VIDEO: Kristina Mandarina razkrila, kaj so pri njeni stojnici počeli Slovenci

Na Radiu 1 so danes gostili Kristino Penavo, ki jo mnogi na Balkanu bolje poznajo kot Kristino Mandarino. Gre za simpatično Hrvatico, ki je čez noč zaslovela s prodajo mandarin - v enem dnevu jih je na stojnici prodala tudi več kot 300 kilogramov.

Kristina je med pogovorom mnoge navdušila s svojo preprostostjo in simpatičnostjo, smeha pa tudi tokrat ni manjkalo.

Ob prihodu je 20-letno Hrvatico pričakal Dejan Vunjak, ki je zanjo zaigral pesem "Mandarina", nato se je Kristina pridružila voditeljem jutranjega programa Denis Avdić Show.


Radio 1, Facebook
Med pogovorom je razkrila, da so ji za druženje že ponujali denar, mnogi so jo vabili na kavo in nočne izlete. Nekatere ponudbe so prihajale tudi iz Slovenije, ob tem pa ni pozabila dodati, da je že štiri leta srečno zaljubljena. Že od malih nog si želi postati manekenka, a do danes prave ponudbe še ni prejela.

Miha Deželak se ni mogel upreti Kristini:


Voditelj Denis Avdić jo je spraševal tudi o pomenu slovenskih besed, ob ugibanju Kristine Mandarine pa smeha ni manjkalo.

Prisluhnite simpatičnemu pogovoru, ob katerem je 20-letna Kristina Mandarina razkrila malce drugačno plat o sebi. Po mnenju mnogih je namreč prav preprosto in simpatično dekle, ki si zasluži vse najboljše!


0
JeklenaPest
Pred 1 mesecem
Pa kak te glih greenhorn Vunjak??? Madona, kaka sila mu je bila. Anja je ziher pod pultom imela kako coto za "prvo pomoč"...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Boštjan Romih odprl vrata svojega doma: Poglej, v kako lepi hiši živi!Pohodnik je srečal kozo: Njun pogovor te bo nasmejal do solz!Ganljiv trenutek v bolnišnici: Spoznal je, da je reševalec njegov sin!Kupil je novo Kio, nato je sledil šok: Prodajalci so se držali za glavo!Morski pes napadel ribiče v kanuju7-letna deklica zapela za pokojno mamo: Njen nastop gane do solz!Mladiček vidre ves dan iskal družino: To je prizor, ko se znova srečajo!Dekle, ki na spletu ruši rekorde: Zaljubili se boste v njen angelski glas!Družina rešila nesrečnega medveda: Plaval je s kozarcem na glavi!Parodija, ki je nasmejala Slovence: Takšno je stanje na hrvaški meji!Zlati prinašalec prvič videl malega piščančka: Takšen prizor je posnel lastnik!Voznik Tesle se je izognil tragediji: Lahko bi izgubil življenje!Francoz pred sodniki zapel Hallelujah: Njegov glas bo prevzel tudi tebe!Deklica je prvič hranila zlatega prinašalca: Njuno prijateljstvo ti polepša dan!Lastnik je pred mucko začel peti: Njena reakcija te nasmeje do solz!Poziv za vse Slovence, ki se odpravljajo na Hrvaško: To je povedal Jelko Kacin!Posnetek, ki je razjezil Slovence: To je z mladičkom galeba storil moški!Približala se je medvedu, da bi se z njim fotografirala: Skoraj bi jo napadel!Kupila sta star skedenj in ga prenovila: Nova podoba ti vzame sapo!Yugo 15 let stal v puščavi: Bo avtomobil še vžgal?Šokanten posnetek kače: Napadla je svojo lastnico!VIDEO: Nepotrpežljiv voznik iz Slovenije: Na ozki cesti je dobil lekcijo!Kako iz luknje rešiti kolo tovornjakaHrvaškemu duhovniku srce padlo v hlače: Zanj je bilo previsoko!Napad orke med igro: Z repom je udarila ob morski bič!