VIDEO: Lesena hiška iz Ivančne Gorice: Njena podoba je navdušila Slovence!

Lesena hiša, ki jo je lastnik Andrej Milovanovič načrtoval zase in za svojo soprogo, je velika le dvakrat po 37 kvadratnih metrov, s svojo nevsakdanjo podobo pa mnogim jemlje sapo.

Nahaja se v Ivančni Gorici na Dolenjskem, kljub majhni kvadraturi pa za dve osebi ponuja vse, kar v življenju resnično potrebujemo.

V oddaji Ambienti TV so te dni predstavili čudovito leseno hišo, ki je kljub majhni kvadraturi prevzela mnoge Slovence. Pred hiško je tam stal vikend, a ga je lastnik povsem obnovil. Ta je obenem prepričan, da moramo biti ob načrtovanju prostorov in določanju velikosti bivalnih prostorov premišljeni.


Ambienti, Youtube
"Vsak, ki gradi hišo, naj jo gradi zase. Ne za otroke, ne za stare starše, ne za prijatelje, ampak zase," je za oddajo Ambienti povedal Andrej Milovanovič, ki si hišo lasti s soprogo Meto.

Oglejte si še en odličen prispevek iz Ambientov, pri kateri so tokrat avtorji predstavili čudovito leseno hišo z Dolenjske v objemu narave, ki ima le 74 kvadratnih metrov bivalne površine. Bi živeli v takšnem čudovitem domu?

Vir: Ambienti TV
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Drama na 24 ur: Soočenje, ki ga je zaznamoval Zmago Jelinčič!Zmedena lepotica na črpalki: Kar je počela, je nasmejalo mnoge!Pohodnik je srečal kozo: Njun pogovor te bo nasmejal do solz!Filip ganljivo zapel s slepo prijateljico: Njun nastop je poezija za dušo!Nastop, ki jemlje sapo: Avsenikovo skladbo so zaigrali ob sončnem vzhodu!Pilot poletel z mladičkom šimpanza: Razlog te bo ganil do solz!SMEH: Kalamari odnesli ministra Hojsa: Tako se šali Denis Avdić!7-letna deklica zapela za pokojno mamo: Njen nastop gane do solz!Boštjan Romih odprl vrata svojega doma: Poglej, v kako lepi hiši živi!Brata navdušila na ameriškem talentu: Skupaj sta zaigrala na orglice!Deček z avtizmom navdušil sodnike: Na klavir je zaigral svojo skladbo!Župnik Martin Golob spregovoril o odhodu: Preselil se bo iz Bohinja!Mucka je skotila tri mladičke: Tako jih je tolažila zlata prinašalka!Voznik Tesle se je izognil tragediji: Lahko bi izgubil življenje!Darja Gajšek navdušila starejše: To je nastop, ki obkroža Slovenijo!Vožnja gasilcev na kraj nesreče: Vozilo na avtocesti je zmečkalo!Posnetek, ki je razjezil Slovence: To je z mladičkom galeba storil moški!11-letni deček zapel "You Raise Me Up": Njegov glas se te dotakne!Slepa krafna nasmejala Slovence, privoščila si je Lepo AfnoKupil je novo Kio, nato je sledil šok: Prodajalci so se držali za glavo!Kako iz luknje rešiti kolo tovornjakaNa talentu je navdušil s poezijo: Sodnik mu je za nastop pritisnil zlati gumb!Zlati prinašalec prvič videl malega piščančka: Takšen prizor je posnel lastnik!Napad orke med igro: Z repom je udarila ob morski bič!Ob hiši ga je obiskala medvedja družina: Prav nič se ga niso bali!