VIDEO: Maturanti iz Ljubljane navdušili s posnetkom, zaigrali so tudi Kekca

Matura se počasi bliža začetku, mnogi maturanti pa pridno pripravljajo video posnetke, s katerimi predstavijo svoj razred. Te dni je na spletu pristal tudi posnetek, ki je plod dela maturantov 4.g razreda na Gimnaziji Ledina v Ljubljani.

Ker niso imeli ideje, kaj bi posneli, so v posnetku zaigrali prizore iz nekaterih bolj znanih filmov in serij.

Rezultat je bila prava mojstrovina, ki je z izjemno dodelano montažo presegla vsa pričakovanja. Montažo za video posnetek je pripravil dijak omenjene gimnazije Urh Kočar, pri specialnih efektih pa mu je pomagal sošolec Gorazd.


Urh Kočar, Youtube - Pozabili niso niti na Kekca
Fantje in dekleta so najprej uprizorili prizor iz filma Harry Potter, ki je plod fantazijske pripovedi v osmih knjigah pisateljice J. K. Rowling. Predstavili so tudi svojo verzijo filma "Fight Club" (Klub golih pesti), na koncu pa mnoge navdušili še s prirejenim izsekom iz filma "The Hunger Games" (Igre lakote).

Pri svojem delu niso pozabili niti na domače filmske uspešnice - priredili so tudi svojo verzijo vsem poznanega Kekca, ko je ta pred Bedancem reševal Brincelja.

Poglejte si rezultat dela maturantov iz 4.g razreda Gimnazije Ledina v Ljubljani. Bodo s posebnim predstavitvenim posnetkom navdušili tudi tebe?
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Luka Sešek zapel pesem Zale in Gašperja! Z nastopom je navdušil mnoge...VIDEO: Kit grbavec skočil tik za majhno ladjico, prizor ti vzame sapoVIDEO: Drama na nacionalki! Kandidat omedlel med prenosom v živo...Zapeljala je iz mehanične delavnice! To je šok, ki ga je doživela voznica...VIDEO: Zala in Gašper v finalu! Tako sta zapela na odru Evrovizije 2019VIDEO: Zala in Gašper odkrito priznala! Takšna je resnica o Evrovizji 2019...VIDEO: Kako je Igorju Bavčarju v zaporu? Posneli so ga med ribolovom...To je težava, s katero se lastniki Tesle soočajo ob vsakem dežjuVIDEO: Pred hišo je posnel na tisoče vran! To se je zgodilo, ko je odprl okno...SMEH: Tako se na cestah obnašamo Slovenci: "Prometni predpisi so samo za šibke!"VIDEO: Zala in Gašper po nastopu šokirala: "Potem pa so razglasili Slovenijo..."Lastnik je kužku rekel, da je simpatičen! Odziv psa bo nasmejal tudi tebe...VIDEO: Kakšno presenečenje na poroki! Pesem Ave Maria je zapela v slovenščini...VIDEO: Odličen rezultat Zale in Gašperja! Zmago na Evroviziji 2019 slavila NizozemskaVIDEO: Kjer je volja, tam je pot! To je posnetek, ki obkroža socialna omrežja...Slovenski podjetnik 400 delavcem dal 1714 evrov regresa: "Raje zaploskajte sebi, zaslužili ste ga..."VIDEO: Najbolj nenavadni finalisti Evrovizije 2019! Islandija vas bo šokirala...VIDEO: Zapeljal je naravnost pred gasilce, trčenju se niso mogli izognitiVIDEO: Imamo že zmagovalko Evrovizije 2019? To je država, ki ji kaže najbolje...VIDEO: Ženi je čez obraz prilepil depilacijski trak! Zanj se ni končalo dobro...Psička je hotela skočiti v bazen! Poglejte si reakcijo, ko ji lastnik odpre vrataVIDEO: Zapeli so pesem Zale in Gašperja! Tako se sliši njihova izvedba "Sebi"...Lisica se je pretihotapila do kurnika! Tako je kuža kokoškam rešil življenje...VIDEO: Poljakinje iz Evrovizije navdušile: Tako so zapele uspešnico Metallice!Smejala sta se, ko sta poškodovala Teslo! Nista vedela, da ju snema kamera...