VIDEO: Mestni redar v Piranu stekel v ogenj, da bi 14-letniku rešil življenje

Dva tedna nazaj je eno izmed trinadstropnih hiš v centru Pirana zajel hud požar. Svoj dom sta izgubila mama in 14-letni sin, ki sta bila v hiši podnajemnika, celotna zgodba pa bi se lahko končala tudi tragično.

Tragedijo je preprečil mestni redar iz Pirana, ki je s svojim junaškim dejanjem lahko mnogim vzor!

V času požara je bila mati v službi, njen 14-letni sin pa doma. Ta je zaradi gostega dima in ognja ostal ujet v hiši - ko je to izvedel mestni redar Miha Tomše, je brez kančka oklevanja stekel v goreči dom, iz katerega se je valil gost dim.


Svet, Facebook | Heroj Miha Tomše
Miha se je ob prisotnosti še enega gasilca in policista iz stanovanja vrnil s 14-letnim fantom v naročju in mu tako rešil življenje!

Te dni sta se pred kamerami prvič srečala, trenutki pa so bili naravnost ganljivi. Delimo članek naprej med prijatelje, da bo vsa Slovenija spoznala heroja Miho, ki je s svojim posredovanjem 14-letniku rešil življenje!
0
JeklenaPest
Pred 2 meseci
Hrabro, ni kaj. Ne vem, če bi jaz zmogel kaj takega. Brez, da prej skočim v morje ziher ne...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Posneli trenutek, ko je sneg zdrsel s strehe: Posnetek je prava popestritev dneva!Policist med delom doživel šok: V vozilu je našel ženo med varanjem!Lastnik je poklical svojega konja: Ne boste verjeli, kako visoko je skočil!Dramatičen posnetek iz letala: Potnik posnel trenutek, ko so zasilno pristali!VIDEO: Vozniku sredi Ljubljane popustili živci: Zaletaval se je v vozilo pred sabo!Kuža na smučišču poskrbel za smeh: Posnetek je senzacija na spletu!Potepuška mačka sedela na pločniku: Napadla je vsakega, ki se je sprehodil mimo!Krava pripeljala mladička do lastnice, da bi ji ga pokazala od blizuTilen Artač si je privoščil Alfija Nipiča: Tako je spremenil njegove uspešnice!Toliko snega je padlo v Kanadi: Kamera posnela, kako so očistili ulice!VIDEO: Jelko Kacin ni vedel, da ga snemajo: Izjava je razburila SlovenijoNašli psičko, ki se je tresla od strahu: Njeno okrevanje ti bo polepšalo dan!VIDEO: Slovenec poskrbel za dozo smeha: Tako je govoril v nemškem jeziku!Orel v zraku letel z ogromno ribo, podobno morskemu psuRibič ni vedel, da za njim stoji konj: Zdaj se mu smeji ves splet!Tibetanski mastif iz Zagreba: Posnetek ima že skoraj 3 milijone ogledov!Policisti iz Švice navdušili s posnetkom: Poglej, kaj so počeli pred kamero!Lastnica pod jakno grela kužka: Prizor, ki ga je posnela, ti bo polepšal dan!Dostavljalec je imel slab dan: Zaradi tega posnetka se mu mnogi smejijo!Kako pregnati tečne vrane, ki nas zjutraj zbudijo z oglašanjemZasvojena mačka obkrožila svet: Tako je "napadla" mačjo meto!Nor posnetek iz Azije: Turisti posneli trenutek, ko so bežali pred plazom!Malček med molitvijo nasmejal splet: Na skrito si je privoščil košček hrane!Za dekle je zaigral na klavir: Ko je zapela, je z glasom obkrožila svet!Lepotica pokazala, kako preživlja zimske noči na severu Švedske