, ko ji lastnik odpre vrataVIDEO: Zapeli so pesem Zale in Gašperja! Tako se sliši njihova izvedba "Sebi"...Lisica se je pretihotapila do kurnika! Tako je kuža kokoškam rešil življenje...VIDEO: Poljakinje iz Evrovizije navdušile: Tako so zapele uspešnico Metallice!Smejala sta se, ko sta poškodovala Teslo! Nista vedela, da ju snema kamera...