VIDEO: Lea Sirk ganila Slovence! Tako se sliši njena izvedba pesmi "Shallow"

Lea Sirk je slovenska pevka zabavne glasbe, ki šteje 29 jeseni. Je izjemna glasbenica, kar je večkrat dokazala tudi s svojimi avtorskimi skladbami, vedno znova pa se izkaže tudi ob petju svetovno znanih uspešnic.

Nič drugače ni bilo te dni, ko je v studiu radia Val 202 mnoge poslušalce prevzela s čudovito izvedbo svetovne uspešnice.

Lea Sirk je tam zapela pesem "Shallow", pod katero sta se lani podpisala Lady Gaga in Bradley Cooper. Omenjena pesem velja tudi za uradno pesem filma "A Star is Born" (Zvezda je rojena), ki je bil letos večkrat nominiran tudi na Oskarjih 2019.


Foto: Matjaž Kosmač, Vir: Lea Sirk, Instagram

Pesem "Shallow" se je namreč v minulih dneh zavihtela tudi na vrh lestvice HOT 100, omenjeno pesem pa so v številnih izvedbah do danes zapeli tudi številni domači in tuji glasbeniki.

Ko boste slišali, kako čustveno se je pesmi "Shallow" lotila naša glasbenica Lea Sirk, boste nad njeno izvedbo zagotovo navdušeni tudi sami. Bo njena izvedba omenjene uspešnice očarala tudi tebe?
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Turista obtičala sredi Slovenije, nad pomočjo domačinov sta bila navdušenaVIDEO: Psički je bilo vsega dovolj! Poglejte si, kako je ukrotila svoje mladičkeVIDEO: Med vožnjo po gozdu ostala brez besed, pot ji je križala medvedka z mladičkiVIDEO: Župnik iz Bohinja spet obkroža Slovenijo, to je povedal o veliki nočiNevesta je v cerkvi začela peti! Ko se ji pridruži še oče, so gostje zajokali...VIDEO: Na najboljši način je prelisičil vratarja! Njegovi potezi se klanjajo...VIDEO: Skozi okno je metal smeti, nato dobil lekcijo! To so mu storili vozniki...VIDEO: Škodo na katedrali Notre-Dame posneli iz zraka, posnetek šokiral mnogeUčitelj je vso noč porabil za velikonočna darila, učenci so ostali brez besedVIDEO: Slovenka navdušila s postopkom, kako pobarvati velikonočna jajca s sviloSMEH: Posnetek papige senzacija na spletu! Tako si je privoščila sosedovo muco...VIDEO: Bohinjski župnik Martin Golob obiskal Denisa Avdića, smeha ni manjkaloŽenska je doma imela srnjaka! Zbežal je, po dveh letih sta se znova srečala...VIDEO: Nevesta med poroko do solz ganila ženina! Poglejte, kaj mu je podarila...VIDEO: Gasilca z Gorenjske postala junaka! Ulovila sta roparja, ki je okradel mamicoVIDEO: Deček iz Indije s plesom navdušil še Simona Cowella, dobil je zlati gumbVIDEO: Vozila se je po cesti, ko je videla brezdomce! Njeno dejanje obkroža svet...Pesem "Hallelujah" je zapela kot angel, nato je svet prevzel še pevski zborPrizori s pasjo družino obkrožili svet! Tako sta zlata prinašalca pazila mladičkeVIDEO: Lojze Peterle navdušil evropske poslance, med sejo je zaigral na orgliceDekleta so stopile na parket, ko so ugasnile luči! Nastop v temi je prevzel svet...VIDEO: Ognjeni zublji uničili katedralo Notre-Dame v Parizu, porušil se je zvonikDeklica po treh letih našla izgubljeno muco, prizori so svet ganili do solzŽivalim so zaradi zaslužka posekali gozd! Tako se jim je zoperstavil orangutan...VIDEO: Maturanti iz Ljubljane navdušili s posnetkom, zaigrali so tudi Kekca