VIDEO: Koprčan z objavo šokiral splet, to so zdravniki naredili njegovemu bratu

Na družbenem omrežju Facebook je zaokrožil video posnetek, ki si ga je v slabem dnevu ogledalo že krepko čez 200.000 Slovencev. V njem je Samir Ćeman, ki živi v Kopru, s prijatelji delil grozljivo izkušnjo, ki priča o tem, kakšno je stanje v slovenskem zdravstvu. Njegov 28-letni brat je bil kar dve uri v hudih bolečinah, strokovnega osebja pa ni bilo od nikoder.

Ćeman v video posnetku, ki ga je na svojem profilu oddajal v živo pojasnuje, da v dveh urah do njegovega brata ni prišel niti en strokovnjak ljubljanskega kliničnega centra, ki bi mu lahko pomagal.

»Jaz sem iz Portoroža do glavne klinike prišel prej kot človek, ki je za to odgovoren,« v posnetku pove Koprčan. Pri tem je opozoril, da zdravstvo nujno potrebuje pomoč: »Naj cela Slovenija vidi, koliko nam manjkajo stvari v zdravstvu. To so zelo resne stvari in tega si ne smemo dovoliti, da gre skozi nema ušesa in oči.«

Delimo njegov posnetek naprej tudi mi, da damo tako vodilnim v zdravstvu vedeti, da nam je njihovega presedanja s stolčka na stolček ter neukrepanju na visokih položajih dovolj!

Ta posnetek je le še en jasen dokaz za to, da so v slovenskem zdravstvu stvari zavožene!

1
Boštjan Pier Defar
Pred 3 tedni
SRAMOTA !!! Kje zivimo dragi Slovenci, drage Slovenke. Delite ta video, uprite se terorju vladajocih tajkunov in barab. Ne bodite hlapci da nas podlo ubijajo, v raznih institucijah z vceraj spackanimi zakoni. Spomnite se Ivana Krambergerja, Pavel Kavska, Generala Majstra in se bi lahko nasteval. Ne dovolite da vas legalno ubijejo v bolnici. Sam sem pred leti tako izgubil ljubljeno osebo v smrdljivi Ljubljani in nisem moral narediti nic. Mozakar, ki si objavil video svaka ti cast, si redek moski, Slovenec, ki ima jajca doreci bobu bob. Sam sem iz Ankarana, po rodu iz Kozjanskega, rad te bi osebno spoznal. Slovenija prebudi se!!!
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
SMEH: Gledate Ljubezen po domače? Na Hrvaškem so prizori še hujši...Bolnišnica za otroke z rakom pripravila risanko, ki je ves svet ganila do solzVIDEO: Luka Mesec vzel sapo Janezu Janši! To mu je povedal na soočenju...VIDEO: Janković in Karl Erjavec posnela komedijo leta, jokali boste od smehaZa pokojno ženo je posadil 1000 dreves. Oglejte si rezultat 17 let kasneje!Bosanec je naredil fasado, a ni dobil plačila. Tako se je maščeval lastniku...VIDEO: Čeferin si je ob zmagi Oblaka dal duška. Poglejte si, kaj je storil!Slovenec živi v 3 metre široki hiši. Poglejte si, kako izgleda notranjost...12-letna deklica je ob Pink zapela njeno pesem, pevka ni našla pravih besedNa ultrazvoku so ji svetovali, naj naredi splav! Poglejte si, kaj ima danes...Najstnik jo je zgrabil in odvlekel na plesišče, nato je doživela ŠOK življenjaVIDEO: Pijan voznik zgrozil Slovence. Tako je vozil skozi naselje polno otrok!VIDEO: Prizor v Kopru navdušil Slovence, to je domačinka posnela v morjuVojak je tiho bral časopis, nato je ženska v rumenem doživela velik ŠOKVIDEO: Šok pri Ljubljani, tako je avtomobil peljala slovenska voznicaSMEH: Ste videli, kaj je med četvorko našemu Pahorju storil ta mladenič?V Belgiji pretepli dedka, ker je s sinom pil alkohol pred islamsko restavracijoSredi Ljubljane so od neznanca dobili listek. Poglejte, kaj je pisalo na njem!VIDEO: Šok za slovenske reševalce: "Delite in pokažite, kako se OGROŽA ŽIVLJENJA!"VIDEO: Mama v Braziliji ustrelila roparja, ki ji je pred otroci grozil s pištoloSodniki so ob pesmi takoj pritisnili gumb, ob pogledu na deklico so zajokaliNajstnico je nadlegoval pedofil, nato ga je njen oče počakal na dvoriščuVIDEO: To se je včeraj zgodilo med Erjavcem in Toninom, ko so ugasnile kamere!VIDEO: Ste videli, kaj so našemu Janu Oblaku na avtobusu storili soigralci?Tudi vi narobe pojete besedila pesmi? To je točka s talenta, ki te bo nasmejala