VIDEO: Kuža pri Kamniku padel v vodo: Tako so ga rešili pogumni gasilci!

Gasilci vedno priskočijo na pomoč, ko se kdo znajde v težavah. Pomagajo ne le ljudem, temveč tudi živalim.

Te dni je Slovenijo obkrožil video posnetek iz Kamniške Bistrice, kjer se je v težavah znašel eden izmed kužkov.

Eno leto star tibetanski mastif po imenu Jak je zakorakal v deročo vodo, tok reke pa ga je odnesel na težko dostopen kraj v soteski Predoselj. Na pomoč so mu hitro priskočili gasilci iz PGD Kamnik, psa pa s tehnično zahtevnim reševanjem tudi uspešno rešili.


Kamnik Info, Youtube
Gasilci domnevajo, da se je kuža želel odžejati, a ga je močan tok povlekel s sabo. Uspelo mu je priplavati do brežine, vendar je na reševalce čakal na težko dostopnem terenu.

Poglejte si, kako so pogumni gasilci v Kamniški Bistrici rešili nemočnega kužka. Bravo gasilcem za takšno čudovito dejanje!
0
JeklenaPest
Pred 12 tedni
Bravo, srčni fantje!
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Soseda s posnetkom nasmejala Balkan: Tako sta se zabavala med korono!Zmago Jelinčić: "Delavec bo dobil manj denarja, kot tisti, ki je lenuh in ne dela!"Na oknu jo je obiskala lisica: Ko ji je odprla vrata, je sledil najlepši prizor!Slovenca so vprašali, kaj bi izbral: Posnetek te bo nasmejal do solz!Učitelj je vsak dan kaznoval dečka, ker je zamudil v šolo: Resnica ga je ganila do solz!Mucka nasmejala svet: Tako se je odzvala, ko ji je lastnik zakril okno!Med karanteno se je zaljubil v sosedo: Ko sta se srečala, je jokala od smeha!Lesena hiša mlade družine v Kamniku: Notranjost vas bo prevzela!Beg pred policisti predvajali v živo: Sledila je grozljiva nesreča!Kuža, ki je s svojo reakcijo osvojil svet: Tako se je razveselil postelje!Oče je jokal od smeha: Tako se je hčerka trudila, da popravi omaro!Na avtocesti v Izraelu posneli motor brez motoristaVIDEO: Andrej Šter ga je imel dovolj: "Pejd u ku***"Tilen Artač s provokativno parodijo: "Hvala ti, hvala, Janez Janša!"Denise Dame udarila po Inji Zalta: "Prosjačiš kot romska beračica?"Luka Basi ob morju zaigral na klavir: Bo ta pesem njegova nova uspešnica?Oče in hčerka zapela kot Andrea Bocelli in Celine Dion: Njun nastop ruši rekorde!Motorist se je maščeval vozniku, ki mu je pokazal sredinca in vanj vrgel steklenicoJanez Janša napisal pesem za Slovence: To je moja domovina!Novinarka poročala o virusu, ko je do nje pristopil moški: Policisti so ga aretirali!Jan Plestenjak zapel novo pesem: Poklonil jo je tistim, ki se žrtvujejo za druge!Župnik iz Bohinja z novim posnetkom: "To je skrivnost, ki jo noben virus ne premaga!"Morski pes zaplaval v kroglo, polno ribNa ulici so zaigrali skladbo Beethovna: Njihov nastop ti bo naježil kožo!Kako v Pakistanu kaznujejo tiste, ki kršijo karanteno: Skakati morajo kot žabe!