VIDEO: Luka Dončić trojko zadel s polovice: To je najboljša poteza dneva!

Sinoči je potekala posebna tekma v okviru All-Star vikenda, na kateri sta nastopila tudi Luka Dončić in Trae Young.

Na tekmi vzhajajočih zvezd je zmago slavila ekipa USA, ki je s končnim rezultatom 131:151 premagala Dončićevo ekipo World.

Kljub porazu pa je bila ena izmed potez Luke Dončića označena za potezo tekme. Ob izteku prvega polčasa je zadel trojko s polovice igrišča.

Young je v kasnejšem intervjuju dejal, da je Dončića tik pred metom prepričeval, naj žogo vrže s sredine. In res je vrgel, z metom pa zadel spektakularno trojko, ki je mnoge navijače v dvorani dvignila na noge. Navdušenja ni manjkalo niti pri Youngu in Dončiću.

Luka Dončić trojko zadel s polovice:


Že pred tekmo je košarkarje obiskal tudi nekdanji predsednik Združenih držav Amerike Barack Obama. "Fantastično ti gre," ga je sprva pohvalil, nato pa v šali dodal: "Ne poslušaj Jasona Kidda, ko je govora o metu na koš!"

Barack Obama pozdravil Dončića:Poglejte si vrhunce pretekle tekme vzhajajočih zvezd, na kateri je Luka Dončić dosegel 16 točk, 2 skoka in 5 asistenc. Čestitke Luki Dončiću za spektakularno trojko ob izteku prvega polčasa!

Vrhunci tekme World proti USA:

0
JeklenaPest
Pred 20 tedni
Mater, kako se mu je vsralo...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Modrijani ganili z novo pesmijo: Jokali boste ob videospotu!VIDEO: Drama na 24 ur: Soočenje, ki ga je zaznamoval Zmago Jelinčič!Posnetek papig, ki je obkrožil svet: Pogovarjali sta se kot ljudje!Zmedena lepotica na črpalki: Kar je počela, je nasmejalo mnoge!Oblekel se je v dedka, nato navdušil množico: Tako je zaigral na klavir!Filip ganljivo zapel s slepo prijateljico: Njun nastop je poezija za dušo!Pilot poletel z mladičkom šimpanza: Razlog te bo ganil do solz!Voznik navdušil s posnetkom: Poglej, kako je parkiral svoje vozilo!15-letna deklica ganila sodnike: Tako je zapela na odru ameriškega talenta!SMEH: Kalamari odnesli ministra Hojsa: Tako se šali Denis Avdić!Vožnja gasilcev na kraj nesreče: Vozilo na avtocesti je zmečkalo!Tudi policisti delajo napake: Takšne neumnosti počnejo na cestah!Slepa krafna nasmejala Slovence, privoščila si je Lepo AfnoJelinčič vztraja pri svojem: "Študenti, ki so doma pri mamici, ne bi smeli dobiti denarja!"Župnik Martin Golob spregovoril o odhodu: Preselil se bo iz Bohinja!Darja Gajšek navdušila starejše: To je nastop, ki obkroža Slovenijo!Brata navdušila na ameriškem talentu: Skupaj sta zaigrala na orglice!Posnetek Jelinčiča v družbi Bavčarja, ki obkroža Slovenijo: "Narod je glup!"Prizor nad Singapurjem, ki jemlje sapo: Posneli so ognjeno mavrico!Luka Basi navdušil oboževalce: Tako je svoje pesmi prepeval v Sloveniji!11-letni deček zapel "You Raise Me Up": Njegov glas se te dotakne!VIDEO: Kaos na slovenski obali: Takšna gneča je bila čez vikend v Portorožu!SMEH: Kako sta Anja Ramšak in Robert Roškar preživela 24 ur vklenjena v lisiceMucka je skotila tri mladičke: Tako jih je tolažila zlata prinašalka!Deček z avtizmom navdušil sodnike: Na klavir je zaigral svojo skladbo!