VIDEO: Med snežno nevihto v Rusiji strmoglavilo letalo, grozljivko so posnele kamere

Na severozahodu Rusije je v bližini mesta Olenegorsk strmoglavil ruski strateški bombnik Tupoljev TU-22M3. V nesreči so življenje izgubili trije člani posade, enega pa so prepeljali v bolnišnico.

Nesreča se je zgodila ob nenadni snežni nevihti, ko je posadka opravljala pristanek v letalski bazi.

Zaradi zelo slabe vidljivosti ter napake pilota je letalo strmoglavilo, celotno tragedijo pa je povsem od blizu na kamero posnel en izmed vojakov. Dva člana posadke sta v nesreči umrla na kraju, eden pa je poškodbam podlegel v bolnišnici.

V bolnišnico so prepeljali še enega člana posadke, njegovo zdravstveno stanje pa zaenkrat ostaja neznanka.

Nesreči je botrovala huda snežna nevihta, ki je značilna le za arktična območja. Ker se razvije izredno hitro, jo je skoraj nemogoče napovedati. Prav tako nevihto so ob nesreči doživeli tudi vsi štirje člani posadke na krovu bombnika Ruskih letalskih sil.

Poglejte si, kako je strmoglavljenje letala na tleh iz letalske baze Olenya pri Olenegorsku posnel en izmed vojakov.
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Župnik iz Bohinja se seli na drug konec Slovenije: To je povedal ob odhodu!Modrijani ganili z novo pesmijo: Jokali boste ob videospotu!Oče na poroki ganil nevesto: Ko je videla, kaj počne, je zajokala!Slovenec ob dinozavru posnel ženo: Njegov posnetek je doza smeha!Posnetek kužka, ki je ganil svet: Tako se je opravičil svojemu prijatelju!Kmetovalec je obiskal svojo kozo: Njun pogovor te bo nasmejal do solz!Posnetek papig, ki je obkrožil svet: Pogovarjali sta se kot ljudje!Na talentu je rocker zaigral pesem Lady Gaga: Sodniki so bili navdušeni!Voznik navdušil s posnetkom: Poglej, kako je parkiral svoje vozilo!Orel je jajca izlegel na balkonu: Tako je žival hranila lastnica!Paralizirana mucka je znova shodila: Posnetek ti bo polepšal dan!V mladosti so ji pravili, da ni dovolj dobra: Zdaj je z glasom prevzela sodnike!Takšen prizor lahko doživiš samo v Rusiji: Medved ob lastniku jedel jabolka!Kmet v hlevu ostal brez besed: To so s potepuško mucko počele njegove krave!Mož je pristal na vozičku, uteho je našla v petju: Njen nastop je ganil sodnike!Grozljivka v Indiji: Most se je podrl zaradi pretežkega tovornjaka!Oblekel se je v dedka, nato navdušil množico: Tako je zaigral na klavir!Protestniki izžvižgali gardo Slovenske vojske: Zmerjali so jih z izdajalci!Fotografa je obiskala mlada polarna lisička: Takšen prizor je posnel na kamero!Tudi policisti delajo napake: Takšne neumnosti počnejo na cestah!Jelinčič vztraja pri svojem: "Študenti, ki so doma pri mamici, ne bi smeli dobiti denarja!"Posnetek Jelinčiča v družbi Bavčarja, ki obkroža Slovenijo: "Narod je glup!"Pogled, ki jemlje sapo: Iz zraka so posneli čudovito lepoto Triglava!Kakšen poklon sredi Japonske: Na dan državnosti je recitiral Zdravljico!Prizor nad Singapurjem, ki jemlje sapo: Posneli so ognjeno mavrico!