VIDEO: Luka Sešek zapel pesem Zale in Gašperja! Z nastopom je navdušil mnoge...

Pred velikim sobotnim finalom pesmi Evrovizije, se napetost stopnjuje tudi v Sloveniji. Naša predstavnika Zala Kralj in Gašper Šantl sta se s pesmijo "Sebi" namreč uspela uvrstiti v finale.

Danes je na sporedu še drugi predizbor, na katerem bomo dobili deset novih finalistov.

Evforija o Evroviziji pa je več kot očitno zajela tudi Luko Seška skupaj z njegovo glasbeno skupino Proper. Prav zato so se te dni odločili, da zapojejo še svojo izvedbo pesmi Zale in Gašperja.


Skupina Proper, Youtube
Poglej še: VIDEO: Zala Kralj in Gašper Šantl s pesmijo "Sebi" v finale Evrovizije 2019

Člani skupine Proper so se skupaj z Luko Seškom na čelu tokrat lotili kar dveh pesmi, pod katere sta se podpisala finalista letošnje Evrovizije. Zapeli so pesem "Sebi", s katero Zala Kralj in Gašper Šantl letos na Evroviziji 2019 zastopata Slovenijo, zapeli pa so tudi njuno drugo uspešnico "Valovi".

Prisluhnite, kako se je Luka Sešek skupaj s skupino Proper lotil pesmi "Sebi" in "Valovi", pod kateri sta podpisana letošnja finalista Evrovizije Zala in Gašper!
0
JeklenaPest
Pred 8 tedni
Sešek še si slušalk prav ne zna namestiti. Ta model je odličen in na glavi sedi popolnoma stabilno. Ni nobene potrebe za neprestanim šlatanjem ohišja...
0
Alja Kuhelj
Pred 9 tedni
ooommmggg, tole pa je izvedba ...tooooooooooooppppp, čestitam tudi za aranžma...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Z motorjem se je ustavila na avtocesti: Poglej si, kaj je storil tovornjakar!VIDEO: Grozljiv posnetek trčenja na Hrvaškem: V cestninsko postajo s 150 km/hSMEH: Američana je žena učila bosanskega jezika: Tako ga je potegnila za nos!VIDEO: Grozljivka na štajerski avtocesti: Tak prizor sta posnela med vožnjo!Kužku je pokazala fotografijo: Ker je storil zatem, ti bo takoj ogrelo srce!VIDEO: Takšno reklamo nam delajo tujci: Posnetek naše dežele jemlje sapo!Med dostavo paketa je naletel na kači: Kar je storil, je nasmejalo mnoge!SMEH: Dedek iz Prlekije nasmejal Slovence: "Tako se delajo grdi otroci!"VIDEO: Grozljivka iz Grčije in Italije: Zadela jih je toča, velika kot pomaranča!V gozdu je hodil za medvedom, nato ga je brcnil! Neumnost je takoj obžalovalSMEH: Kravi je rekel, naj se vrne na pašnik! Poglej, kako ga je ubogalaNastop, ki gane: Tako je Freddie Mercury 34 let nazaj zapel in osvojil ves svetSlovenski voditelj jo je zakuhal: To je storil, ko sta mu pomagala iz morjaSMEH: Očka nasmejal ves splet! Tako je hčerko prelisičil, da je nehala jokatiSMEH: Na letališču so mu hoteli zaračunati 100€: Ne boste verjeli, kaj je storil!VIDEO: Hud požar v Zrćah: To so grozljivi prizori, ki so jih posneli turisti!VIDEO: Slovenec sredi Tivolija iztegnil roko: Ne boš verjel, kaj se zgodi zatem!VIDEO: Papiga Kaja znova navdušila: Tako je tokrat igrala štiri v vrsto!VIDEO: Kingstoni preuredili svojo uspešnico: Parodija je nasmejala Slovence!12-letnik prevzel sodnike na talentu: Za svoj nastop je prejel zlati gumb!VIDEO: Prizor kot iz filma: Obalna straža zajela podmornico za tihotapljenje!Pevka podrla Guinnessov rekord: Tako nizkega tona še niste slišali!Kuža v cerkvi ukradel vso pozornost: Poglej si, kako se je odzval duhovnik!Nadzorna kamera posnela grozljivko: Sredi noči je eksplodirala KFC restavracija!VIDEO: Posnetek Slovenca uspešnica na spletu: Tako je opravil "bottle cap challenge"