VIDEO: Koprčan z objavo šokiral splet, to so zdravniki naredili njegovemu bratu

Na družbenem omrežju Facebook je zaokrožil video posnetek, ki si ga je v slabem dnevu ogledalo že krepko čez 200.000 Slovencev. V njem je Samir Ćeman, ki živi v Kopru, s prijatelji delil grozljivo izkušnjo, ki priča o tem, kakšno je stanje v slovenskem zdravstvu. Njegov 28-letni brat je bil kar dve uri v hudih bolečinah, strokovnega osebja pa ni bilo od nikoder.

Ćeman v video posnetku, ki ga je na svojem profilu oddajal v živo pojasnuje, da v dveh urah do njegovega brata ni prišel niti en strokovnjak ljubljanskega kliničnega centra, ki bi mu lahko pomagal.

»Jaz sem iz Portoroža do glavne klinike prišel prej kot človek, ki je za to odgovoren,« v posnetku pove Koprčan. Pri tem je opozoril, da zdravstvo nujno potrebuje pomoč: »Naj cela Slovenija vidi, koliko nam manjkajo stvari v zdravstvu. To so zelo resne stvari in tega si ne smemo dovoliti, da gre skozi nema ušesa in oči.«

Delimo njegov posnetek naprej tudi mi, da damo tako vodilnim v zdravstvu vedeti, da nam je njihovega presedanja s stolčka na stolček ter neukrepanju na visokih položajih dovolj!

Ta posnetek je le še en jasen dokaz za to, da so v slovenskem zdravstvu stvari zavožene!

1
Boštjan Pier Defar
Pred 1 mesecem
SRAMOTA !!! Kje zivimo dragi Slovenci, drage Slovenke. Delite ta video, uprite se terorju vladajocih tajkunov in barab. Ne bodite hlapci da nas podlo ubijajo, v raznih institucijah z vceraj spackanimi zakoni. Spomnite se Ivana Krambergerja, Pavel Kavska, Generala Majstra in se bi lahko nasteval. Ne dovolite da vas legalno ubijejo v bolnici. Sam sem pred leti tako izgubil ljubljeno osebo v smrdljivi Ljubljani in nisem moral narediti nic. Mozakar, ki si objavil video svaka ti cast, si redek moski, Slovenec, ki ima jajca doreci bobu bob. Sam sem iz Ankarana, po rodu iz Kozjanskega, rad te bi osebno spoznal. Slovenija prebudi se!!!
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Švedski fotograf obiskal Slovenijo, njegov posnetek ti vzame sapoVIDEO: Poroka, o kateri govori vsa Slovenija! Nevesta je ženina ganila do solz...V zlatarni je hotela prodati prstan. Kar je storil prodajalec, jo je ganilo do solz!VIDEO: Avstrijci ob snegu niso pozabili na živali! To je prizor, ki jemlje sapoVIDEO: Ne boste verjeli, kako je nesrečo zakuhal voznik pri MedvodahOče zaradi bolezni ni več prepoznal družine, sinova ideja je vse spremenilaVIDEO: To je prizor s snegom iz sosednje Avstrije, ki danes obkroža EvropoDeklica zapela 80 let staro pesem. Ko je odprla usta, so se sodniki takoj obrnili!VIDEO: Na kamero posneli izjemen prizor, tako se je v Švici sprožil snežni plazVIDEO: Med nastopom Modrijanov možje s trebuhi do solz nasmejali SlovenceVIDEO: To je izjemen posnetek, ki ga je za Luko Dončića pripravil Real MadridVIDEO: Moški brez razloga brcnil psa, nato je takoj dobil božjo kazenPsa sta na polju zaslišala kmeta. Kar so posneli na kamero, te nasmeje do solz!VIDEO: Legendarni Dirk Nowitzki navijače Luke Dončića nagovoril v slovenščiniOče je pitbullu pustil spati s hčerko. Kar so posnele kamere, obkroža svet!Naveličana je bila svojih tankih las, po preobrazbi je bila druga osebaVIDEO: Tako bo jutri Slovenijo zajelo sneženje, največ snega bo v jutranjih urahKazahstanski pevec šokiral svet s svojim glasom, njegovo petje ti vzame sapoVIDEO: Ne boste verjeli, koliko snega je Avstrijcu ostalo na avtomobiluRekel jim je, naj ne parkirajo pred stavbo. Ker niso poslušali, je sledila lekcija!ŠOK: Sredi gozda naleteli na privezanega kužka, življenje so mu rešili kolesarjiVIDEO: Vili Resnik se vrača v glasbo, to je njegova nova pesem "Diham zate"Na ulici so posneli dedka s kužkom, s svojo predanostjo sta obkrožila svet4-letna deklica na oder talentov stopila s psom, nastop je prevzel sodnikeKdaj ste bili nazadnje srečni? To je posnetek, ki je svetu dal misliti...