VIDEO: Med vožnjo Slovencu zastal dih! To je prizor, ki mu je bil priča na avtocesti

Vsi tisti, ki se veliko vozimo po slovenskih avtocestah, še kako dobro vemo, kakšne so tam razmere. Mnogo voznikov je med vožnjo nepazljivih, uporabljajo mobilne telefone, varnostna razdalja pa jim je popolna neznanka.

Prav zato je enemu izmed voznikov te dni med vožnjo po avtocesti zastal dih.

Slovenec se je vozil po južni ljubljanski obvoznici, ko je pred seboj na avtocesti naletel na oviro na cesti. Na voznem pasu je namreč ležala povsem uničena pnevmatika, zaradi česar je moral svoje vozilo zaustaviti.

In prav ob tem prizoru mu je zastala sapa, saj se je obenem zavedal, da za njim vozijo tudi druga vozila. V kolikor bi bil kateri izmed njih nepazljiv med vožnjo, bi zagotovo prišlo do trčenja. Na srečo pa so vsi vozniki za njim ostali dovolj zbrani, da so se pravočasno zaustavili.

Na spletu se je razvila tudi debata o tem, ali bi moral voznik oviro odstraniti sam. Tega nikakor ne počnite sami, saj s tem ogrožate tako svoje življenje, kot tudi druge udeležence v prometu. Za odstranjevanje ovir z avtoceste je namreč pristojna Družba za avtoceste Republike Slovenije (DARS).
0
andzelko
Pred 12 tedni
A mar mu je zastal toliko dih,da je ni mogel umakniti?Če je že enkrat zaustavil za sabo vozeča vozila,je komot lahko odstranil oviro po desni strani enako kot jo je kasneje obvozil....
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Slovenski poslanec brez dlake na jeziku, njegov govor obkroža SlovenijoVIDEO: Slovenca v gozdu srečala medveda: Klicala sta ga in mu žvižgala...VIDEO: Drama na nacionalki! Kandidat omedlel med prenosom v živo...VIDEO: Med vožnjo ostala brez besed! Pot so ji prekrižali medvedji mladički...VIDEO: Ganljiva poroka Tjaše in Uroša! Poročne trenutke so ujele kamere...VIDEO: Starša sta jo ganila do solz! To je presenečenje, ki mu je bila priča hčerkaVIDEO: Poglejte, kakšno ganljivo pesem je oče napisal pokojnemu Viljemu JulijanuPet moških je zapelo med čudovitimi gorami, s posnetkom so prevzeli ves svetVIDEO: Kakšna enajstmetrovka!? Takega zadetka v Sloveniji še niste videli...VIDEO: Odličen rezultat Zale in Gašperja! Zmago na Evroviziji 2019 slavila NizozemskaVIDEO: Kjer je volja, tam je pot! To je posnetek, ki obkroža socialna omrežja...Simon je prekinil njegov nastop! Kar je storil na koncu, je razjokalo mnoge...VIDEO: Zapeljal je naravnost pred gasilce, trčenju se niso mogli izognitiVIDEO: Ne boste verjeli, kaj so storili z avtomobilom SlovencaVIDEO: Zapeli so pesem Zale in Gašperja! Tako se sliši njihova izvedba "Sebi"...VIDEO: Ženi je čez obraz prilepil depilacijski trak! Zanj se ni končalo dobro...VIDEO: Otroci iz Slovenije zapeli "Hallelujah", njihov nastop je balzam za dušoVIDEO: Arnold Schwarzenegger doživel šok! Z vso silo ga je brcnil v hrbet...VIDEO: Imamo že zmagovalko Evrovizije 2019? To je država, ki ji kaže najbolje...VIDEO: Deklica je hotela kupiti drago ogrlico! Posnetek te bo ganil do solz...Lisica se je pretihotapila do kurnika! Tako je kuža kokoškam rešil življenje...VIDEO: Poljakinje iz Evrovizije navdušile: Tako so zapele uspešnico Metallice!VIDEO: Kamere posnele grozljiv prizor: Tako se je porušil jez na jezeru Dunlap!SMEH: Kamere posnele ruske specialce med akcijo! Nič jim ni šlo po načrtih...VIDEO: Zala in Gašper imata pred finalnim nastopom posebno sporočilo