VIDEO: Marko Bandelli "udaril" z govorom: Smeha med poslanci ni manjkalo!

Državni Zbor je v začetku meseca oktobra ocenil, da je predlog novele zakona o prevozih v cestnem prometu, ki je bil pripravljen s strani vlade, primeren za nadaljnjo obravnavo.

Poslanci so novelo omenjenega zakona sprejeli pred nekaj dnevi, mestni prevoz pa bo denimo v Ljubljani in okolici tako bolj dostopen ljudem.

S prvim julijem 2020 bodo lahko brezplačen javni prevoz koristili upokojenci oz. starejši od 65 let, subvencionirane vozovnice pa bodo lahko uporabljali tudi študenti in dijaki, ki imajo status registriranega športnika. Brezplačen prevoz bo omogočen tudi študentom invalidom in gibalno oviranim.

23. oktobra je na Youtube omrežju pristal posnetek govora slovenskega poslanca Marka Bandellija, pri katerem je izpostavil težave, ki jih nov zakon prinaša. Njegov govor je požel nemalo pozornosti, ob številnih izpostavljenih primerih Bandellija pa med ostalimi poslanci smeha ni manjkalo.

Prisluhnite, kaj je dobrih 14 dni nazaj povedal slovenski poslanec Marko Bandelli, ko je potekala razprava o Zakonu o prevozih v cestnem prometu.
1
JeklenaPest
Pred 2 tedni
Če bi Modernidorfer vedel, kako bedasto je njega videti, ko lapa, se ne bi tako kretensko smejal...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Posnetek nesreče tovornjaka na ljubljanski obvoznici, ki je šokirala SlovenijoBesede o nesreči tovornjaka s cisterno, ki bi jih moral prebrati vsak voznikVIDEO: Luka Dončić zadel nemogoče, komentatorja sta ostala brez besedVIDEO: Z motorko je prestrašil prijatelja: Potegavščina se je slabo končala!Mama je sinčku pojedla sladkarije: Njegov odziv ti bo polepšal dan!VIDEO: Grozljivka iz Avstralije: Ogromna toča je uničila vse pred seboj!SMEH: Prizor iz Benetk obkrožil svet: Delal je "selfie" in padel v kanal z vodo!VIDEO: Imate doma kužka? To je posnetek, ob katerem boste jokali kot dež!VIDEO: Rusinje navdušile Slovenijo: Tako so zapele za Zmaga Jelinčiča!Kris se je oglasil iz Amerike, posnetek ti bo ogrel srceVdova je mislila, da bo za vedno sama: To je prizor, ki mu je vsak dan priča pod oknom!Kitajski kmet postal senzacija s 70.000 kokošmi: Svet je navdušil s prosto rejo!VIDEO: V Piranu tuli sirena za nevarnost: Mesto je pod vodo!VIDEO: Denis Avdić gostil 10-letno Slovenko, ki na spletu objavlja posnetkeVIDEO: Ganljivi prizori s pogreba Dudeka, žena je neutolažljivo jokalaSredi noči je zapela operno pesem: Ne boste verjeli, kako so se odzvali sosedje!Parodija nasmejala Slovenijo: Spet so si privoščili Zorana Jankovića!VIDEO: Kaos v Dalmaciji: Razburkano morje povzročilo ekstremne razmere!Posnetek iz Srbije navdušil Balkan: Najprej sta plesala, nato so se jima pridružili drugi!VIDEO: Šok iz sosednje Italije, gorsko vasico je razdejala snežna rekaSivi kit zaplaval pod surferji, prizor iz zraka jemlje sapoVIDEO: Dončić navdušil s potezo večera: Tako je prelisičil dva branilca!Policist v civilu izsilil prednost motoristu: To je storil, ko je videl kamero!Iz ribe je odstranil parazita, posnetek te pusti brez besedRazgreto kocko jekla z mostu vrgli v vodo, sledila je eksplozija