VIDEO: Maturanti iz Ljubljane navdušili s posnetkom, zaigrali so tudi Kekca

Matura se počasi bliža začetku, mnogi maturanti pa pridno pripravljajo video posnetke, s katerimi predstavijo svoj razred. Te dni je na spletu pristal tudi posnetek, ki je plod dela maturantov 4.g razreda na Gimnaziji Ledina v Ljubljani.

Ker niso imeli ideje, kaj bi posneli, so v posnetku zaigrali prizore iz nekaterih bolj znanih filmov in serij.

Rezultat je bila prava mojstrovina, ki je z izjemno dodelano montažo presegla vsa pričakovanja. Montažo za video posnetek je pripravil dijak omenjene gimnazije Urh Kočar, pri specialnih efektih pa mu je pomagal sošolec Gorazd.


Urh Kočar, Youtube - Pozabili niso niti na Kekca
Fantje in dekleta so najprej uprizorili prizor iz filma Harry Potter, ki je plod fantazijske pripovedi v osmih knjigah pisateljice J. K. Rowling. Predstavili so tudi svojo verzijo filma "Fight Club" (Klub golih pesti), na koncu pa mnoge navdušili še s prirejenim izsekom iz filma "The Hunger Games" (Igre lakote).

Pri svojem delu niso pozabili niti na domače filmske uspešnice - priredili so tudi svojo verzijo vsem poznanega Kekca, ko je ta pred Bedancem reševal Brincelja.

Poglejte si rezultat dela maturantov iz 4.g razreda Gimnazije Ledina v Ljubljani. Bodo s posebnim predstavitvenim posnetkom navdušili tudi tebe?
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: 2-letni sin pevca Modrijanov navdušil: Pokazal je, kako igra na harmoniko!VIDEO: Inšpekcija nagaja našim kmetom: "V hlevu imate preveč lastovk!"VIDEO: Grozljivka na štajerski avtocesti: Tak prizor sta posnela med vožnjo!SMEH: Dedek iz Prlekije nasmejal Slovence: "Tako se delajo grdi otroci!"Đoković navdušil po zmagi: Ob srečanju z vojvodinjo Kate storil nekaj, kar drugi nisoVIDEO: Takšno reklamo nam delajo tujci: Posnetek naše dežele jemlje sapo!Med dostavo paketa je naletel na kači: Kar je storil, je nasmejalo mnoge!V gozdu je hodil za medvedom, nato ga je brcnil! Neumnost je takoj obžalovalSMEH: Očka nasmejal ves splet! Tako je hčerko prelisičil, da je nehala jokatiVIDEO: Šok med Tour de France: "Norec" je glavnino preskočil s kolesom!Slovenec sedem mesecev po krivem zaprt v Italiji: Njegova izpoved je grozljiva!SMEH: Kravi je rekel, naj se vrne na pašnik! Poglej, kako ga je ubogalaNastop, ki gane: Tako je Freddie Mercury 34 let nazaj zapel in osvojil ves svetVIDEO: Hud požar v Zrćah: To so grozljivi prizori, ki so jih posneli turisti!VIDEO: Slovenec sredi Tivolija iztegnil roko: Ne boš verjel, kaj se zgodi zatem!VIDEO: Med vožnjo mu je pokazal sredinca, nato je takoj dobil lekcijoGrozljiva nesreča v zabaviščnem parku, nihalo se je prelomilo na polKuža ganil svet: Že 18 mesecev čaka na mestu, kjer je umrl njegov lastnik!Kuža v cerkvi ukradel vso pozornost: Poglej si, kako se je odzval duhovnik!Nadzorna kamera posnela grozljivko: Sredi noči je eksplodirala KFC restavracija!95-letni vojni veteran obkrožil splet: Tako je pokazal dečku, kako biti pogumen!Sprehodil se je do medvedke z mladički, ob odzivu mu je srce padlo v hlačeSlovenski ansambel navdušil z novo skladbo, vroča pevka je prevzela mnogeSMEH: Voditeljico Radia 1 obiskal Brane iz Ljubljane! To je povedal pred kameroVIDEO: Jan Oblak dečka ganil do solz! Poglejte si, kako ga je navdušil