VIDEO: Koprčan z objavo šokiral splet, to so zdravniki naredili njegovemu bratu

Na družbenem omrežju Facebook je zaokrožil video posnetek, ki si ga je v slabem dnevu ogledalo že krepko čez 200.000 Slovencev. V njem je Samir Ćeman, ki živi v Kopru, s prijatelji delil grozljivo izkušnjo, ki priča o tem, kakšno je stanje v slovenskem zdravstvu. Njegov 28-letni brat je bil kar dve uri v hudih bolečinah, strokovnega osebja pa ni bilo od nikoder.

Ćeman v video posnetku, ki ga je na svojem profilu oddajal v živo pojasnuje, da v dveh urah do njegovega brata ni prišel niti en strokovnjak ljubljanskega kliničnega centra, ki bi mu lahko pomagal.

»Jaz sem iz Portoroža do glavne klinike prišel prej kot človek, ki je za to odgovoren,« v posnetku pove Koprčan. Pri tem je opozoril, da zdravstvo nujno potrebuje pomoč: »Naj cela Slovenija vidi, koliko nam manjkajo stvari v zdravstvu. To so zelo resne stvari in tega si ne smemo dovoliti, da gre skozi nema ušesa in oči.«

Delimo njegov posnetek naprej tudi mi, da damo tako vodilnim v zdravstvu vedeti, da nam je njihovega presedanja s stolčka na stolček ter neukrepanju na visokih položajih dovolj!

Ta posnetek je le še en jasen dokaz za to, da so v slovenskem zdravstvu stvari zavožene!

1
Boštjan Pier Defar
Pred 14 tedni
SRAMOTA !!! Kje zivimo dragi Slovenci, drage Slovenke. Delite ta video, uprite se terorju vladajocih tajkunov in barab. Ne bodite hlapci da nas podlo ubijajo, v raznih institucijah z vceraj spackanimi zakoni. Spomnite se Ivana Krambergerja, Pavel Kavska, Generala Majstra in se bi lahko nasteval. Ne dovolite da vas legalno ubijejo v bolnici. Sam sem pred leti tako izgubil ljubljeno osebo v smrdljivi Ljubljani in nisem moral narediti nic. Mozakar, ki si objavil video svaka ti cast, si redek moski, Slovenec, ki ima jajca doreci bobu bob. Sam sem iz Ankarana, po rodu iz Kozjanskega, rad te bi osebno spoznal. Slovenija prebudi se!!!
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Novo reklamo za Mercedes posneli v Sloveniji, prizori navdušili tujceVIDEO: Jezni tovornjakar obkroža Slovenijo, to ga jezi na naših avtocestahVIDEO: Tako so do solz ganili medicinsko sestro, ki skrbi za bolne novorojenčkeVIDEO: Šok za reševalce med včerajšnjo nesrečo! To je za njimi počel BMW voznik...Njegovi ozki hiši so se vsi smejali! Ko so videli notranjost, so utihnili...SMEH: Rus na plaži osvajal zapeljivi Srbkinji, nato se je pojavila njegova ženaKuža je mislil, da se deklica utaplja! Poglejte si, kako se je lotil reševanja...VIDEO: Reklama švicarske policije obkroža svet, sporočilo vas bo zgroziloŽena je za vikend odšla iz mesta! Ko se vrne, jo skrivnost moža spravi v solze...Kmet navdušil s svojim načinom rezanja drv! Bi tudi tebi prišlo prav?Pred hišo so mu premazali asfaltni dovoz, posnetek je prava paša za očiDebelušček za nos potegnil mišičnjake! Poglejte si, kaj je počel ob njih...VIDEO: Izjemna poteza dirkača pri Moto2, med padcem je zajahal motorNeznance je vprašala, če lahko nocoj prespi pri njih! Bi jo vi vzeli h sebi?Brezdomec je imel samo eno željo! Poglejte si, kako mu jo je uresničil neznanecDeklica je mahala tujcem na tekočih stopnicah, odzivi so presenetili celo očetaVIDEO: Prizor z avtoceste v Italiji obkroža svet! Tako so natovorili avtomobil...Moški je svoje vozilo zaustavil ob počasni babici. Poglejte si, kaj je storil!VIDEO: To so posnetki grozljivke v Italiji, ko se je zrušil avtocestni nadvozUstavila se je ob konju. Tako je navdušil vse, ko je zaslišal pesem iz radia!Mucka majhnemu otroku stopila v bran! Tako ga je varovala pred varuško...Pred psičko je hotel kaznovati njene mladičke! Tako se je odzvala mama...Mama je učiteljici rekla, naj stopi ven! Poglejte si, kaj jo je čakalo pred šolo...Moški so na odru začeli peti. Ko prikažejo še svoj ples, obnorijo občinstvo!VIDEO: Tako nevarni so za otroke lahko bazeni! Dečka so morali oživljati...