VIDEO: Ljubljančan vpričo policistov pretepel moškega, ki je grdo ravnal s psom

Na družbenem omrežju Facebook te dni kroži video posnetek iz Ljubljane, ko se je vpričo policistov in reševalcev zgodil fizični obračun med dvema moškima. Vzrok za njun spor naj bi bilo grdo ravnanje s psom. Na video posnetku je moč videti reševalce, ki so se zapletli v spor s sprehajalcem psa. Ta naj bi s svojim kužkom grdo ravnal.

V istem trenutku je do moškega pristopil še en moški - šlo naj bi za znanega Ljubljančana Aleksandra Repića. Na prizorišče so prispeli tudi policisti. Ljubljančan je od sprehajalca zahteval, da mu prepusti psa, a ta povodca ni želel izpustiti iz rok. Vpričo policistov je prišlo do prerivanja, nato so začeli padati udarci. Sprehajalec psov je padel na tla, policisti pa so Ljubljančana odvlekli stran.

Ker je Ljubljančan, ki je stopil v bran živali, javnosti dobro znan zabavljač, mnogi dvomijo v pristnost posnetka. Na spletu je moč zaslediti tudi posnetek, v katerem je sprehajalec pred incidentom svojega psa udaril. Oglejte si, kaj so opazovalci posneli na kamero!

0
Boris Hribljan
Pred 15 tedni
Video ne dela! Drugače pa vsaka čast temu gospodu, ki je branil žival!!! Klobuk, kapo, ruto... dol!!!
0
JeklenaPest
Pred 16 tedni
BOLJ TEŽKO BOM KAJ VIDEL, KER VIDEO NE DELA.
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.