VIDEO: Korejec navdušil Hrvaško! Tako je zapel hit Oliverja Dragojevića...

Oliver Dragojević je bil človek z velikim srcem. Njegova preprostost in poštenost sta pri vseh ljudeh na vsakem koraku vzbudila prijetne občutke in prav takega se bomo legendarnega pevca tudi spominjali.

Kot preprostega člvoeka, ki je z ljudmi vedno znal deliti pozitivno energijo skozi pesmi!

A Oliverja Dragojevića nismo poznali samo prebivalci bivše Jugoslavije, temveč tudi mnogi ljudje iz drugih koncev sveta. To dokazujejo številni video posnetki, ki jih je moč najti na spletu, ob smrti glasbene ikone pa so dobili še večji in globji pomen.

Leta nazaj je Split obiskal tudi en izmed simpaitčnih Korejcev, ki je z navdušenjem poslušal petje skupine Klapa. Na njegovo željo se je skupini pridružil, nato pa skupaj z njimi zapel velik hit Oliverja Dragojevića. Zapel je njegovo pesem "Cesarica", s svojim petjem pa navdušil mnoge, ki razumemo hrvaški jezik.

Kapo dol za tako dovzetnost in znanje hrvaškega jezika ob prepevanju pesmi, ki bo vsem nam zagotovo za vedno ostala v spominu!
-1
JeklenaPest
Pred 18 tedni
5€ za CD...? Ni ravno malo...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Jože Potrebuješ s solzami v očeh, to so Čuki storili na pogrebu fantkaFant je vsak dan opazoval gasilce! Poglejte si, kaj je storil na božični večer...Slovenec v šoku! To so mu storili policisti, ko je preizkušal nov motor...Božična animacija z ježkom obkroža svet, posnetek bo navdušil tudi tebeVIDEO: To je hiša, v kateri živi Jakov Fak, notranjost bo prevzela tudi tebeVIDEO: Ne boste verjeli, kaj je Čehinja naredila za nekaj tisoč evrovVIDEO: Zmago Jelinčič znova udaril, parkeljni bodo Sloveniji prinesli palicoUčiteljica je sedla Božičku v naročje. Ko je odstranil brado, je doživela šok!Deklica iz Ukrajine šokirala sodnike, njen glas je kot bi poslušal angeleŽenin je v zrak vrgel poročni šopek, reakcija prič je nasmejala svetVIDEO: Luka Dončić z izjemno igro v zadnjih minutah pokopal Houston RocketsVIDEO: Talentiran fant postal zmagovalec šova The Voice, uničil je vso konkurencoVIDEO: Zadnji koncert Oliverja Dragojevića, ob njegovem petju so ljudje jokaliRus je vozniku v križišču dal lekcijo, pregnal ga je na rep koloneKuhinja v šovu Slovenija ima talent? Z žirantko Marjetko je povezan tudi ta finalist...Med vožnjo po Keniji doživela šok, napadli so ju razbojniki z mačetamiS tovornjakom zapeljal v električno napeljavo, nato je eksplodirala pnevmatikaPravico je vzel v svoje roke! Tako se mu je maščeval, ker je prehitel vrstoPosvojena psička ni nikoli pomigala z repkom, nato se je zgodil pravi čudežFant v trgovini vse pustil brez besed, z jodlanjem je navdušil ves svetŽupnik iz Bohinja delil simpatično sporočilo svetega MiklavžaVratar postal senzacija: Najprej je zadel gol, nato ubranil enajstmetrovko...SMEH: To je božična reklama Telekoma, ki je nasmejala mnoge SlovenceVIDEO: V bolnišnici so ji rekli, da je njen otrok mrtev, nato se je zgodil čudežVIDEO: Slovenski novinar v šoku, med vklopom v živo se je znašel med eksplozijami