VIDEO: Malčka sta zaplesala pred kamerami: Njun ples na spletu ruši rekorde!

Plesni talenti najmlajših so prav vedno atrakcija za vsake oči. Tako je bilo tudi v video posnetku izpred let, v katerem sta plesni talent pokazala dva malčka.

Posnetek njunega plesa je prava senzacija na spletu, saj je na Facebook omrežju presegel že 16 milijonov ogledov!

Deklica in deček v video posnetku naj bi štela le rosna 4 leta, s svojimi plesnimi koraki pa sta navdušila mnoge širom sveta. Nič čudnega, če sta malčka ob ritmih salse ukradla vso pozornost!

Mlada plesalca sta mnoge navdušila tudi z izjemno koreografijo, ob ogledu njune predstave pa boste brez dvoma uživali tudi sami.

Poglejte si čudovit ples dveh malčkov, ki na spletu te dni ruši rekorde. Bosta 4-letna plesalca z nastopom navdušila tudi tebe?
0
JeklenaPest
Pred 1 mesecem
Fante je imel nekoliko "pozni vžig", a potem me je vseeno navdušil...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Boštjan Romih odprl vrata svojega doma: Poglej, v kako lepi hiši živi!Pohodnik je srečal kozo: Njun pogovor te bo nasmejal do solz!Nastop, ki jemlje sapo: Avsenikovo skladbo so zaigrali ob sončnem vzhodu!Morski pes napadel ribiče v kanuju7-letna deklica zapela za pokojno mamo: Njen nastop gane do solz!Kupil je novo Kio, nato je sledil šok: Prodajalci so se držali za glavo!Brata navdušila na ameriškem talentu: Skupaj sta zaigrala na orglice!Deček z avtizmom navdušil sodnike: Na klavir je zaigral svojo skladbo!Mladiček vidre ves dan iskal družino: To je prizor, ko se znova srečajo!Župnik Martin Golob spregovoril o odhodu: Preselil se bo iz Bohinja!Mucka je skotila tri mladičke: Tako jih je tolažila zlata prinašalka!Voznik Tesle se je izognil tragediji: Lahko bi izgubil življenje!Zlati prinašalec prvič videl malega piščančka: Takšen prizor je posnel lastnik!Darja Gajšek navdušila starejše: To je nastop, ki obkroža Slovenijo!Vožnja gasilcev na kraj nesreče: Vozilo na avtocesti je zmečkalo!Posnetek, ki je razjezil Slovence: To je z mladičkom galeba storil moški!Poziv za vse Slovence, ki se odpravljajo na Hrvaško: To je povedal Jelko Kacin!11-letni deček zapel "You Raise Me Up": Njegov glas se te dotakne!Slepa krafna nasmejala Slovence, privoščila si je Lepo AfnoKako iz luknje rešiti kolo tovornjakaNapad orke med igro: Z repom je udarila ob morski bič!Ob hiši ga je obiskala medvedja družina: Prav nič se ga niso bali!Hrvaškemu duhovniku srce padlo v hlače: Zanj je bilo previsoko!Vinogradnik s Krasa navdušil z inovacijo: Izdelal je varčno škropilnico!Ganljiv trenutek v bolnišnici: Spoznal je, da je reševalec njegov sin!