VIDEO: Med vožnjo po gozdu ostala brez besed, pot ji je križala medvedka z mladički

Dva dni nazaj je na Facebooku zaokrožil video posnetek, ki ga je med vožnjo po gozdi poti posnela Rebecca Connell. Ta je med vožnjo pred seboj zagledala medvedko, nato pa so na cesto za njo pritacali še njeni mladički.

Video posnetek je hitro obkrožil svet, do danes pa nabral že zajetnih 20 milijonov ogledov.

Rebecca Connell se je s svojim vozilom po gozdni poti vozila v gorovju Smoky Mountains v bližini mesta Knoxville v ameriški zvezni državi Tennessee, tam pa naletela na prav poseben prizor.


Rebecca Connell, Facebook
Pot ji je sprva prekrižala medvedka, zato se je Rebecca z vozilom zaustavila in prizor začela snemati.

Kmalu po medvedki pa so iz gozda pritekli še štirje mladički. Pri medvedih se naenkrat skotita dva ali trije mladički, mama medvedka v posnetku pa je očitno imela veliko srečo. Poglejte si, kako je izgledal prizor, ki je te dni obkrožil svet in navdušil mnoge!

0
JeklenaPest
Pred 4 tedni
Si mislim, kako bi getrib trpel, če bi bila baba na biciklu....
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Luka Sešek zapel pesem Zale in Gašperja! Z nastopom je navdušil mnoge...VIDEO: Kit grbavec skočil tik za majhno ladjico, prizor ti vzame sapoVIDEO: Drama na nacionalki! Kandidat omedlel med prenosom v živo...Zapeljala je iz mehanične delavnice! To je šok, ki ga je doživela voznica...VIDEO: Zala in Gašper v finalu! Tako sta zapela na odru Evrovizije 2019VIDEO: Zala in Gašper odkrito priznala! Takšna je resnica o Evrovizji 2019...VIDEO: Kako je Igorju Bavčarju v zaporu? Posneli so ga med ribolovom...To je težava, s katero se lastniki Tesle soočajo ob vsakem dežjuVIDEO: Pred hišo je posnel na tisoče vran! To se je zgodilo, ko je odprl okno...SMEH: Tako se na cestah obnašamo Slovenci: "Prometni predpisi so samo za šibke!"VIDEO: Zala in Gašper po nastopu šokirala: "Potem pa so razglasili Slovenijo..."Lastnik je kužku rekel, da je simpatičen! Odziv psa bo nasmejal tudi tebe...VIDEO: Kakšno presenečenje na poroki! Pesem Ave Maria je zapela v slovenščini...VIDEO: Odličen rezultat Zale in Gašperja! Zmago na Evroviziji 2019 slavila NizozemskaVIDEO: Kjer je volja, tam je pot! To je posnetek, ki obkroža socialna omrežja...Slovenski podjetnik 400 delavcem dal 1714 evrov regresa: "Raje zaploskajte sebi, zaslužili ste ga..."VIDEO: Najbolj nenavadni finalisti Evrovizije 2019! Islandija vas bo šokirala...VIDEO: Zapeljal je naravnost pred gasilce, trčenju se niso mogli izognitiVIDEO: Imamo že zmagovalko Evrovizije 2019? To je država, ki ji kaže najbolje...VIDEO: Ženi je čez obraz prilepil depilacijski trak! Zanj se ni končalo dobro...Psička je hotela skočiti v bazen! Poglejte si reakcijo, ko ji lastnik odpre vrataVIDEO: Zapeli so pesem Zale in Gašperja! Tako se sliši njihova izvedba "Sebi"...Lisica se je pretihotapila do kurnika! Tako je kuža kokoškam rešil življenje...VIDEO: Poljakinje iz Evrovizije navdušile: Tako so zapele uspešnico Metallice!Smejala sta se, ko sta poškodovala Teslo! Nista vedela, da ju snema kamera...