VIDEO: Marko Bandelli "udaril" z govorom: Smeha med poslanci ni manjkalo!

Državni Zbor je v začetku meseca oktobra ocenil, da je predlog novele zakona o prevozih v cestnem prometu, ki je bil pripravljen s strani vlade, primeren za nadaljnjo obravnavo.

Poslanci so novelo omenjenega zakona sprejeli pred nekaj dnevi, mestni prevoz pa bo denimo v Ljubljani in okolici tako bolj dostopen ljudem.

S prvim julijem 2020 bodo lahko brezplačen javni prevoz koristili upokojenci oz. starejši od 65 let, subvencionirane vozovnice pa bodo lahko uporabljali tudi študenti in dijaki, ki imajo status registriranega športnika. Brezplačen prevoz bo omogočen tudi študentom invalidom in gibalno oviranim.

23. oktobra je na Youtube omrežju pristal posnetek govora slovenskega poslanca Marka Bandellija, pri katerem je izpostavil težave, ki jih nov zakon prinaša. Njegov govor je požel nemalo pozornosti, ob številnih izpostavljenih primerih Bandellija pa med ostalimi poslanci smeha ni manjkalo.

Prisluhnite, kaj je dobrih 14 dni nazaj povedal slovenski poslanec Marko Bandelli, ko je potekala razprava o Zakonu o prevozih v cestnem prometu.
1
JeklenaPest
Pred 1 mesecem
Če bi Modernidorfer vedel, kako bedasto je njega videti, ko lapa, se ne bi tako kretensko smejal...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Nuša Derenda zapela skupaj s sinom: Njun nastop navdušuje Slovence!21-letna Naja s posnetkom razjokala Slovenijo: "Poslavljam se"10-letnica na talentu zapela svetovno uspešnico: Za nastop je dobila zlati gumb!Zareklo se mu je pred ženo: To je posnetek, ki se mu smeji Slovenija!Huda ura pri sosedih: Takšnemu neurju smo se izognili včeraj!Šok za očeta: Tako se je odzval, ko mu je žena povedala, da bosta imela trojčke!Pes ji je razmetal stanovanje: Tako se je odzval, ko ga je lastnica okregala!Na talentu je zapela kot Whitney Houston: Brez besed je ostal še Simon Cowell!Robert Roškar obiskal slovenskega duhovnika: Do solz te bosta nasmejala!Mislil je, da mu pod oknom pojejo golobi: To je prizor, ki mu je bil priča!Šok za žensko voznico: Na avtocesti se ni mogla ustaviti, odpovedale so ji zavoreČuki pripravili čudovit video posnetek: Zapeli so 20 let staro uspešnico!Zmago Jelinčič zapustil sejo: "Takšnih bedastoč enostavno ne mislim poslušati!"14-letnik na odru odpihnil sodnike: Zapel je znano uspešnico iz leta 1968Izjava poslanke Violete Tomič, ki se ji danes smeji vsa SlovenijaTilen Artač udaril z novo parodijo: Priredil je znano slovensko uspešnico!Tako se je odzval nemški ovčar, ko je spoznal, da ga peljejo k veterinarjuGanljivo slovo od policijskega kužka: Zanj je skrbel slovenski policist!VIDEO: Grozljiv posnetek plazu na Norveškem: Hiše je odneslo v morje!VIDEO: Prelet ameriških reaktivcev v Sloveniji za zmago nad virusomMali tjulenj se je zapletel v mrežo: Poglej, kako se je zahvalil reševalcem!Grozljiv posnetek iz New Yorka: Policisti zapeljali v množico protestnikov!Najstnik navdušil sodnike na talentu: Zapel je kot Ed Sheeran!Lastniku med sajenjem rož na pomoč priskočil kuža: Poglej, kako mu je pomagal!V šovu The Voice je zapel pesem "Jealous": Z glasom je odpihnil sodnike!