VIDEO: Liga NBA trojko Luke Dončića uvrstila v vrh najboljših potez leta 2018

Za našim košarkarjem Luko Dončićem je izjemno leto, v katerem je svoji športni karieri tlakoval odlično pot.

Preselil se je v najmočnejšo košarkarsko ligo na svetu NBA, tam pa že kot novinec z izjemnimi predstavami mnogim dokazal, kako visoko cilja v svetu košarke!

Da je Luka Dončić izjemen košarkar kljub svojim rosnim 19. letom, dokazuje tudi video posnetek, ki ga je ob vstopu v novo leto 2019 pripravila liga NBA. V skoraj pol ure dolgem posnetku so prikazali 100 najboljših potez iz preteklega leta v ligi NBA, tik ob vrhu pa je pristala izjemna mojstrovina našega košarkarja.

Dončićevo trojko proti Portlandu, s katero je ob zvoku sirene izsilil podaljšek, so odgovorni pri ligi NBA uvrstili na izjemno peto mesto.

Omenjeno trojko, ki se je mnogi Slovenci še kako dobro spominjamo, je Luka Dončić dosegel 23. decembra, ko je 0,6 sekunde pred koncem poskrbel za pravo norijo in izenačenje. Njegovo potezo si lahko v izbrani kompilaciji ogledate od 25:23 naprej.

Še ena izjemna potrditev, da naš Luka Dončić sodi v sam vrh elitnih košarkarjev. Želimo mu veliko uspehov in izjemnih dosežkov tudi v letu 2019!
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: To naredijo gasilci iz Radovljice, če vozniki ne vzpostavijo reševalnega pasuOdraščal je skupaj s kravico, nato so ju ločili! Poglejte si veselje, ko se znova srečataVIDEO: Janez Janša dobil prirejeno pesem Faraonov! Nasmejali se boste do solz...VIDEO: Jurij Zrnec in Klemen Slakonja spet nasmejala! Privoščila sta si zmagovalca EmeVIDEO: Tako je Slovenka preuredila stanovanje, veliko pičlih 22 kvadratnih metrovVIDEO: Gasilka je priplezala na streho, tam pa šok! Poglejte si, kaj jo je čakalo...VIDEO: Timi Zajc pred Planico dobil svojo pesem, za harmoniko je prijel tudi samVIDEO: To je posnetek iz Slovenije, ki bi ga morali videti vsi motoristiKrava ni nehala jokati, ker so ji vzeli mladička. To je prizor, ko ga znova zagleda!Mati in sin skupaj zapela na talentu, za čustven nastop sta prejela zlati gumbVIDEO: Lea Sirk ganila Slovence! Tako se sliši njena izvedba pesmi "Shallow"Mislil je, da ga psička iz vojske ne bo prepoznala! To je bila njena reakcija...Goska skljuvala policijski avtomobil, da bi ji pomagali rešiti njene mladičkeVIDEO: Predčasno je prišel iz vojske, gluhega bratca je ganil do solzSMEH: Tako v Sloveniji izgledajo razgovori za služboVIDEO: Hud padec Filipa Flisarja, končal je v bolnišnici13-letna deklica zapela pesem Whitney Houson, njen glas ti postavi kocine pokonciVIDEO: Luka Dončić navdušil z zverinskim zabijanjem, koš je dosegel kar s klopiVIDEO: Vratar osmešil igralce! Pretekel je igrišče, nato dosegel zadetekVIDEO: Babica iz Bosne obkroža Balkan: "Zaradi pametnih telefonov so otroci neumni!"SMEH: To so napake, ki sta jima bila med snemanjem priča Slakonja in ZrnecSMEH: To je storila ptica, ko je ugotovila, da se golf žogice odbijajo od talVIDEO: V Planici poletela do 248 metrov, blestela tudi Timi Zajc in Domen PrevcVIDEO: 10-letnica navdušila v šovu The Voice, sodniki so ob njenem petju jokaliVIDEO: Ste že videli, kako sneg na avtocestah plužijo v Ameriki?