VIDEO: Mehiko pri 30 stopinjah Celzija prekril led: Toče je bilo za meter in pol

Iz Mehike prihaja prizor, ki je svet pustil brez besed. V mestu Guadalajaro, ki velja za enega najbolj poseljenih mehiških mest, so tudi v teh dneh imeli temperature nad 30 stopinjami Celzija.

Sredi noči pa so prebivalci omenjenega mesta prejeli nenavadno pošiljko, ki si jo bodo zapomnili za vse večne čase!

Mesto je sredi poletnih temperatur namreč prekrila toča. Pa ni jo bilo le za nekaj centimetrov...


Abel Barragán, Severe Weather Europe
Ulice je namreč prekril meter in pol visok ledeni oklep, ki je nastal zaradi toče. Številne ceste so bile povsem neprevozne, toča je poškodovala 200 domov, deroča voda pa je s seboj odnašala celo avtomobile.

Vozila so se po cestah komaj prebijala, oblasti pa so takoj aktivirale civilno zaščito in vojsko, ki točo čistita s tovornimi vozili.Guverner Enrique Alfaro je razmere v mestu opisal kot nekaj, česar še nikdar v življenju ni videl. Lokalni prebivalci so sicer navajeni neurij s točo, a takšnim prizorom še niso bili priča.

"Več kot meter visoka toča, mi pa se sprašujemo, ali so podnebne spremembe resnične," je za medije še dejal guverner. Poglejte si, kakšni grozljivki so bili v teh dneh priča prebivalci mesta Guadalajaro v Mehiki!


0
JeklenaPest
Pred 23 tedni
Zadnji video izkazuje njihov intelektualni potencial: od hiš lopatajo sneg na ulico, kjer je že itak dober meter snega. To se bo topilo garant vsaj 2 tedna...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Pred tekmo zadonela slovenska pesem: Poglej, kaj je storil Luka Dončić!SMEH: Počistil je zasnežen pločnik, nato je doživel ta prizorVIDEO: 8-letni Miha navdušil Slovence: Tako ganljivo je zapel pesem o očku!Dončiću so rekli, da mu ni potrebno obiskati revnih otrok: Poglej, kaj je storil!SMEH: To so naredili voznikom, ko se niso ustavili pred prehodom za pešceBabica zaplesala in zapela ob uličnem pevcu, njen nastop jemlje sapoVIDEO: Nika Zorjan in Rok Piletič ganila Slovence, zapela sta pesem "Shallow"VIDEO: 8-letna Anja zapela s slovenskim ansamblom, njen glas te bo očaralVIDEO: Smeh v bližini slovenske meje: To so Hrvatu povedali prebežniki!VIDEO: 10-letni Jakob z glasom prevzel Slovence: Tako je zapel pesem Modrijanov!Kuža vsak dan čaka na postaji, razlog je lastnico ganil do solzVIDEO: Papiga Kaja spet ruši rekorde: Njen posnetek je navdušil Slovenijo!Ukradel je vozilo, a ga ni znal peljati: Takoj je dobil lekcijo!Smešni trenutki iz lige NBA, za katere je poskrbel Luka DončićVIDEO: Romunski teror na slovenski avtocesti posnela kameraMotorist mu je dal lekcijo: Voznik je peljal kar po njegovem pasu!VIDEO: Simpatičen kiks v oddaji 24ur, voditeljica se je le nasmejalaVrhunski posnetek z NBA tekme, ko je zadel Luka DončićVIDEO: V pečici je pekla ribo, nato pa šok: To je prizor, ki ga je posnela!Čudovit posnetek iz Los Angelesa: Kris se igra in sedi brez opornice!VIDEO: Werner z novo pesmijo prevzel Slovence: Tako je zapel z Darjo Gajšek!Kužka je odnesla deroča reka: Lastnik je skočil v vodo, da bi mu rešil življenje!25-letnik na tesno vožnjo odpeljal Audija, nato je trčil v 15 vozilSin za božič do solz ganil mamo, ki je zbolela za pljučnim rakomVIDEO: Isaac Palma predstavil novo pesem "Obljubi", oboževalci so navdušeni