VIDEO: Korejec navdušil Hrvaško! Tako je zapel hit Oliverja Dragojevića...

Oliver Dragojević je bil človek z velikim srcem. Njegova preprostost in poštenost sta pri vseh ljudeh na vsakem koraku vzbudila prijetne občutke in prav takega se bomo legendarnega pevca tudi spominjali.

Kot preprostega člvoeka, ki je z ljudmi vedno znal deliti pozitivno energijo skozi pesmi!

A Oliverja Dragojevića nismo poznali samo prebivalci bivše Jugoslavije, temveč tudi mnogi ljudje iz drugih koncev sveta. To dokazujejo številni video posnetki, ki jih je moč najti na spletu, ob smrti glasbene ikone pa so dobili še večji in globji pomen.

Leta nazaj je Split obiskal tudi en izmed simpaitčnih Korejcev, ki je z navdušenjem poslušal petje skupine Klapa. Na njegovo željo se je skupini pridružil, nato pa skupaj z njimi zapel velik hit Oliverja Dragojevića. Zapel je njegovo pesem "Cesarica", s svojim petjem pa navdušil mnoge, ki razumemo hrvaški jezik.

Kapo dol za tako dovzetnost in znanje hrvaškega jezika ob prepevanju pesmi, ki bo vsem nam zagotovo za vedno ostala v spominu!
-1
JeklenaPest
Pred 2 meseci
5€ za CD...? Ni ravno malo...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: 2-letni sin pevca Modrijanov navdušil: Pokazal je, kako igra na harmoniko!VIDEO: Inšpekcija nagaja našim kmetom: "V hlevu imate preveč lastovk!"VIDEO: Grozljivka na štajerski avtocesti: Tak prizor sta posnela med vožnjo!SMEH: Dedek iz Prlekije nasmejal Slovence: "Tako se delajo grdi otroci!"Đoković navdušil po zmagi: Ob srečanju z vojvodinjo Kate storil nekaj, kar drugi nisoVIDEO: Takšno reklamo nam delajo tujci: Posnetek naše dežele jemlje sapo!Med dostavo paketa je naletel na kači: Kar je storil, je nasmejalo mnoge!V gozdu je hodil za medvedom, nato ga je brcnil! Neumnost je takoj obžalovalSMEH: Očka nasmejal ves splet! Tako je hčerko prelisičil, da je nehala jokatiVIDEO: Šok med Tour de France: "Norec" je glavnino preskočil s kolesom!Slovenec sedem mesecev po krivem zaprt v Italiji: Njegova izpoved je grozljiva!SMEH: Kravi je rekel, naj se vrne na pašnik! Poglej, kako ga je ubogalaNastop, ki gane: Tako je Freddie Mercury 34 let nazaj zapel in osvojil ves svetVIDEO: Hud požar v Zrćah: To so grozljivi prizori, ki so jih posneli turisti!VIDEO: Slovenec sredi Tivolija iztegnil roko: Ne boš verjel, kaj se zgodi zatem!VIDEO: Med vožnjo mu je pokazal sredinca, nato je takoj dobil lekcijoGrozljiva nesreča v zabaviščnem parku, nihalo se je prelomilo na polKuža ganil svet: Že 18 mesecev čaka na mestu, kjer je umrl njegov lastnik!Kuža v cerkvi ukradel vso pozornost: Poglej si, kako se je odzval duhovnik!Nadzorna kamera posnela grozljivko: Sredi noči je eksplodirala KFC restavracija!95-letni vojni veteran obkrožil splet: Tako je pokazal dečku, kako biti pogumen!Sprehodil se je do medvedke z mladički, ob odzivu mu je srce padlo v hlačeSlovenski ansambel navdušil z novo skladbo, vroča pevka je prevzela mnogeSMEH: Voditeljico Radia 1 obiskal Brane iz Ljubljane! To je povedal pred kameroVIDEO: Jan Oblak dečka ganil do solz! Poglejte si, kako ga je navdušil