VIDEO: Maturanti iz Ljubljane navdušili s posnetkom, zaigrali so tudi Kekca

Matura se počasi bliža začetku, mnogi maturanti pa pridno pripravljajo video posnetke, s katerimi predstavijo svoj razred. Te dni je na spletu pristal tudi posnetek, ki je plod dela maturantov 4.g razreda na Gimnaziji Ledina v Ljubljani.

Ker niso imeli ideje, kaj bi posneli, so v posnetku zaigrali prizore iz nekaterih bolj znanih filmov in serij.

Rezultat je bila prava mojstrovina, ki je z izjemno dodelano montažo presegla vsa pričakovanja. Montažo za video posnetek je pripravil dijak omenjene gimnazije Urh Kočar, pri specialnih efektih pa mu je pomagal sošolec Gorazd.


Urh Kočar, Youtube - Pozabili niso niti na Kekca
Fantje in dekleta so najprej uprizorili prizor iz filma Harry Potter, ki je plod fantazijske pripovedi v osmih knjigah pisateljice J. K. Rowling. Predstavili so tudi svojo verzijo filma "Fight Club" (Klub golih pesti), na koncu pa mnoge navdušili še s prirejenim izsekom iz filma "The Hunger Games" (Igre lakote).

Pri svojem delu niso pozabili niti na domače filmske uspešnice - priredili so tudi svojo verzijo vsem poznanega Kekca, ko je ta pred Bedancem reševal Brincelja.

Poglejte si rezultat dela maturantov iz 4.g razreda Gimnazije Ledina v Ljubljani. Bodo s posebnim predstavitvenim posnetkom navdušili tudi tebe?
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Parkiral je kar na polju: Poglej, kakšno lekcijo mu je dal kmet!Po krivem je bil zaprt 37 let, zdaj je zapel na talentu: Nastop ti naježi kožo!Drama v parlamentu, poslanca sta si skočila v lase: "Kaj si misliš da si?!"Miha Deželak v solzah razkril skrivnost: Jokali so tudi sodelavci!VIDEO: Nenavaden gost na hrvaški obali: Takšen prizor so posneli ob morju!Tilen Artač nasmejal s parodijo! Zapel je kot Vili Resnik: "Naj Hrvati slišijo"Plesali so v parku, nato sta prišla policista na konjih: Posnetek je navdušil splet!Voznik na cesti posnel vrano in ježa: Ni mogel verjeti, kaj je počela ptica!VIDEO: V dolini Soče prenovili staro hišo: Poglejte, kako izgleda notranjost!Pevski zbor, ki ga sestavljajo brezdomci: Na talentu so osvojili zlati gumb!Poškodovan morski lev skočil na čoln, da bi mu ljudje pomagaliZgrožen voznik v Srbiji: "Tudi v Nemčiji stopiš na plin, ko te prehitevajo?"Darja Gajšek zaigrala na harmoniko: Njen nastop obkroža Slovenijo!Ganljiv posnetek iz BiH: Dobri ljudje rešili medveda, ki je padel v vodnjak!Lastnik zavrgel psičko z mladički: Dneve ga je čakala, a se ni vrnil ponjo!Slovenka na citre zaigrala hrvaško uspešnico, ki jo prepeva SeverinaPapiga, ki ti polepša dan: Tako se je smejala, ko je izstopila iz sobe!10-letna drsalka zaplesala ob pesmi Hallelujah: Njen nastop jemlje sapo!Obiskala je vasico na Japonskem, v kateri živi na tisoče lisicNe boste verjeli, kaj nas letos čaka na morju: "To je višek ukrepov!"10-letnik navdušil sodnike: Tako je zaigral znano rock 'n' roll pesem!Bi prepoznali svoje ljubljene, če bi postali brezdomci?Deklica na talentu očarala sodnike: Njen pevski talent te bo navdušil!Blondinka blestela na turškem talentu: To je na odru počela z žogami!Novinar obiskal poslanca Miho Kordiša: To mu je podaril, ko je spal ob 13:15