VIDEO: Luka Dončić navdušil s potezo: Poglejte, kaj je storil med polčasom!

Slovenski NBA zvezdnik Luka Dončić je med preteklo pripravljalno tekmo proti Milwaukee Bucksom znova poskrbel za dozo navdušenja.

Njegovi navijači mu sledijo na vsakem koraku, prav vedno pa si zanje vzame čas. Četudi kar med polčasom NBA tekme!

Prav ob polčasu pripravljalne NBA tekme proti Milwaukee Bucksom je Dončića ob garderobah prestregla skupina otrok. Našemu čudežnemu dečku se je sicer mudilo nazaj na igrišče, a je znova dokazal, kakšen karakter ima. Zaustavil se je pri mladih navijačih, jim podelil podpise, nato pa vse skupaj še simpatično objel.


Matt Velazquez, Twitter
Prizor je v objektiv kamere posnel športni novinar Matt Velazquez, ki je ob fotografiji na socialnem omrežju Twitter pripisal: "Ne morem se vrniti na svoj sedež, ker Luka podpisuje avtograme in se objema z otroki. Lahko vidim, zakaj ga imajo tukaj tako zelo radi."

Za svoje zveste navijače pa si je Luka Dončić čas vzel že pred samim srečanjem, ko je stopil med oboževalce, se z njimi fotografiral in objemal. Poglejte si, kakšne prizore so pred preteklo pripravljalno NBA tekmo posneli na kamero!
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Modrijani ganili z novo pesmijo: Jokali boste ob videospotu!VIDEO: Drama na 24 ur: Soočenje, ki ga je zaznamoval Zmago Jelinčič!Posnetek papig, ki je obkrožil svet: Pogovarjali sta se kot ljudje!Zmedena lepotica na črpalki: Kar je počela, je nasmejalo mnoge!Oblekel se je v dedka, nato navdušil množico: Tako je zaigral na klavir!Filip ganljivo zapel s slepo prijateljico: Njun nastop je poezija za dušo!Pilot poletel z mladičkom šimpanza: Razlog te bo ganil do solz!Voznik navdušil s posnetkom: Poglej, kako je parkiral svoje vozilo!15-letna deklica ganila sodnike: Tako je zapela na odru ameriškega talenta!SMEH: Kalamari odnesli ministra Hojsa: Tako se šali Denis Avdić!Vožnja gasilcev na kraj nesreče: Vozilo na avtocesti je zmečkalo!Tudi policisti delajo napake: Takšne neumnosti počnejo na cestah!Slepa krafna nasmejala Slovence, privoščila si je Lepo AfnoJelinčič vztraja pri svojem: "Študenti, ki so doma pri mamici, ne bi smeli dobiti denarja!"Župnik Martin Golob spregovoril o odhodu: Preselil se bo iz Bohinja!Darja Gajšek navdušila starejše: To je nastop, ki obkroža Slovenijo!Brata navdušila na ameriškem talentu: Skupaj sta zaigrala na orglice!Posnetek Jelinčiča v družbi Bavčarja, ki obkroža Slovenijo: "Narod je glup!"Prizor nad Singapurjem, ki jemlje sapo: Posneli so ognjeno mavrico!Luka Basi navdušil oboževalce: Tako je svoje pesmi prepeval v Sloveniji!11-letni deček zapel "You Raise Me Up": Njegov glas se te dotakne!VIDEO: Kaos na slovenski obali: Takšna gneča je bila čez vikend v Portorožu!SMEH: Kako sta Anja Ramšak in Robert Roškar preživela 24 ur vklenjena v lisiceMucka je skotila tri mladičke: Tako jih je tolažila zlata prinašalka!Deček z avtizmom navdušil sodnike: Na klavir je zaigral svojo skladbo!