VIDEO: Luka Basi udaril z novim hitom "Meta", pesem je že prava uspešnica

Slovenski pevec Luka Basi je znova poskrbel za veliko navdušenje, ko je včeraj predstavil svojo novo pesem z naslovom "Meta".

Gre za še eno pesem v hrvaškem jeziku, s katero je še enkrat prevzel mnoge zveste poslušalce!

Pesem "Meta" (Tarča) je v pičlih 20 urah samo na Youtube omrežju presegla že neverjetnih 80.000 ogledov, kar je le še en dokaz, da je tudi tokrat Luka Basi poskrbel za še eno uspešnico!

Glasbo je tudi tokrat napisal Raay, besedilo pesmi pa Nenad Ninčević. Raay je poskrbel tudi za produkcijo, pri kateri sta mu pomagala Branimir Levac in Krešimir Tomec.


Luka Basi, Youtube
"Dragi moji! Končno! Meta! Nori, zabavni, drugačni video z obilico svežine za vse ki me 200-odstotno podpirate! Sedaj imajo vse moje pesmi iz albuma video, Meta pa velja za enega izmed mojih najljubših. Tudi zaradi tega, ker smo v spot vključili vas, drage oboževalce. Upam, da bomo pesem kmalu skupaj glasno prepevali na koncertih. Rad vas imam!" je ob novem videospotu zapisal Luka Basi.

Prisluhnite, kakšno vročo poletno pesem je v teh dneh pripravil slovenski pevec Luka Basi, ki številne uspehe žanje pri naših južnih sosedih. Bo s pesmijo "Meta" navdušil tudi tebe?
0
JeklenaPest
Pred 1 mesecem
Hit da je to...? No.., za gasilske veselice prav gotovo...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Nuša Derenda zapela skupaj s sinom: Njun nastop navdušuje Slovence!21-letna Naja s posnetkom razjokala Slovenijo: "Poslavljam se"10-letnica na talentu zapela svetovno uspešnico: Za nastop je dobila zlati gumb!Huda ura pri sosedih: Takšnemu neurju smo se izognili včeraj!Pes ji je razmetal stanovanje: Tako se je odzval, ko ga je lastnica okregala!Šok za očeta: Tako se je odzval, ko mu je žena povedala, da bosta imela trojčke!14-letnik na odru odpihnil sodnike: Zapel je znano uspešnico iz leta 1968Na talentu je zapela kot Whitney Houston: Brez besed je ostal še Simon Cowell!Robert Roškar obiskal slovenskega duhovnika: Do solz te bosta nasmejala!Zmago Jelinčič zapustil sejo: "Takšnih bedastoč enostavno ne mislim poslušati!"Najstnik navdušil sodnike na talentu: Zapel je kot Ed Sheeran!Šok za žensko voznico: Na avtocesti se ni mogla ustaviti, odpovedale so ji zavoreVIDEO: Grozljiv posnetek plazu na Norveškem: Hiše je odneslo v morje!Čuki pripravili čudovit video posnetek: Zapeli so 20 let staro uspešnico!Mali tjulenj se je zapletel v mrežo: Poglej, kako se je zahvalil reševalcem!Sramežljivo je stopil na oder talentov: Nastop fanta je ganil sodnike!Izjava poslanke Violete Tomič, ki se ji danes smeji vsa SlovenijaTako se je odzval nemški ovčar, ko je spoznal, da ga peljejo k veterinarjuV šovu The Voice je zapel pesem "Jealous": Z glasom je odpihnil sodnike!Tilen Artač udaril z novo parodijo: Priredil je znano slovensko uspešnico!Ganljivo slovo od policijskega kužka: Zanj je skrbel slovenski policist!Italijanski skuterist, ki je nasmejal državo: Tako se je nagibal v ovinkih!Iz kombija je padel stiropor: Če tega ne bi posnela kamera, nihče ne bi verjel!VIDEO: Prelet ameriških reaktivcev v Sloveniji za zmago nad virusomGrozljiv posnetek iz New Yorka: Policisti zapeljali v množico protestnikov!