VIDEO: Med dirkanjem na Nurburgringu posnel najbolj grozljiv nalet vozil

Iz dirkališča Nurburgring, ki ga mnogi poimenujejo Zeleni pekel, prihaja najbolj dramatičen video posnetek do zdaj. Dirkališče velja za eno najbolj nevarnih, četudi mnogi menijo, da je povsem varno. A ko se stvari zalomijo, so lahko rezultati slabi. Zelo slabi.

Danes je splet obkrožil video posnetek iz omenjenega drikališča, ko je voznik avtomobila Porsche 911 GT3 RS prebil hladilnik, iz katerega je po dirkališču iztekla hladilna tekočina. In ta je prava nočna mora za voznike - oprijem naj bi bil na antifrizu še precej slabši, kot na olju.

Dirkališče je znano po tem, da na njem lahko vsak dan nastopijo tudi amaterski vozniki, zaradi česar je recept za nesreče toliko "boljši". Bil je zadnji krog v dnevu, varnostniki ob stezi pa so predčasno odšli domov. In zgodila se je katastrofa, v kateri je bilo udeleženih kar 14 vozil. Dva voznika sta se poškodovala, enega so morali izrezati iz avtomobila in v bolnišnico prepeljati s helikopterjem.

Mnogo zaslug za to, da se vse ni končalo še slabše, pa nosi voznik, ki je s svetom delil posnetek iz kamere. Izstopil je iz vozila in voznike opozarjal na nevarnost pred njimi. Oglejte si posnetek, ki je te dni šokiral mnoge!
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Denis Avdić uničil Korošico, v studiu se je skoraj zjokalaVIDEO: Denise Dame zakuhala škandal, tako je ponorela v Cankarjevem domuKaj se v resnici skriva pod značko Škode na pokrovu motorja?To je pri nas dedek storil svoji vnukinji! Posnetek je šokiral Slovenijo...Grozljivka na avtocesti, vozil je v nasprotno smer in povzročil hudo nesrečoPoljak je skozi okno metal smeti. Poglejte si, kakšno lekcijo mu je dal voznik!VIDEO: Šok za slovenske gasilce, do kraja nesreče so se morali prebijati pešRibič je v morskega psa zaril nož! Ne boste verjeli, kaj se je zgodilo zatem...VIDEO: To je prizor s slovenske avtoceste, ki je danes zgrozil voznikeVIDEO: Nasmejali se boste do solz! Tako velikega ima naš kuhar Bine...VIDEO: 13-letnik na nogometni tekmi pokazal, kaj pomeni fair play!Komotar Minuta objavil posnetek, Denise Dame mu je hotela vzeti nagradoVIDEO: Voznik Golfa z vožnjo šokiral Slovence, tako je vozil pri DomžalahHotel je mimo tovornjakov, nato pa hladen tuš! Poglejte si, kaj so mu naredili...GANLJIVO: Zvonik na nizozemski cerkvi po smrti Aviciija igral njegove pesmiNORO: Potapljač je plaval v morju. Ko se potopi, ti ob prizoru zastane dih!Konj je deklico vrgel v lužo, nato je pokazal razlog za svoje dejanjeDuhovnik na talentu razjokal občinstvo, sodnikom je pokonci dvignil kocineVIDEO: Bo Slovenija izginila? To je posnetek svetnika, ki obkroža državo!To je najbolj preprosta past za miši. Oglejte si, kaj morate storiti!Na polju je zagledal na tisoče nepremičnih ljudi. Stopil je bližje, nato pa šok!Iz reaktivca je snemal pristanek na letalonosilki. Bi se peljali z njim?80-letnik se je sprehaja s 25-letno punco. Poglejte si reakcije mimoidočih!Se tudi vam ponoči polni prenosnik? Ta posnetek vam bo dal misliti!VIDEO: Kangler brez dlake na jeziku obkrožil Slovenijo. Je povedal prav?