VIDEO: Kvatropirci zapeli z Maraayo: Pesem lahko slišimo v seriji Ja, Chef!

Na spletu je te dni pristal videospot za novo pesem "Življenje", ki jo mnogi gledalci poznamo iz priljubljene slovenske serije Ja, Chef!

Pesem so predstavili Kvatropirci in Maraaya, ki so za medije dejali, da takšnega odziva niso pričakovali.

"Življenje prinese zmage, poraze, vzpone in padce. Tako pač je. A ne glede na to, kaj nam prinaša v danem trenutku, se je najlepše zbuditi v nov dan in se vedno znova zaljubiti vanj. Življenje je pesem, da nas vedno spomni, da po dežju posije sonce in da tudi po soncu enkrat začne padati dež. Ravno zaradi tega nas dela takšne, kot smo," so ob čudovitem videospotu avtorji zapisali na YouTube omrežju.

Glasbo za pesem "Življenje" je napisal Aleš Vovk - Raay, pod besedilo pesmi se podpisuje Marjetka Vovk. Videospot so v preteklem mesecu septembru posneli na prekrasnem Kamniškem sedlu.

Prisluhnite čudoviti pesmi "Življenje" v izvedbi Kvatropircev in Maraaye, ki jo lahko slišimo v priljubljeni slovenski seriji Ja, Chef!
0
JeklenaPest
Pred 8 tedni
Kjerkoli imajo Kvatropirci prste.., pardon, štime zraven, je itak vse vrhunsko.
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Grozljivi prizori s slovenskih avtocest: Takšen posnetek je objavil DARS!14-letni deček sodnike pustil odprtih ust: Tako je zapel na talentih na Malti!Lastnica je psa peljala k veterinarju: Njegov odziv je doza smeha!VIDEO: 11-letna deklica zapela slovensko uspešnico: Njen nastop te bo navdušil!Na talentu nastopila ženska brez rok: Poglej, kako je sodnike ganila do solz!Zanimiva prenova starejše hiše, v kateri živi zmagovalka šova Master ChefMagnifico zapel z Nino Pušlar: Njun nastop danes navdušuje Slovenijo!VIDEO: Vlatko Čančar spektakularno zabil: Tako je dvorano dvignil na noge!Tilen Artač priredil pesem skupine Pop Design: Parodija je nasmejala Slovenijo!VIDEO: Anže Lanišek postavil rekord skakalnice: Na koncu je osvojil prvo mesto!Kvatropirci, Magnifico in Ansambel Saša Avsenika skupaj navdušili SlovenijoPotrpežljiv pes čakal, da se pohladi pašta: Posnetek ima 300 tisoč ogledov!Slovenska parodija na blokovska plemena, ki zadnje čase izumirajoKvatropirci zapeli uspešnico Avsenikov: Njihov nastop navdušuje Slovenijo!Deček je pristopil do konja: Tako sta si pred kamero izmenjala poljubčke!Posnetek fantka in psa, ki sta izjemna prijatelja: Prizor je uspešnica na spletu!Pes se je pred lastnico valjal v blatu: Posnetek ima pol milijona ogledov!Modrijani s skupino Booom! zapeli novo pesem: Bo to še ena njihova uspešnica?Slovenska parodija na pomanjkanje zdravnikov: Tako so si privoščili stanje!Valižanski ovčar tekel v krogu, ko je prvič v življenju videl snegMaraaya zapela s Kvatropirci: Njihov nastop je navdušil Slovenijo!Kuža od veselja divjal ob bazenu, nato je padel v vodo: Posnetek je doza smeha!Prižig prazničnih lučk v Ljubljani: Takšnemu vzdušju so bili priča obiskovalci!Slonji mladiček zmotil novinarja med poročanjem: Posnetek je doza smeha!Tilen Artač nastopil kot Anže Logar: Predstavil je novo stranko ZDS!