VIDEO: Marko Bandelli "udaril" z govorom: Smeha med poslanci ni manjkalo!

Državni Zbor je v začetku meseca oktobra ocenil, da je predlog novele zakona o prevozih v cestnem prometu, ki je bil pripravljen s strani vlade, primeren za nadaljnjo obravnavo.

Poslanci so novelo omenjenega zakona sprejeli pred nekaj dnevi, mestni prevoz pa bo denimo v Ljubljani in okolici tako bolj dostopen ljudem.

S prvim julijem 2020 bodo lahko brezplačen javni prevoz koristili upokojenci oz. starejši od 65 let, subvencionirane vozovnice pa bodo lahko uporabljali tudi študenti in dijaki, ki imajo status registriranega športnika. Brezplačen prevoz bo omogočen tudi študentom invalidom in gibalno oviranim.

23. oktobra je na Youtube omrežju pristal posnetek govora slovenskega poslanca Marka Bandellija, pri katerem je izpostavil težave, ki jih nov zakon prinaša. Njegov govor je požel nemalo pozornosti, ob številnih izpostavljenih primerih Bandellija pa med ostalimi poslanci smeha ni manjkalo.

Prisluhnite, kaj je dobrih 14 dni nazaj povedal slovenski poslanec Marko Bandelli, ko je potekala razprava o Zakonu o prevozih v cestnem prometu.
1
JeklenaPest
Pred 11 tedni
Če bi Modernidorfer vedel, kako bedasto je njega videti, ko lapa, se ne bi tako kretensko smejal...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Tako sta si v lase skočila Zoran Janković in Zmago Jelinčič!Kamere posnele komedijo: Ne boste verjeli, kje je parkirala!Voznik na Madžarskem posnel prizor, ki jemlje sapo: Tega ne vidiš vsak dan!Papiga iz Splita poskrbela za smeh: Takšne vragolije počenja ob 6. uri zjutraj!Nastop, ki je Hrvaško dvignil na noge: 20-letni Filip zapel z angelskim glasom!Medicinska sestra šokirala z resnico o smrtonosnem virusu iz KitajskeVIDEO: Posnetek z gorenjske avtoceste: Tako se je prevrnil voznik kombija!Nov šok za Avstralijo po požarih: Prizadele so jih poplave, toča in oblaki prahu!SMEH: Privoščili so si Karla Erjavca: Prisluhni, kaj bo počel zdaj!Babica na talentu obnorela sodnike: Dokazala je, da so leta samo številka!VIDEO: Slovenec zapel kot Zdravko Čolić: Njegov nastop te bo navdušil!Nastop, ki je navdušil Slovence: Tako so zaigrali in zapeli dve svoji pesmi!2-letni deček zmagovalec španskega talenta: Njegov nastop te bo navdušil!Klemen Slakonja oponašal petje Jana Plestenjaka: Smeha ni manjkalo!Voznik tovornjaka zgrožen: To je na avtocesti počel idiot pred mano!Ott Tanak doživel grozljivo nesrečo na WRC reliju v Monte CarluVoznik tovornjaka poskrbel za šok: Zapeljal je naravnost v helikopter!Kužka so mučili in ga zapustili kot smet: Zdaj je končno našel ljubezen!Kamera v policijskem vozilu posnela šok: Trčil je v stoječ tovornjak!Vodna tromba na Ferskih otokih, posnetek ti vzame sapoSramežljiva najstnica v šovu The Voice Kids zapela pesem Lady GagaKolesarka posnela prizor, ki lomi srce: Lastniki so ob cesti odvrgli kužka!Snežni metež v Kanadi: Tako je sneg v 24 urah prekril hišo!Grozljivka iz Rusije: Pešci so se za las izognili tragičnemu koncu!Turčijo prizadel uničujoč potres, splet obkrožili grozljivi posnetki