VIDEO: Kuža pri Kamniku padel v vodo: Tako so ga rešili pogumni gasilci!

Gasilci vedno priskočijo na pomoč, ko se kdo znajde v težavah. Pomagajo ne le ljudem, temveč tudi živalim.

Te dni je Slovenijo obkrožil video posnetek iz Kamniške Bistrice, kjer se je v težavah znašel eden izmed kužkov.

Eno leto star tibetanski mastif po imenu Jak je zakorakal v deročo vodo, tok reke pa ga je odnesel na težko dostopen kraj v soteski Predoselj. Na pomoč so mu hitro priskočili gasilci iz PGD Kamnik, psa pa s tehnično zahtevnim reševanjem tudi uspešno rešili.


Kamnik Info, Youtube
Gasilci domnevajo, da se je kuža želel odžejati, a ga je močan tok povlekel s sabo. Uspelo mu je priplavati do brežine, vendar je na reševalce čakal na težko dostopnem terenu.

Poglejte si, kako so pogumni gasilci v Kamniški Bistrici rešili nemočnega kužka. Bravo gasilcem za takšno čudovito dejanje!
0
JeklenaPest
Pred 6 tedni
Bravo, srčni fantje!
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
89-letni kmet je težko zlezel v traktor: Takšno rešitev mu je pripravil sin!Smetar na ameriškem idolu razjokal sodnike: Njegov glas te bo odpihnil!4-letna deklica iz Slovenije osvaja svet: Posnetek na spletu ruši rekorde!Policista na pločniku zalil z vodo: Voznik je podlo dejanje posnel na kamero!Maskota se ni znala obdržati na nogah, posnetek je doza smehaSramežljiv najstnik zapel svetovno uspešnico: Sodniki so bili ganjeni!Sodnike je odpihnil na hrvaškem talentu: Tako je zapel svetovno uspešnico!Romuni parkirali na mestu za invalide: To je lekcija, ki so jo dobili!Malček ni hotel spati brez kužkov: Posnetek ima že več kot milijon ogledov!Pijana voznica z BMW-jem poletela čez krožišče, nesrečo so posnele kamereSplezal je na visoko goro: Ko se kamera odmakne, ti srce pade v hlače!Posnel je trenutek, ko je v cerkev posvetilo sonce: Prizor ti bo vzel sapo!Šok za 51-letnika na portugalskem talentu: Poglej, kaj so mu naredili sodniki!VIDEO: Luka Dončić trojko zadel s polovice: To je najboljša poteza dneva!Deček bi se v reki skoraj utopil: Življenje mu je rešil dedek!Košarkar grdo padel na glavo: Nasprotnik je od šoka zajokal!Jana Morelj ganjena ob rojstnem dnevu: Tako ji je voščila hčerka Mia!Po presaditvi pljuč je prvič zajela sapo: Posnetek ima 14 milijonov ogledov!Napadel ga je medved: Tako ga je pregnal neustrašni Šved!Sibirski haski poskrbel za smeh na poligonu za pseOsvajal je ženske sredi Ljubljane: Poglej, kako so ga zavrnile!VIDEO: Posnetek slovenskih gasilcev z avtoceste: Tako so se jim umikali vozniki!Helena Blagne s pesmijo "Led in sol" navdušila Slovence: Bo to še ena uspešnica?Edo Murić v zadnji sekundi zadel noro trojko, komentator ni mogel verjeti3-letna deklica do solz ganila mamo, ko jo je obiskala v vojski