VIDEO: Ljubljančan BMW-ja parkiral na cesti in šel po nakupih, policisti so ga kaznovali

Predvsem v mestnih središčih smo večkrat priča prizorom, ko nekateri vozniki svoje jeklene konjičke parkirajo na nedovoljenih mestih. Vse zgolj zato, da bi privarčevali na času in denarju.

Žal je predvsem pri nas tako, da takšni vozniki največkrat vozijo avtomobile prestižnejših znamk.

Za takšno potezo se je odločil tudi voznik iz Ljubljane, ki je na Železni cesti za Bežigradom svoje BMW vozilo ustavil kar na cesti, prižgal vse štiri smernike in odšel po nakupih v bližnjo trgovino.

Na njegovo nesrečo je kmalu zatem pripeljalo policijsko vozilo, policisti pa napačno parkiranega vozila niso mogli spregledati. Sprva se je policist sprehodil do bližnjega lokala in tam obiskovalce povprašal, če je kdo lastnik napačno parkiranega vozila.


Lastnika vozila tam ni našel, zato se je policist napotil nazaj. Nedolgo zatem so policisti lastnika le dočakali - ta se je s polnimi rokami nakupljenih stvari prikazal pred svojim vozilom, vpričo policistov pa vse pospravil v prtljažnik.

Sledil je postopek, policisti pa so voznika BMW vozila kaznovali zaradi napačnega parkiranja.

Poglejte si, kako je celotno dogajanje posnela ena izmed obiskovalk v bližnjem lokalu!

0
JeklenaPest
Pred 2 meseci
Ne vem, kako je v Ljubljani, kjer je "Bog mahnil s polno vrečo", a na Ptuju take dvotonske in drage traktorje vozijo pomembneži in mafijaši. Njihov vpliv policista lahko stane službe, zato se pri nas takih ne kaznuje. Redarji imajo sicer neverjetni delodiš, a samo pred stavbo, kjer je borza dela, zunaj pa parkirana kaka "drvarnica", vredna 150 €. Vozila mercedes, BMW, audi ipd. pa so imuna na kaznovanje tako glede parkiranja kakor glede izsiljevanja prednosti...
4
Roman M
Pred 2 meseci
BMW itak, kdo drug, ne dajejo smerokazov, parkirajo koder se jim zahoče itd. :-C
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Modrijani ganili z novo pesmijo: Jokali boste ob videospotu!Oče na poroki ganil nevesto: Ko je videla, kaj počne, je zajokala!Slovenec ob dinozavru posnel ženo: Njegov posnetek je doza smeha!Posnetek papig, ki je obkrožil svet: Pogovarjali sta se kot ljudje!VIDEO: Drama na 24 ur: Soočenje, ki ga je zaznamoval Zmago Jelinčič!Posnetek kužka, ki je ganil svet: Tako se je opravičil svojemu prijatelju!Kmetovalec je obiskal svojo kozo: Njun pogovor te bo nasmejal do solz!Oblekel se je v dedka, nato navdušil množico: Tako je zaigral na klavir!Voznik navdušil s posnetkom: Poglej, kako je parkiral svoje vozilo!Na talentu je rocker zaigral pesem Lady Gaga: Sodniki so bili navdušeni!15-letna deklica ganila sodnike: Tako je zapela na odru ameriškega talenta!Orel je jajca izlegel na balkonu: Tako je žival hranila lastnica!Paralizirana mucka je znova shodila: Posnetek ti bo polepšal dan!Takšen prizor lahko doživiš samo v Rusiji: Medved ob lastniku jedel jabolka!Filip ganljivo zapel s slepo prijateljico: Njun nastop je poezija za dušo!Mož je pristal na vozičku, uteho je našla v petju: Njen nastop je ganil sodnike!Kmet v hlevu ostal brez besed: To so s potepuško mucko počele njegove krave!Zmedena lepotica na črpalki: Kar je počela, je nasmejalo mnoge!SMEH: Kalamari odnesli ministra Hojsa: Tako se šali Denis Avdić!Tudi policisti delajo napake: Takšne neumnosti počnejo na cestah!Jelinčič vztraja pri svojem: "Študenti, ki so doma pri mamici, ne bi smeli dobiti denarja!"Posnetek Jelinčiča v družbi Bavčarja, ki obkroža Slovenijo: "Narod je glup!"Pilot poletel z mladičkom šimpanza: Razlog te bo ganil do solz!Pogled, ki jemlje sapo: Iz zraka so posneli čudovito lepoto Triglava!Prizor nad Singapurjem, ki jemlje sapo: Posneli so ognjeno mavrico!