VIDEO: Ljubljančan vpričo policistov pretepel moškega, ki je grdo ravnal s psom

Na družbenem omrežju Facebook te dni kroži video posnetek iz Ljubljane, ko se je vpričo policistov in reševalcev zgodil fizični obračun med dvema moškima. Vzrok za njun spor naj bi bilo grdo ravnanje s psom. Na video posnetku je moč videti reševalce, ki so se zapletli v spor s sprehajalcem psa. Ta naj bi s svojim kužkom grdo ravnal.

V istem trenutku je do moškega pristopil še en moški - šlo naj bi za znanega Ljubljančana Aleksandra Repića. Na prizorišče so prispeli tudi policisti. Ljubljančan je od sprehajalca zahteval, da mu prepusti psa, a ta povodca ni želel izpustiti iz rok. Vpričo policistov je prišlo do prerivanja, nato so začeli padati udarci. Sprehajalec psov je padel na tla, policisti pa so Ljubljančana odvlekli stran.

Ker je Ljubljančan, ki je stopil v bran živali, javnosti dobro znan zabavljač, mnogi dvomijo v pristnost posnetka. Na spletu je moč zaslediti tudi posnetek, v katerem je sprehajalec pred incidentom svojega psa udaril. Oglejte si, kaj so opazovalci posneli na kamero!

0
Boris Hribljan
Pred 2 tedni
Video ne dela! Drugače pa vsaka čast temu gospodu, ki je branil žival!!! Klobuk, kapo, ruto... dol!!!
0
JeklenaPest
Pred 3 tedni
BOLJ TEŽKO BOM KAJ VIDEL, KER VIDEO NE DELA.
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Besede Jerneja Šugmana obkrožajo Slovenijo. To je povedal v Naši mali kliniki!Tako se je Jan Plestenjak poklonil Jerneju Šugmanu, besede so ganile SlovenceVIDEO: Družina pokojnega Slavka Avsenika zanj zapela pesem in ganila SlovenceTečen starček je v smeti metal nove stvari, nato so sosedje odkrili ganljiv razlogVIDEO: Nasprotnik udaril Dončića, nato je Luka s svojo potezo postal spletni hitVIDEO: Isaac Palma obnorel Slovence, tako je zapel uspešnico Elvisa PresleyjaVIDEO: Na Radiu 1 dobili vroč obisk, nato je Avdić doživel ta šok!Moški je sam sedel v prazni cerkvi. Ko dvigne glavo, gredo kocine vsem pokonci!Starša sta novorojenčico pripeljala domov. Kar sta posnela na kamero, obkroža svet!Dekle ga je zasačilo med varanjem. Ne boste verjeli, kam je skril ljubico!Tega kužka zaradi drugačnosti nihče ni hotel imeti. Oglejte si, kako izgleda danes!Otroci so si 5 let želeli kužka. To je njihova reakcija, ko jim ga starši kupijo!Voznik BMW-ja je ob potezi redarjev prekipelo. Oglejte si, kaj je storil z lisicami!Sedela je na kajaku in opazovala morje. Naslednji prizor ti pokonci dvigne kocine!Štiri dekleta so stopile na oder. Ob njihovi nenavadni točki so gledalci ponoreli!VIDEO: Slovenski voznik posnel ŠOK! Najprej je avto zletel s ceste, nato pa...VIDEO: Luka Sešek navdušil Slovence, kot Jan Plestenjak je zapel njegovo uspešnicoVIDEO: Slovencu je prekipelo! Poglejte si, kaj mu je naredil operater A1...VIDEO: Korošica pobegnila v Prago k tajkunu. Oglejte si njen nov posnetek!VIDEO: Umrl je Jernej Šugman. To so posnetki, po katerih se ga bomo spominjali!