VIDEO: Korejec navdušil Hrvaško! Tako je zapel hit Oliverja Dragojevića...

Oliver Dragojević je bil človek z velikim srcem. Njegova preprostost in poštenost sta pri vseh ljudeh na vsakem koraku vzbudila prijetne občutke in prav takega se bomo legendarnega pevca tudi spominjali.

Kot preprostega člvoeka, ki je z ljudmi vedno znal deliti pozitivno energijo skozi pesmi!

A Oliverja Dragojevića nismo poznali samo prebivalci bivše Jugoslavije, temveč tudi mnogi ljudje iz drugih koncev sveta. To dokazujejo številni video posnetki, ki jih je moč najti na spletu, ob smrti glasbene ikone pa so dobili še večji in globji pomen.

Leta nazaj je Split obiskal tudi en izmed simpaitčnih Korejcev, ki je z navdušenjem poslušal petje skupine Klapa. Na njegovo željo se je skupini pridružil, nato pa skupaj z njimi zapel velik hit Oliverja Dragojevića. Zapel je njegovo pesem "Cesarica", s svojim petjem pa navdušil mnoge, ki razumemo hrvaški jezik.

Kapo dol za tako dovzetnost in znanje hrvaškega jezika ob prepevanju pesmi, ki bo vsem nam zagotovo za vedno ostala v spominu!
-1
JeklenaPest
Pred 27 tedni
5€ za CD...? Ni ravno malo...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Zadnji nastop Elvisa, ki ga je videlo le malo ljudi: Prisluhnite, kako je zapel!VIDEO: Slovenijo bosta na Evroviziji 2019 zastopala Zala Kralj in Gašper ŠantlVIDEO: Ste videli, kako je Rosvita Pesek opravila z nasprotnikom Magne?VIDEO: Slovenka pokazala svoj recept, kako pripraviti najboljše pustne krofe78-letna ženska pokazala, kako se naličiti! Njena nova podoba te bo prevzela...VIDEO: Slovenski tovornjakar navdušil z iznajdljivostjo, tako je speljal ovinekVIDEO: Lea Sirk zakuhala škandal na Emi, zdaj pa znova udarila: »Ko jih j***!«VIDEO: Župnik iz Bohinja obkroža Slovenijo! To si misli o valentinovem...VIDEO: Vid Valič pokazal babico in dedka! Njun pogovor bo nasmejal tudi tebe...92-letni moški poklical policiste, ob vstopu v njegovo hišo jim je zastala sapaMedicinske sestre umirajoči materi izpolnile zadnjo željo, solza ni manjkaloOče ji je iz vojske poslal medvedka. To se je zgodilo, ko mu je stisnila roko!Na slovenskem radiu jo je zaprosil v etru! Ona mu je razkrila, da ima drugega...SMEH: Pred hišo je trosil sol, nato je kamera posnela njegovo napakoVIDEO: Stavil je proti Luki Dončiću! Poglejte si, kako ga je utišal naš košarkar...VIDEO: Prizori s poroke, ob katerih je zajokala nevesta! Slovenec jo je ganil do solz...VIDEO: Slovenec komentiral skok Timija Zajca, njegove besede ti dajo mislitiUmrl je Šaban Šaulić: Srbski pevec življenje izgubil v tragični prometni nesreči!Moški v vodi opazil utopljenega kužka. Poglej si, kako mu je rešil življenje!SMEH: Tanja in Kori pokazala, kako bi izgledal najbolj iskren zmenekVIDEO: Tako je osmešil Poljaka, ki je kolono vozil prehiteval po nasprotnem pasuDron je poletel čez vetrno elektrarno, prizor je mnoge pustil brez besedVIDEO: Pred hišo mu je ukradla paket, nato ji je lastnik dal lekcijoZa vedno se je poslovila pevka skupine Agropop, legendarna ŠerbiVIDEO: To je posebno darilo, ki je Deželaka za rojstni dan spravilo v jok!