VIDEO: Med dirkanjem na Nurburgringu posnel najbolj grozljiv nalet vozil

Iz dirkališča Nurburgring, ki ga mnogi poimenujejo Zeleni pekel, prihaja najbolj dramatičen video posnetek do zdaj. Dirkališče velja za eno najbolj nevarnih, četudi mnogi menijo, da je povsem varno. A ko se stvari zalomijo, so lahko rezultati slabi. Zelo slabi.

Danes je splet obkrožil video posnetek iz omenjenega drikališča, ko je voznik avtomobila Porsche 911 GT3 RS prebil hladilnik, iz katerega je po dirkališču iztekla hladilna tekočina. In ta je prava nočna mora za voznike - oprijem naj bi bil na antifrizu še precej slabši, kot na olju.

Dirkališče je znano po tem, da na njem lahko vsak dan nastopijo tudi amaterski vozniki, zaradi česar je recept za nesreče toliko "boljši". Bil je zadnji krog v dnevu, varnostniki ob stezi pa so predčasno odšli domov. In zgodila se je katastrofa, v kateri je bilo udeleženih kar 14 vozil. Dva voznika sta se poškodovala, enega so morali izrezati iz avtomobila in v bolnišnico prepeljati s helikopterjem.

Mnogo zaslug za to, da se vse ni končalo še slabše, pa nosi voznik, ki je s svetom delil posnetek iz kamere. Izstopil je iz vozila in voznike opozarjal na nevarnost pred njimi. Oglejte si posnetek, ki je te dni šokiral mnoge!
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.