VIDEO: Marko Bandelli "udaril" z govorom: Smeha med poslanci ni manjkalo!

Državni Zbor je v začetku meseca oktobra ocenil, da je predlog novele zakona o prevozih v cestnem prometu, ki je bil pripravljen s strani vlade, primeren za nadaljnjo obravnavo.

Poslanci so novelo omenjenega zakona sprejeli pred nekaj dnevi, mestni prevoz pa bo denimo v Ljubljani in okolici tako bolj dostopen ljudem.

S prvim julijem 2020 bodo lahko brezplačen javni prevoz koristili upokojenci oz. starejši od 65 let, subvencionirane vozovnice pa bodo lahko uporabljali tudi študenti in dijaki, ki imajo status registriranega športnika. Brezplačen prevoz bo omogočen tudi študentom invalidom in gibalno oviranim.

23. oktobra je na Youtube omrežju pristal posnetek govora slovenskega poslanca Marka Bandellija, pri katerem je izpostavil težave, ki jih nov zakon prinaša. Njegov govor je požel nemalo pozornosti, ob številnih izpostavljenih primerih Bandellija pa med ostalimi poslanci smeha ni manjkalo.

Prisluhnite, kaj je dobrih 14 dni nazaj povedal slovenski poslanec Marko Bandelli, ko je potekala razprava o Zakonu o prevozih v cestnem prometu.
1
JeklenaPest
Pred 5 tedni
Če bi Modernidorfer vedel, kako bedasto je njega videti, ko lapa, se ne bi tako kretensko smejal...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: V pečici je pekla ribo, nato pa šok: To je prizor, ki ga je posnela!Dončiću so rekli, da mu ni potrebno obiskati revnih otrok: Poglej, kaj je storil!VIDEO: Slovenski policisti svarijo s posnetkom: Tako izgleda nevarno početje!VIDEO: Werner z novo pesmijo prevzel Slovence: Tako je zapel z Darjo Gajšek!Čudovit posnetek iz Los Angelesa: Kris se igra in sedi brez opornice!Smeh dojenčice senzacija na spletu: Prizor je mamo nasmejal do solz!SMEH: Slovenskemu reporterju prekipelo: Tako je opisal božično vzdušje v Ljubljani!VIDEO: Eva Boto zmagala v šovu Znan obraz ima svoj glas: Tako je zapela pesem Avsenikov!Reševalci na naši avtocesti naleteli na zastoj: Tako so se odzvali vozniki!VIDEO: Po spletu zaokrožil prizor iz Novega mesta: To je posnel ob potoku!VIDEO: Nora podaja Dončića za brutalen zaključek, ki je obnorela MehikoTuristi na Novi Zelandiji posneli trenutek groze: Pred njimi je izbruhnil vulkan!VIDEO: Slovenec z neverjetnim košem prehitel sireno, posnetek obkroža EvropoVIDEO: Reporter Milan obnorel družbena omrežja: Privoščil si je slovensko uspešnico!Na postaji je točila gorivo, nato ji je čivava skoraj razbila avtomobilDelavec z viličarjem poskrbel za kaos: Podrl je vse v skladišču!Slovenci s polko obnoreli Hrvate: Tako so zaigrali znane uspešnice!VIDEO: Nina Pušlar ganila z nežno balado: Njena pesem je prevzela Slovence!Tik ob policistu se je zaletela v vozilo, nato je skušala pobegnitiTekle so solze: Takšno presenečenje je čakalo delavce, ko so odprli rdeče kuverte!VIDEO: Tretji del smešnih izjav, za katere je poskrbel Zmago Jelinčič7-letna deklica zapela božično uspešnico, s katero je blestel Frank SinatraNora podaja v NBA, ob kateri je Oklahoma izenačila ob sireniSmeh do solz: Je to najslabši igralec tenisa na mednarodnem turnirju?VIDEO: Tilen Artač zapel kot Laibach: Tako si je privoščil njihovo pesem!