VIDEO: Liga NBA trojko Luke Dončića uvrstila v vrh najboljših potez leta 2018

Za našim košarkarjem Luko Dončićem je izjemno leto, v katerem je svoji športni karieri tlakoval odlično pot.

Preselil se je v najmočnejšo košarkarsko ligo na svetu NBA, tam pa že kot novinec z izjemnimi predstavami mnogim dokazal, kako visoko cilja v svetu košarke!

Da je Luka Dončić izjemen košarkar kljub svojim rosnim 19. letom, dokazuje tudi video posnetek, ki ga je ob vstopu v novo leto 2019 pripravila liga NBA. V skoraj pol ure dolgem posnetku so prikazali 100 najboljših potez iz preteklega leta v ligi NBA, tik ob vrhu pa je pristala izjemna mojstrovina našega košarkarja.

Dončićevo trojko proti Portlandu, s katero je ob zvoku sirene izsilil podaljšek, so odgovorni pri ligi NBA uvrstili na izjemno peto mesto.

Omenjeno trojko, ki se je mnogi Slovenci še kako dobro spominjamo, je Luka Dončić dosegel 23. decembra, ko je 0,6 sekunde pred koncem poskrbel za pravo norijo in izenačenje. Njegovo potezo si lahko v izbrani kompilaciji ogledate od 25:23 naprej.

Še ena izjemna potrditev, da naš Luka Dončić sodi v sam vrh elitnih košarkarjev. Želimo mu veliko uspehov in izjemnih dosežkov tudi v letu 2019!
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Pozor, prihaja toča! Rdeči alarm prižgan za polovico državeTudi vi česen že vse življenje lupite narobe? To je preprost način, ki navdušujeSMEH: Takšno lekcijo je oče dal svoji hčerki, ker nosi prekratke hlačeVIDEO: Izjemen trik, kako brez kovancev odklenete nakupovalni vozičekVIDEO: Slovenski vozniki poskrbeli za grozljivko, to so počeli na avtocestiVIDEO: Na hrvaškem kavo naročili po angleško, dejanje natakarja šokiraloMed pohodom naletel na medvedko z mladički: Srce mu je padlo v hlače!Simon med petjem ustavil 12-letno deklico, nato je dvorano dvignila na nogeVIDEO: Prihaja huda ura! Spet rdeči alarm, Sloveniji grozi debela točaDih jemajoč posnetek Mihe Deželaka, ob katerem boste od sreče zajokaliVIDEO: Nika Zorjan in Isaac Palma navdušila: To je njuna nova pesem "Ola Ola"Mati senzacija na spletu! Tako je v zadnjem trenutku rešila svojega otroka VIDEO: To je izgubljena pesem Freddieja Mercuryja, ki je še niste slišaliNevesta je mislila, da je poročni ples uničen! Ne boste verjeli, kaj je doživela zatemSkozi okno je metal smeti, nato je sledila lekcija! Poglejte, kaj se je zgodiloVIDEO: Invazija komarjev na Hrvaškem, ljudje ne morejo niti iz hišVIDEO: Medvedka z mladički prišla do bazena, prizor so posneli na kameroVIDEO: Grozljivka na letalu iz Kosova: Takšne turbulence še niste videli!SMEH: Mati na spletu prava senzacija! To je počela, da ne bi prebudila otrokaMoški v baru poskrbel za pravico: Tako je med begom ustavil roparja!VIDEO: To so posledice včerajšnjega neurja, ki je prizadelo SlovenijoVIDEO: Saša Lendero prevzema z novo pesmijo! Tako je zapela z Domenom KumerjemSMEH: Tako si je sodnik med prekrškom privoščil nogometašaTo se zgodi z majhno meduzo, ko ta zaplava v zračni obročMalčku se je med dirko pokvaril motor, s svojo potezo je navdušil svet