VIDEO: Korošica za vedno odšla iz Slovenije, posnetkov ne bo več snemala

Denise Dame, ki jo mnogi Slovenci poznamo pod vzdevkom Korošica, je te dni na svojem Youtube kanalu objavila še zadnji video posnetek. V njem je povedala, da se s snemanjem vlogov ne bo več ukvarjala, saj je zaradi slave preveč utrujena.

Pravtako je za vedno odšla iz Slovenije, trenutno pa je v Mehiki pri njenem bivšem fantu. Ta očitno pred kamero za zadnji posnetek Korošice ni hotel stopiti, ima pa po posnetku sodeč veliko pod palcem. Kar Korošico najbolj privlači pa je dejstvo, da tudi on obožuje vino.

Očitno je za Denise Dame slava v Sloveniji bila prevelik zalogaj, zato se od nas za vedno poslavlja. Brez dvoma poteza, ki se jo bomo razveselili mnogi Slovenci.
0
Marjan Ledinek
Pred 26 tedni
za skozlat
0
Merjetka Sehur
Pred 28 tedni
Denise, svetujem ti, da malo paziš, kako misliš, kaj govoriš in kaj delaš. S takim obnašanjem nosiš odgovornost do ljudi, katere srečuješ ali gledajo tvoje videe. Prav tako je prav, da si do ljudi, ki delajo za tebe bolj spoštljiva, saj če nisi, te to karmično obremenjuje. Srečno.
0
Alma Ben Mohamed
Pred 28 tedni
Sem ze imela sestavljen komentar, pa sem z delom očesa prebrala opozorilo administratorja...da se držim pravil "ter ne spodbujate sovraštva, nasilja ali nestrpnosti." Torej ne morem komentirati posnetka, ki je sam po sebi zelo nestrpen, sovražen in poniževalen....in konec koncev je res škoda vsake besede za žal osebo, ki bi potrebovala leta in leta terapije....služinčad...služkinje...wtf ....boga njena mama, ko vidi svojega otroka žal tako motenega :(
0
Magdalena Božiček
Pred 28 tedni
Hval bogu,da greš...kajti, ko te človek samo gleda....postne neumen.....
0
JeklenaPest
Pred 28 tedni
Joža, sumim, da bo kdo pogrešal toto kuro. Za dober "telemark" bi ji jaz plačal mogoče kaki hot-dog. aki Gucci neki..
3
Jože Uršnik
Pred 28 tedni
Srečno pot kokoš.
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Na poroki je hotel zaplesal s svojo mamo. To je šok, ki so mu bili priča gostje!Ženska je iz avtomobila pomahala medvedu. Poglejte si, kaj je storila žival...Policist je žensko prijel za ramo. Ko se obrne, doživi največji šok dneva!VIDEO: Princ Harry in Meghan ostala brez besed! To jima je narisala najstnica...Deček je k sosedu vrgel žogo! Ne boste verjeli, kaj so posneli njegovi starši...Natakarico je prijel za rit! Poglejte si, kako se mu je maščevala...VIDEO: Ne boste verjeli, kakšnemu prizoru so bili vozniki priča v ŽeleznikihNa poroki je zapel kar ženin! Ko boste slišali njegov glas... Prava čarovnija!VIDEO: Vesna in Miha spet poskrbela za smeh, to sta povedala o fačuzijuSnemal je deblo, nato pa ostal brez besed! Poglejte si, kaj je bilo v lesu...VIDEO: Gorski kolesar obnorel svet, skočil je čez kolesarje na Tour de FranceVIDEO: Tujci očarali ves Balkan! Tako so zapeli znano hrvaško uspešnico...Tako so se odzvali Belgijci, ko se je skozi mesto sprehodila družina iz HrvaškeVIDEO: 10-letna 'čudežna' deklica šokirala sodnike! Njen glas je iz drugega sveta...SMEH: Svoja sinova je učila, kako skočiti v bazen! Poglejte si, kaj je sledilo...Potapljač je pod vodo snemal ribo, nato se je zgodilo nepričakovanoSMEH: Balkanec stavkal zaradi služb. To je bila reakcija, ko mu je ponudil delo!VIDEO: Ne boste verjeli, koliko televizij ima doma Jože iz Ljubezni po domače!Kakšno znanje pilota helikopterja! Pristal je na gori, da bi pomagali ranjenimOpazil je psa, ki se je plazil za invalidskim vozičkom. Kar je posnel, obkroža svet...Slovenka z videospotom dviguje pritisk! Ste že slišali njeno novo pesem?Fantek z Downovim sindromom prvi sreča bratca. Poglejte si njegovo reakcijo...Tri deklice so se postavile v vrsto. Ko se obrnejo, nihče ne more zadržati smeha!VIDEO: Oblak zablestel na treningu! Gol je zabil s škarijcami v slogu Ronalda...Starša sta sinu v roke dala pismo. Ko ga je prebral, so mu obraz oblile solze...