VIDEO: Korejec navdušil Hrvaško! Tako je zapel hit Oliverja Dragojevića...

Oliver Dragojević je bil človek z velikim srcem. Njegova preprostost in poštenost sta pri vseh ljudeh na vsakem koraku vzbudila prijetne občutke in prav takega se bomo legendarnega pevca tudi spominjali.

Kot preprostega člvoeka, ki je z ljudmi vedno znal deliti pozitivno energijo skozi pesmi!

A Oliverja Dragojevića nismo poznali samo prebivalci bivše Jugoslavije, temveč tudi mnogi ljudje iz drugih koncev sveta. To dokazujejo številni video posnetki, ki jih je moč najti na spletu, ob smrti glasbene ikone pa so dobili še večji in globji pomen.

Leta nazaj je Split obiskal tudi en izmed simpaitčnih Korejcev, ki je z navdušenjem poslušal petje skupine Klapa. Na njegovo željo se je skupini pridružil, nato pa skupaj z njimi zapel velik hit Oliverja Dragojevića. Zapel je njegovo pesem "Cesarica", s svojim petjem pa navdušil mnoge, ki razumemo hrvaški jezik.

Kapo dol za tako dovzetnost in znanje hrvaškega jezika ob prepevanju pesmi, ki bo vsem nam zagotovo za vedno ostala v spominu!
-1
JeklenaPest
Pred 10 tedni
5€ za CD...? Ni ravno malo...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Dojenčica je govorila s svojo mamo, njen pogovor je nasmejal ves internetVIDEO: To je hiša v bližini Ljubljane, ki je z notranjostjo prevzela SlovenceVIDEO: Lina Kuduzović predstavila novo pesem! Poglejte si, kako izgleda danes...VIDEO: Šok za mariborske reševalce, to je pred njimi počel slovenski voznikMariborčanka pri mesarju kupila meso! Ko je doma zarezala vanj, je sledil šok...Beloruski tovornjakar se ni zmenil za prepoved, nato je dobil svojo lekcijoNa odprtem morju trčili dve tovorni ladji, internet se čudi nesrečiVIDEO: Tim Kores s slovensko priredbo pesmi "Perfect" navdušil celo Ed SheeranaVIDEO: Dončić znova na noge dvignil Ameriko! Tako je na tekmi blestel včeraj...Voznik tovornjaka poizkusil srečo po gorski poti, nato je plačal cenoVIDEO: Na talentu zapel pesem Ota Pestnerja, za svoj nastop je prejel zlati gumbVIDEO: V Kopru so že prižgali novoletne lučke. Poglejte si, kako izgledajo...Proti ženski je hodila srna. Na kamero je posnela prizor, ki ga ne bo pozabila!Na nebu je posnela "božjo podobo", video posnetek se na spletu širi kot požarVoznik avtobusa se ni zmenil za prepoved, most je prevozil kljub preveliki težiNe boste verjeli, kako je pilot na letališču v Angliji pristal ob močnem vetruVIDEO: Čuki skupaj s Kvatropirci obkrožajo Slovenijo z novo pesmijo! Bo to uspešnica?Pes iz Italije ni hotel na tekoče stopnice! Poglejte si, kaj je storil lastnik...Kuža je takoj obžaloval, da je pobegnil od doma! To je storil pred vhodom v hišoDojenčica se je zagledala v lutko! Ko začne z oživljanjem, vam bo ukradla srceKos lesa za 10 centov je spremenil v posodo, s katero je zaslužil 60.000 evrovVojaki so se postavili v vrsto! Ko začnejo s svojo formacijo, svet obstane...Pevec skupine Foo Fighters na oder povabil 10-letnega fanta, zaigral je pesem MetalliceVIDEO: Hrvaški politik s svojim govorom obkrožil državo! Jim je povedal prav?VIDEO: Najboljše poteze Luke Dončića s pripravljalnih tekem, Amerika je navdušena