VIDEO: Marjetka Vovk zajokala sredi koncerta: Posnetek je ganil mnoge!

Dvojec Maraaya, ki ga sestavljata zakonca Marjetka Vovk in Aleš Vovk - Raay, je pretekli petek nastopil na koncertu v Zgornjih Gameljnah.

Med nastopom se je zgodil nenavaden trenutek, ko so Marjetko prevzela čustva - zajokala je pred obiskovalci, ki so bili nad nastopom več kot navdušeni.

"Včasih se ob navalu čustev zgodi tudi kaj takega. Začelo se je kot vsak koncert. A srce ni kamen in ne moreš si pomagati! Nekatere stvari se pač zgodijo. In to se nama je na koncertu zgodilo včeraj," sta ob video posnetku zapisala Marjetka in Aleš.

Ob tem sta se strinjala, da je bil to njun najboljši koncert, nastop pa je sodeč po odzivih navdušil tudi številne obiskovalce in poslušalce na spletu.

Poglejte si ganljiv trenutek med koncertom v Zgornjih Gameljnah, ko so Marjetko Vovk prevzela čustva. Se bo čudovit prizor dotaknil tudi tvojega srca?

0
JeklenaPest
Pred 2 meseci
Tale se malo preveč napravlja. To je očitno tudi v pesmi Down, low, ko posamezne besede zavija do te mere, da niso več ničemur podobne...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Nastop na talentu navdušil Slovenijo: Tako je zapel pesem "Ko dvigneš me"VIDEO: Šok za voznico na štajerski avtocesti: Tako jo je ogrožal tovornjakar!VIDEO: 72-letna Ivica navdušila Slovence: Tako je plesala med nastopom!VIDEO: Nastop 8-letne Line na Slovenija ima talent, zapela je srbsko uspešnicoVIDEO: Tilen Artač priredil hrvaško uspešnico: Poklonil se je Sašu Hribarju!Hrvaški delavec nasmejal splet: Tako je komentiral izgradnjo novega predora!VIDEO: Damjan Murko prodaja svoj lubrikant: Takšen posnetek je pripravil!VIDEO: Medvedja družina v slovenskem gozdu: Takšen prizor je posnela kamera!VIDEO: Izjemen prizor iz gozda na Dolenjskem: Zoran je posnel pravo mrcino!Slovenka in Kanadčan preizkušala obroke, ki jih imajo v njuni vojskiOpica se udari v glavo, nato začne jokati: Posnetek ima 10 milijonov ogledov!Tilen Artač priredil italijansko uspešnico: Posnetek, ki je nasmejal Slovenijo!Piščanček se pridruži družini račk: Tako je skupaj z njimi plaval v vodi!VIDEO: Dramatičen posnetek iz Bosne, varnostnik preprečil prevzem podjetjaTalent slovenske voditeljice: Tako je zapela kot Helena Blagne in Neda Ukraden!Slovenki na citre zaigrali in zapeli svetovno uspešnico: Nastop te bo navdušil!Leopard napade slepo srno: Proti njemu ni imela možnosti za preživetje!VIDEO: Nora vožnja slovenske gorske kolesarke na svetovnem prvenstvuŠok zaradi nepazljivosti tovornjakarja: Skoraj bi prišlo do čelnega trčenja!Borut Pahor v šoli dobil ukor: Krive so bile besede, ki jih je rekel učiteljici!VIDEO: Turistka naročila jastoga za 200 evrov, nato ga je izpustila v morjeVIDEO: Tornado v okolici Milana: Takšne prizore so posneli med neurjem!Ob gradu zapela uspešnico skupine Coldplay: Njen glas je prevzel mnoge!Moški na bregu reke zgradil majhno hišico: Posnetek ima milijon ogledov!Ognjena krogla nad Islandijo razsvetlila nebo, prizor so posnele kamere