VIDEO: Malček med festivalom ukradel vso pozornost! Njegov ples te bo očaral...

Predvsem tisti starejši se zagotovo strinjamo z dejstvom, da nam malčki vedno znova polepšajo dan. Njihove vragolije so večkrat prava paša za oči, nič drugače pa ni bilo niti v video posnetku, ki je splet obkrožil v tem mesecu.

V njem je zablestel simpatični malček, ki je s svojim plesom v hipu obkrožil svet!

Video posnetek, ki je nastal na enem izmed festivalov, je hitro zaokrožil po spletu in do danes v dveh tednih na Facebooku presegel neverjetnih 54 milijonov ogledov.


Huapanguero Potosino, Facebook
V njem je moč videti malčka, oblečenega v malega kavboja, ki se med festivalom prepušča glasbenim ritmom in plesu. Prav njegov ples je prevzel mnoge, ob plesnih korakih malega plesalca pa boste brez dvoma navdušeni tudi sami.

Poglejte si zadnjo senzacijo na spletu, pri kateri je vso pozornost s plesom ukradel malček oblečen v poskočnega kavboja!

0
JeklenaPest
Pred 1 tednom
Ta pravi jack....
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Turista obtičala sredi Slovenije, nad pomočjo domačinov sta bila navdušenaVIDEO: Psički je bilo vsega dovolj! Poglejte si, kako je ukrotila svoje mladičkeVIDEO: Med vožnjo po gozdu ostala brez besed, pot ji je križala medvedka z mladičkiVIDEO: Župnik iz Bohinja spet obkroža Slovenijo, to je povedal o veliki nočiNevesta je v cerkvi začela peti! Ko se ji pridruži še oče, so gostje zajokali...VIDEO: Na najboljši način je prelisičil vratarja! Njegovi potezi se klanjajo...VIDEO: Skozi okno je metal smeti, nato dobil lekcijo! To so mu storili vozniki...VIDEO: Škodo na katedrali Notre-Dame posneli iz zraka, posnetek šokiral mnogeUčitelj je vso noč porabil za velikonočna darila, učenci so ostali brez besedVIDEO: Slovenka navdušila s postopkom, kako pobarvati velikonočna jajca s sviloSMEH: Posnetek papige senzacija na spletu! Tako si je privoščila sosedovo muco...VIDEO: Bohinjski župnik Martin Golob obiskal Denisa Avdića, smeha ni manjkaloŽenska je doma imela srnjaka! Zbežal je, po dveh letih sta se znova srečala...VIDEO: Nevesta med poroko do solz ganila ženina! Poglejte, kaj mu je podarila...VIDEO: Gasilca z Gorenjske postala junaka! Ulovila sta roparja, ki je okradel mamicoVIDEO: Deček iz Indije s plesom navdušil še Simona Cowella, dobil je zlati gumbVIDEO: Vozila se je po cesti, ko je videla brezdomce! Njeno dejanje obkroža svet...Pesem "Hallelujah" je zapela kot angel, nato je svet prevzel še pevski zborPrizori s pasjo družino obkrožili svet! Tako sta zlata prinašalca pazila mladičkeVIDEO: Lojze Peterle navdušil evropske poslance, med sejo je zaigral na orgliceDekleta so stopile na parket, ko so ugasnile luči! Nastop v temi je prevzel svet...VIDEO: Ognjeni zublji uničili katedralo Notre-Dame v Parizu, porušil se je zvonikDeklica po treh letih našla izgubljeno muco, prizori so svet ganili do solzŽivalim so zaradi zaslužka posekali gozd! Tako se jim je zoperstavil orangutan...VIDEO: Maturanti iz Ljubljane navdušili s posnetkom, zaigrali so tudi Kekca