VIDEO: Med vožnjo Slovencu zastal dih! To je prizor, ki mu je bil priča na avtocesti

Vsi tisti, ki se veliko vozimo po slovenskih avtocestah, še kako dobro vemo, kakšne so tam razmere. Mnogo voznikov je med vožnjo nepazljivih, uporabljajo mobilne telefone, varnostna razdalja pa jim je popolna neznanka.

Prav zato je enemu izmed voznikov te dni med vožnjo po avtocesti zastal dih.

Slovenec se je vozil po južni ljubljanski obvoznici, ko je pred seboj na avtocesti naletel na oviro na cesti. Na voznem pasu je namreč ležala povsem uničena pnevmatika, zaradi česar je moral svoje vozilo zaustaviti.

In prav ob tem prizoru mu je zastala sapa, saj se je obenem zavedal, da za njim vozijo tudi druga vozila. V kolikor bi bil kateri izmed njih nepazljiv med vožnjo, bi zagotovo prišlo do trčenja. Na srečo pa so vsi vozniki za njim ostali dovolj zbrani, da so se pravočasno zaustavili.

Na spletu se je razvila tudi debata o tem, ali bi moral voznik oviro odstraniti sam. Tega nikakor ne počnite sami, saj s tem ogrožate tako svoje življenje, kot tudi druge udeležence v prometu. Za odstranjevanje ovir z avtoceste je namreč pristojna Družba za avtoceste Republike Slovenije (DARS).
0
andzelko
Pred 3 tedni
A mar mu je zastal toliko dih,da je ni mogel umakniti?Če je že enkrat zaustavil za sabo vozeča vozila,je komot lahko odstranil oviro po desni strani enako kot jo je kasneje obvozil....
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: To naredijo gasilci iz Radovljice, če vozniki ne vzpostavijo reševalnega pasuOdraščal je skupaj s kravico, nato so ju ločili! Poglejte si veselje, ko se znova srečataVIDEO: Janez Janša dobil prirejeno pesem Faraonov! Nasmejali se boste do solz...VIDEO: Jurij Zrnec in Klemen Slakonja spet nasmejala! Privoščila sta si zmagovalca EmeVIDEO: Tako je Slovenka preuredila stanovanje, veliko pičlih 22 kvadratnih metrovVIDEO: Gasilka je priplezala na streho, tam pa šok! Poglejte si, kaj jo je čakalo...VIDEO: Timi Zajc pred Planico dobil svojo pesem, za harmoniko je prijel tudi samKrava ni nehala jokati, ker so ji vzeli mladička. To je prizor, ko ga znova zagleda!Moški je nad oceanom poletel z dronom, prizor je navdušil že na milijone ljudiVIDEO: Lea Sirk ganila Slovence! Tako se sliši njena izvedba pesmi "Shallow"Mislil je, da ga psička iz vojske ne bo prepoznala! To je bila njena reakcija...SMEH: Ste videli, kako je Darja iz Ljubezni po domače "nategnila" svoje snubce?Zadnjo minuto je izvedel, da bo moral zapeti himno. Posnetek zdaj obkroža svet!Mati in sin skupaj zapela na talentu, za čustven nastop sta prejela zlati gumbVIDEO: Prizor kot iz filma! To se je dogajalo na avtocesti pri Črnem KaluGoska skljuvala policijski avtomobil, da bi ji pomagali rešiti njene mladičkeSMEH: Tako v Sloveniji izgledajo razgovori za služboVIDEO: Predčasno je prišel iz vojske, gluhega bratca je ganil do solzVIDEO: Hud padec Filipa Flisarja, končal je v bolnišnici13-letna deklica zapela pesem Whitney Houson, njen glas ti postavi kocine pokonciVIDEO: Babica iz Bosne obkroža Balkan: "Zaradi pametnih telefonov so otroci neumni!"SMEH: To je storila ptica, ko je ugotovila, da se golf žogice odbijajo od talVIDEO: Huda ura v Koloradu, neurje je vozila na avtocesti obdalo v ledeni oklepVIDEO: 10-letnica navdušila v šovu The Voice, sodniki so ob njenem petju jokali14-letnica na talentu prevzela sodnike, za svoj nastop je prejela zlati gumb