VIDEO: Koprčan z objavo šokiral splet, to so zdravniki naredili njegovemu bratu

Na družbenem omrežju Facebook je zaokrožil video posnetek, ki si ga je v slabem dnevu ogledalo že krepko čez 200.000 Slovencev. V njem je Samir Ćeman, ki živi v Kopru, s prijatelji delil grozljivo izkušnjo, ki priča o tem, kakšno je stanje v slovenskem zdravstvu. Njegov 28-letni brat je bil kar dve uri v hudih bolečinah, strokovnega osebja pa ni bilo od nikoder.

Ćeman v video posnetku, ki ga je na svojem profilu oddajal v živo pojasnuje, da v dveh urah do njegovega brata ni prišel niti en strokovnjak ljubljanskega kliničnega centra, ki bi mu lahko pomagal.

»Jaz sem iz Portoroža do glavne klinike prišel prej kot človek, ki je za to odgovoren,« v posnetku pove Koprčan. Pri tem je opozoril, da zdravstvo nujno potrebuje pomoč: »Naj cela Slovenija vidi, koliko nam manjkajo stvari v zdravstvu. To so zelo resne stvari in tega si ne smemo dovoliti, da gre skozi nema ušesa in oči.«

Delimo njegov posnetek naprej tudi mi, da damo tako vodilnim v zdravstvu vedeti, da nam je njihovega presedanja s stolčka na stolček ter neukrepanju na visokih položajih dovolj!

Ta posnetek je le še en jasen dokaz za to, da so v slovenskem zdravstvu stvari zavožene!

1
Boštjan Pier Defar
Pred 23 tedni
SRAMOTA !!! Kje zivimo dragi Slovenci, drage Slovenke. Delite ta video, uprite se terorju vladajocih tajkunov in barab. Ne bodite hlapci da nas podlo ubijajo, v raznih institucijah z vceraj spackanimi zakoni. Spomnite se Ivana Krambergerja, Pavel Kavska, Generala Majstra in se bi lahko nasteval. Ne dovolite da vas legalno ubijejo v bolnici. Sam sem pred leti tako izgubil ljubljeno osebo v smrdljivi Ljubljani in nisem moral narediti nic. Mozakar, ki si objavil video svaka ti cast, si redek moski, Slovenec, ki ima jajca doreci bobu bob. Sam sem iz Ankarana, po rodu iz Kozjanskega, rad te bi osebno spoznal. Slovenija prebudi se!!!
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Prizor z Nizozemske obkroža svet! Tako s traktorji prevažajo bale sena...SMEH: To je reakcija Slovenca, ko je pihnil v drvo! Ni mogel verjeti, da deluje...Dojenčica je govorila s svojo mamo, njen pogovor je nasmejal ves internetVIDEO: To je hiša v bližini Ljubljane, ki je z notranjostjo prevzela SlovenceVIDEO: Lina Kuduzović predstavila novo pesem! Poglejte si, kako izgleda danes...VIDEO: Šok za mariborske reševalce, to je pred njimi počel slovenski voznikMariborčanka pri mesarju kupila meso! Ko je doma zarezala vanj, je sledil šok...Beloruski tovornjakar se ni zmenil za prepoved, nato je dobil svojo lekcijoNa odprtem morju trčili dve tovorni ladji, internet se čudi nesrečiVIDEO: Tim Kores s slovensko priredbo pesmi "Perfect" navdušil celo Ed SheeranaVIDEO: Dončić znova na noge dvignil Ameriko! Tako je na tekmi blestel včeraj...Voznik tovornjaka poizkusil srečo po gorski poti, nato je plačal cenoVIDEO: Slovenca navdušila z igranjem kitare in violine, posnetek je prava poezijaVIDEO: Na talentu zapel pesem Ota Pestnerja, za svoj nastop je prejel zlati gumbVIDEO: V Kopru so že prižgali novoletne lučke. Poglejte si, kako izgledajo...Proti ženski je hodila srna. Na kamero je posnela prizor, ki ga ne bo pozabila!Na nebu je posnela "božjo podobo", video posnetek se na spletu širi kot požarNe boste verjeli, kako je pilot na letališču v Angliji pristal ob močnem vetruVoznik avtobusa se ni zmenil za prepoved, most je prevozil kljub preveliki težiVIDEO: Čuki skupaj s Kvatropirci obkrožajo Slovenijo z novo pesmijo! Bo to uspešnica?Pes iz Italije ni hotel na tekoče stopnice! Poglejte si, kaj je storil lastnik...Kuža je takoj obžaloval, da je pobegnil od doma! To je storil pred vhodom v hišoDojenčica se je zagledala v lutko! Ko začne z oživljanjem, vam bo ukradla srceVojaki so se postavili v vrsto! Ko začnejo s svojo formacijo, svet obstane...Pevec skupine Foo Fighters na oder povabil 10-letnega fanta, zaigral je pesem Metallice