VIDEO: Korošica za vedno odšla iz Slovenije, posnetkov ne bo več snemala

Denise Dame, ki jo mnogi Slovenci poznamo pod vzdevkom Korošica, je te dni na svojem Youtube kanalu objavila še zadnji video posnetek. V njem je povedala, da se s snemanjem vlogov ne bo več ukvarjala, saj je zaradi slave preveč utrujena.

Pravtako je za vedno odšla iz Slovenije, trenutno pa je v Mehiki pri njenem bivšem fantu. Ta očitno pred kamero za zadnji posnetek Korošice ni hotel stopiti, ima pa po posnetku sodeč veliko pod palcem. Kar Korošico najbolj privlači pa je dejstvo, da tudi on obožuje vino.

Očitno je za Denise Dame slava v Sloveniji bila prevelik zalogaj, zato se od nas za vedno poslavlja. Brez dvoma poteza, ki se jo bomo razveselili mnogi Slovenci.
0
Marjan Ledinek
Pred 22 urami
za skozlat
0
Merjetka Sehur
Pred 2 tedni
Denise, svetujem ti, da malo paziš, kako misliš, kaj govoriš in kaj delaš. S takim obnašanjem nosiš odgovornost do ljudi, katere srečuješ ali gledajo tvoje videe. Prav tako je prav, da si do ljudi, ki delajo za tebe bolj spoštljiva, saj če nisi, te to karmično obremenjuje. Srečno.
0
Alma Ben Mohamed
Pred 2 tedni
Sem ze imela sestavljen komentar, pa sem z delom očesa prebrala opozorilo administratorja...da se držim pravil "ter ne spodbujate sovraštva, nasilja ali nestrpnosti." Torej ne morem komentirati posnetka, ki je sam po sebi zelo nestrpen, sovražen in poniževalen....in konec koncev je res škoda vsake besede za žal osebo, ki bi potrebovala leta in leta terapije....služinčad...služkinje...wtf ....boga njena mama, ko vidi svojega otroka žal tako motenega :(
0
Magdalena Božiček
Pred 2 tedni
Hval bogu,da greš...kajti, ko te človek samo gleda....postne neumen.....
0
JeklenaPest
Pred 2 tedni
Joža, sumim, da bo kdo pogrešal toto kuro. Za dober "telemark" bi ji jaz plačal mogoče kaki hot-dog. aki Gucci neki..
3
Jože Uršnik
Pred 2 tedni
Srečno pot kokoš.
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.