VIDEO: Mehiko pri 30 stopinjah Celzija prekril led: Toče je bilo za meter in pol

Iz Mehike prihaja prizor, ki je svet pustil brez besed. V mestu Guadalajaro, ki velja za enega najbolj poseljenih mehiških mest, so tudi v teh dneh imeli temperature nad 30 stopinjami Celzija.

Sredi noči pa so prebivalci omenjenega mesta prejeli nenavadno pošiljko, ki si jo bodo zapomnili za vse večne čase!

Mesto je sredi poletnih temperatur namreč prekrila toča. Pa ni jo bilo le za nekaj centimetrov...


Abel Barragán, Severe Weather Europe
Ulice je namreč prekril meter in pol visok ledeni oklep, ki je nastal zaradi toče. Številne ceste so bile povsem neprevozne, toča je poškodovala 200 domov, deroča voda pa je s seboj odnašala celo avtomobile.

Vozila so se po cestah komaj prebijala, oblasti pa so takoj aktivirale civilno zaščito in vojsko, ki točo čistita s tovornimi vozili.Guverner Enrique Alfaro je razmere v mestu opisal kot nekaj, česar še nikdar v življenju ni videl. Lokalni prebivalci so sicer navajeni neurij s točo, a takšnim prizorom še niso bili priča.

"Več kot meter visoka toča, mi pa se sprašujemo, ali so podnebne spremembe resnične," je za medije še dejal guverner. Poglejte si, kakšni grozljivki so bili v teh dneh priča prebivalci mesta Guadalajaro v Mehiki!


0
JeklenaPest
Pred 29 tedni
Zadnji video izkazuje njihov intelektualni potencial: od hiš lopatajo sneg na ulico, kjer je že itak dober meter snega. To se bo topilo garant vsaj 2 tedna...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Voznik tovornjaka posnel prizor: "Tako izgleda debil na avtocesti!"Papiga iz Splita ruši rekorde: Tako je "telefonirala" ob lastniku!Posnetek deklice ruši rekorde: To je storila, ko je očka hotel zamenjati postajo!SMEH: Prizor na avtocesti nasmejal svet: Poglej, kako se je znašel voznik!VIDEO: Nora podaja Luke Dončića, ki je navdušila NBA komentatorjaTovornjakar se ni zaustavil pred železnico: Vanj je z vso silo trčil vlak!Posnetek, ki je razjezil Srbe: Voznik avtobusa peljal kar mimo zapornic!Prizor, ki gane: Preživela koala v Avstraliji dobila novo družino!Nov šok za Avstralijo po požarih: Prizadele so jih poplave, toča in oblaki prahu!Kamere posnele komedijo: Ne boste verjeli, kje je parkirala!2-letni deček zmagovalec španskega talenta: Njegov nastop te bo navdušil!Po poljubu je sledil šok za dekle: Kar je storil fant, mu ne bo oprostila!SMEH: Karl Erjavec zapel pred kongresom: Parodija je nasmejala Slovenijo!To je herojska psička Šaka, ki je rešila Roka: Varovala ga tudi pred zvermi!Na Trbojskem jezeru postavili zipline: Njihov posnetek te bo navdušil!VIDEO: Nora trojka Luke Dončića, proti Portlandu jih je zadel kar osemVIDEO: Ribič pri Strunjanu posnel delfine: Tako so plesali v morju!Posnetek, ki ogreje srce: Tako so lastniku pomagali pri iskanju kužka!Letala spustila več ton korenja, da bi pomagali lačnim živalim v AvstralijiKužki s kmetije obkrožili svet: Njihova ubogljivost te pusti brez besed!Čudovit posnetek iz Los Angelesa: Tako na fizioterapiji napreduje mali Kris!Sosed je zaradi joka poklical policijo: Kriva je bila papiga!Drama na ledeni cesti: Tovornjak se je za las izognil trčenju!Babica na balkonu rešila padalca, ki je skočil s stolpniceVIDEO: Šokantni posnetki iz Novega mesta: Na srednji šoli so se tepla dekleta!