VIDEO: Luka Sešek zapel pesem Zale in Gašperja! Z nastopom je navdušil mnoge...

Pred velikim sobotnim finalom pesmi Evrovizije, se napetost stopnjuje tudi v Sloveniji. Naša predstavnika Zala Kralj in Gašper Šantl sta se s pesmijo "Sebi" namreč uspela uvrstiti v finale.

Danes je na sporedu še drugi predizbor, na katerem bomo dobili deset novih finalistov.

Evforija o Evroviziji pa je več kot očitno zajela tudi Luko Seška skupaj z njegovo glasbeno skupino Proper. Prav zato so se te dni odločili, da zapojejo še svojo izvedbo pesmi Zale in Gašperja.


Skupina Proper, Youtube
Poglej še: VIDEO: Zala Kralj in Gašper Šantl s pesmijo "Sebi" v finale Evrovizije 2019

Člani skupine Proper so se skupaj z Luko Seškom na čelu tokrat lotili kar dveh pesmi, pod katere sta se podpisala finalista letošnje Evrovizije. Zapeli so pesem "Sebi", s katero Zala Kralj in Gašper Šantl letos na Evroviziji 2019 zastopata Slovenijo, zapeli pa so tudi njuno drugo uspešnico "Valovi".

Prisluhnite, kako se je Luka Sešek skupaj s skupino Proper lotil pesmi "Sebi" in "Valovi", pod kateri sta podpisana letošnja finalista Evrovizije Zala in Gašper!
0
JeklenaPest
Pred 1 mesecem
Sešek še si slušalk prav ne zna namestiti. Ta model je odličen in na glavi sedi popolnoma stabilno. Ni nobene potrebe za neprestanim šlatanjem ohišja...
0
Alja Kuhelj
Pred 1 mesecem
ooommmggg, tole pa je izvedba ...tooooooooooooppppp, čestitam tudi za aranžma...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
89-letni kmet je težko zlezel v traktor: Takšno rešitev mu je pripravil sin!Smetar na ameriškem idolu razjokal sodnike: Njegov glas te bo odpihnil!Policista na pločniku zalil z vodo: Voznik je podlo dejanje posnel na kamero!VIDEO: Slovenska evroposlanka Irena Joveva za napad na Hrvaško dobila kartonMaskota se ni znala obdržati na nogah, posnetek je doza smeha4-letna deklica iz Slovenije osvaja svet: Posnetek na spletu ruši rekorde!13-letna deklica zapela pesem "Creep", sodnikom je naježila kožoSramežljiv najstnik zapel svetovno uspešnico: Sodniki so bili ganjeni!Oče svojo hčerko v šoli pobral s FerrarijemPijana voznica z BMW-jem poletela čez krožišče, nesrečo so posnele kamereRomuni parkirali na mestu za invalide: To je lekcija, ki so jo dobili!Malček ni hotel spati brez kužkov: Posnetek ima že več kot milijon ogledov!Splezal je na visoko goro: Ko se kamera odmakne, ti srce pade v hlače!Posnel je trenutek, ko je v cerkev posvetilo sonce: Prizor ti bo vzel sapo!Sodnike je odpihnil na hrvaškem talentu: Tako je zapel svetovno uspešnico!VIDEO: Luka Dončić trojko zadel s polovice: To je najboljša poteza dneva!Deček bi se v reki skoraj utopil: Življenje mu je rešil dedek!Košarkar grdo padel na glavo: Nasprotnik je od šoka zajokal!Sibirski haski poskrbel za smeh na poligonu za psePo presaditvi pljuč je prvič zajela sapo: Posnetek ima 14 milijonov ogledov!Osvajal je ženske sredi Ljubljane: Poglej, kako so ga zavrnile!Modrijani navdušili Slovence: To je njihova nova pesem "Ljubiva"VIDEO: Posnetek slovenskih gasilcev z avtoceste: Tako so se jim umikali vozniki!Zmago Jelinčič spet udaril: "Kravje prdce bi lahko lovil in prodajal!"Edo Murić v zadnji sekundi zadel noro trojko, komentator ni mogel verjeti