VIDEO: Korejec navdušil Hrvaško! Tako je zapel hit Oliverja Dragojevića...

Oliver Dragojević je bil človek z velikim srcem. Njegova preprostost in poštenost sta pri vseh ljudeh na vsakem koraku vzbudila prijetne občutke in prav takega se bomo legendarnega pevca tudi spominjali.

Kot preprostega člvoeka, ki je z ljudmi vedno znal deliti pozitivno energijo skozi pesmi!

A Oliverja Dragojevića nismo poznali samo prebivalci bivše Jugoslavije, temveč tudi mnogi ljudje iz drugih koncev sveta. To dokazujejo številni video posnetki, ki jih je moč najti na spletu, ob smrti glasbene ikone pa so dobili še večji in globji pomen.

Leta nazaj je Split obiskal tudi en izmed simpaitčnih Korejcev, ki je z navdušenjem poslušal petje skupine Klapa. Na njegovo željo se je skupini pridružil, nato pa skupaj z njimi zapel velik hit Oliverja Dragojevića. Zapel je njegovo pesem "Cesarica", s svojim petjem pa navdušil mnoge, ki razumemo hrvaški jezik.

Kapo dol za tako dovzetnost in znanje hrvaškega jezika ob prepevanju pesmi, ki bo vsem nam zagotovo za vedno ostala v spominu!
-1
JeklenaPest
Pred 7 dnevi
5€ za CD...? Ni ravno malo...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Kanadska popotnika obiskala Slovenijo, njun posnetek ti vzame sapoVIDEO: Jezni tovornjakar obkroža Slovenijo, to ga jezi na naših avtocestahVIDEO: Tako so do solz ganili medicinsko sestro, ki skrbi za bolne novorojenčkeVIDEO: Šok za reševalce med včerajšnjo nesrečo! To je za njimi počel BMW voznik...VIDEO: Na Bledu pobirala denar za gluhoneme. Tako ju je razkrinkal Slovenec!Očka je pestoval svojega otroka. Tako je haski ob njem očaral ves splet!Njegovi ozki hiši so se vsi smejali! Ko so videli notranjost, so utihnili...Na spletu eksplodirala reklama o nezemljanu, ki so jo posneli v Ljubljani!VIDEO: Reklama švicarske policije obkroža svet, sporočilo vas bo zgroziloSestavil je preprosto orodje za kopanje lukenj. Poglejte si, kako deluje!Žena je za vikend odšla iz mesta! Ko se vrne, jo skrivnost moža spravi v solze...Kmet navdušil s svojim načinom rezanja drv! Bi tudi tebi prišlo prav?Debelušček za nos potegnil mišičnjake! Poglejte si, kaj je počel ob njih...VIDEO: Izjemna poteza dirkača pri Moto2, med padcem je zajahal motorBrezdomec je imel samo eno željo! Poglejte si, kako mu jo je uresničil neznanecDeklica je mahala tujcem na tekočih stopnicah, odzivi so presenetili celo očetaVIDEO: Prizor z avtoceste v Italiji obkroža svet! Tako so natovorili avtomobil...Moški je svoje vozilo zaustavil ob počasni babici. Poglejte si, kaj je storil!Kužki so se postavili ob ograji, s svojim početjem so internetu stopili srceKuža je mislil, da se deklica utaplja! Poglejte si, kako se je lotil reševanja...Ustavila se je ob konju. Tako je navdušil vse, ko je zaslišal pesem iz radia!Mucka majhnemu otroku stopila v bran! Tako ga je varovala pred varuško...SMEH: Rus na plaži osvajal zapeljivi Srbkinji, nato se je pojavila njegova ženaMoški so na odru začeli peti. Ko prikažejo še svoj ples, obnorijo občinstvo!VIDEO: To so posnetki grozljivke v Italiji, ko se je zrušil avtocestni nadvoz