VIDEO: Luka Sešek zapel pesem Zale in Gašperja! Z nastopom je navdušil mnoge...

Pred velikim sobotnim finalom pesmi Evrovizije, se napetost stopnjuje tudi v Sloveniji. Naša predstavnika Zala Kralj in Gašper Šantl sta se s pesmijo "Sebi" namreč uspela uvrstiti v finale.

Danes je na sporedu še drugi predizbor, na katerem bomo dobili deset novih finalistov.

Evforija o Evroviziji pa je več kot očitno zajela tudi Luko Seška skupaj z njegovo glasbeno skupino Proper. Prav zato so se te dni odločili, da zapojejo še svojo izvedbo pesmi Zale in Gašperja.


Skupina Proper, Youtube
Poglej še: VIDEO: Zala Kralj in Gašper Šantl s pesmijo "Sebi" v finale Evrovizije 2019

Člani skupine Proper so se skupaj z Luko Seškom na čelu tokrat lotili kar dveh pesmi, pod katere sta se podpisala finalista letošnje Evrovizije. Zapeli so pesem "Sebi", s katero Zala Kralj in Gašper Šantl letos na Evroviziji 2019 zastopata Slovenijo, zapeli pa so tudi njuno drugo uspešnico "Valovi".

Prisluhnite, kako se je Luka Sešek skupaj s skupino Proper lotil pesmi "Sebi" in "Valovi", pod kateri sta podpisana letošnja finalista Evrovizije Zala in Gašper!
1
Alja Kuhelj
Pred 5 dnevi
ooommmggg, tole pa je izvedba ...tooooooooooooppppp, čestitam tudi za aranžma...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Luka Sešek zapel pesem Zale in Gašperja! Z nastopom je navdušil mnoge...VIDEO: Slovenca v gozdu srečala medveda: Klicala sta ga in mu žvižgala...VIDEO: Drama na nacionalki! Kandidat omedlel med prenosom v živo...VIDEO: Med vožnjo ostala brez besed! Pot so ji prekrižali medvedji mladički...VIDEO: Ganljiva poroka Tjaše in Uroša! Poročne trenutke so ujele kamere...SMEH: Tako se na cestah obnašamo Slovenci: "Prometni predpisi so samo za šibke!"VIDEO: Starša sta jo ganila do solz! To je presenečenje, ki mu je bila priča hčerkaVIDEO: Odličen rezultat Zale in Gašperja! Zmago na Evroviziji 2019 slavila NizozemskaVIDEO: Kakšna enajstmetrovka!? Takega zadetka v Sloveniji še niste videli...Pet moških je zapelo med čudovitimi gorami, s posnetkom so prevzeli ves svetVIDEO: Kjer je volja, tam je pot! To je posnetek, ki obkroža socialna omrežja...VIDEO: Poglejte, kakšno ganljivo pesem je oče napisal pokojnemu Viljemu JulijanuVIDEO: Zapeljal je naravnost pred gasilce, trčenju se niso mogli izognitiVIDEO: Zapeli so pesem Zale in Gašperja! Tako se sliši njihova izvedba "Sebi"...VIDEO: Ženi je čez obraz prilepil depilacijski trak! Zanj se ni končalo dobro...VIDEO: Najbolj nenavadni finalisti Evrovizije 2019! Islandija vas bo šokirala...VIDEO: Imamo že zmagovalko Evrovizije 2019? To je država, ki ji kaže najbolje...VIDEO: Arnold Schwarzenegger doživel šok! Z vso silo ga je brcnil v hrbet...VIDEO: Ne boste verjeli, kaj so storili z avtomobilom SlovencaVIDEO: Deklica je hotela kupiti drago ogrlico! Posnetek te bo ganil do solz...Lisica se je pretihotapila do kurnika! Tako je kuža kokoškam rešil življenje...VIDEO: Otroci iz Slovenije zapeli "Hallelujah", njihov nastop je balzam za dušoSimon je prekinil njegov nastop! Kar je storil na koncu, je razjokalo mnoge...VIDEO: Poljakinje iz Evrovizije navdušile: Tako so zapele uspešnico Metallice!VIDEO: Kamere posnele grozljiv prizor: Tako se je porušil jez na jezeru Dunlap!