VIDEO: Malček med festivalom ukradel vso pozornost! Njegov ples te bo očaral...

Predvsem tisti starejši se zagotovo strinjamo z dejstvom, da nam malčki vedno znova polepšajo dan. Njihove vragolije so večkrat prava paša za oči, nič drugače pa ni bilo niti v video posnetku, ki je splet obkrožil v tem mesecu.

V njem je zablestel simpatični malček, ki je s svojim plesom v hipu obkrožil svet!

Video posnetek, ki je nastal na enem izmed festivalov, je hitro zaokrožil po spletu in do danes v dveh tednih na Facebooku presegel neverjetnih 54 milijonov ogledov.


Huapanguero Potosino, Facebook
V njem je moč videti malčka, oblečenega v malega kavboja, ki se med festivalom prepušča glasbenim ritmom in plesu. Prav njegov ples je prevzel mnoge, ob plesnih korakih malega plesalca pa boste brez dvoma navdušeni tudi sami.

Poglejte si zadnjo senzacijo na spletu, pri kateri je vso pozornost s plesom ukradel malček oblečen v poskočnega kavboja!

0
JeklenaPest
Pred 10 tedni
Ta pravi jack....
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Vegani vdrli v klavnico in se privezali na verigo! Dejanje so takoj obžalovaliVIDEO: Grozljivka na hrvaškem reliju! Roku Turku nasproti pripeljal avtomobilPozor, prihaja toča! Rdeči alarm prižgan za polovico državeVIDEO: To je grozljivka, ki so ji bili na avtocesti priča hrvaški gasilciTudi vi česen že vse življenje lupite narobe? To je preprost način, ki navdušujeNevihte bodo danes zajele vso Slovenijo, grozi nam tudi točaSMEH: Nesrečni voznik iz Ljubljane! To se je zgodilo, ko je zapeljal iz predoraVIDEO: Nesreča na avtocesti pred Vrhniko, nato pa šok za voznikeVIDEO: Papiga Kaja iz Slovenije spet navdušila! To počne v vročih poletnih dnehSimon med petjem ustavil 12-letno deklico, nato je dvorano dvignila na nogePijan voznik je zapeljal na njegov pas, voznik tovornjaka mu je dal lekcijoVIDEO: Izjemen trik, kako brez kovancev odklenete nakupovalni vozičekKolesarji med dirko popadali na tla, kriv je bil veter zaradi helikopterjaDih jemajoč posnetek Mihe Deželaka, ob katerem boste od sreče zajokaliVIDEO: Štiriletna deklica zapela hit Petra Graša, posnetek je senzacija na spletuSMEH: Kako se v vročih dneh hladijo na Balkanu? Privoščili so si tudi SlovenceVIDEO: Zmago Jelinčič spet brez dlake na jeziku: "Vedno večji gnoj je to!"VIDEO: Grozljivka na letalu iz Kosova: Takšne turbulence še niste videli!VIDEO: Drama pri Hvaru, Slovenci iz morja rešili nemškega pilota letalaVIDEO: Poglejte si, kako iz lubenice najlažje odstranimo nadležne peške!VIDEO: Šok za Slovenca na Cresu! Njegov avtomobil je končal v morjuPeljala sta po nasprotnem pasu, nato jima je kolesar dal lekcijoVIDEO: Saša Lendero prevzema z novo pesmijo! Tako je zapela z Domenom KumerjemParaolimpijcu med tekom odpadla proteza, nato je navdušil s svojim dejanjemBalerina na ameriškem talentu šokirala sodnike! Nihče ni pričakoval take točke