VIDEO: Mestni redar v Piranu stekel v ogenj, da bi 14-letniku rešil življenje

Dva tedna nazaj je eno izmed trinadstropnih hiš v centru Pirana zajel hud požar. Svoj dom sta izgubila mama in 14-letni sin, ki sta bila v hiši podnajemnika, celotna zgodba pa bi se lahko končala tudi tragično.

Tragedijo je preprečil mestni redar iz Pirana, ki je s svojim junaškim dejanjem lahko mnogim vzor!

V času požara je bila mati v službi, njen 14-letni sin pa doma. Ta je zaradi gostega dima in ognja ostal ujet v hiši - ko je to izvedel mestni redar Miha Tomše, je brez kančka oklevanja stekel v goreči dom, iz katerega se je valil gost dim.


Svet, Facebook | Heroj Miha Tomše
Miha se je ob prisotnosti še enega gasilca in policista iz stanovanja vrnil s 14-letnim fantom v naročju in mu tako rešil življenje!

Te dni sta se pred kamerami prvič srečala, trenutki pa so bili naravnost ganljivi. Delimo članek naprej med prijatelje, da bo vsa Slovenija spoznala heroja Miho, ki je s svojim posredovanjem 14-letniku rešil življenje!
0
JeklenaPest
Pred 1 mesecem
Hrabro, ni kaj. Ne vem, če bi jaz zmogel kaj takega. Brez, da prej skočim v morje ziher ne...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Nuša Derenda zapela skupaj s sinom: Njun nastop navdušuje Slovence!21-letna Naja s posnetkom razjokala Slovenijo: "Poslavljam se"10-letnica na talentu zapela svetovno uspešnico: Za nastop je dobila zlati gumb!Huda ura pri sosedih: Takšnemu neurju smo se izognili včeraj!Pes ji je razmetal stanovanje: Tako se je odzval, ko ga je lastnica okregala!Šok za očeta: Tako se je odzval, ko mu je žena povedala, da bosta imela trojčke!14-letnik na odru odpihnil sodnike: Zapel je znano uspešnico iz leta 1968Na talentu je zapela kot Whitney Houston: Brez besed je ostal še Simon Cowell!Robert Roškar obiskal slovenskega duhovnika: Do solz te bosta nasmejala!Zmago Jelinčič zapustil sejo: "Takšnih bedastoč enostavno ne mislim poslušati!"Najstnik navdušil sodnike na talentu: Zapel je kot Ed Sheeran!Šok za žensko voznico: Na avtocesti se ni mogla ustaviti, odpovedale so ji zavoreVIDEO: Grozljiv posnetek plazu na Norveškem: Hiše je odneslo v morje!Čuki pripravili čudovit video posnetek: Zapeli so 20 let staro uspešnico!Mali tjulenj se je zapletel v mrežo: Poglej, kako se je zahvalil reševalcem!Sramežljivo je stopil na oder talentov: Nastop fanta je ganil sodnike!Izjava poslanke Violete Tomič, ki se ji danes smeji vsa SlovenijaTako se je odzval nemški ovčar, ko je spoznal, da ga peljejo k veterinarjuV šovu The Voice je zapel pesem "Jealous": Z glasom je odpihnil sodnike!Tilen Artač udaril z novo parodijo: Priredil je znano slovensko uspešnico!Ganljivo slovo od policijskega kužka: Zanj je skrbel slovenski policist!Italijanski skuterist, ki je nasmejal državo: Tako se je nagibal v ovinkih!Iz kombija je padel stiropor: Če tega ne bi posnela kamera, nihče ne bi verjel!VIDEO: Prelet ameriških reaktivcev v Sloveniji za zmago nad virusomGrozljiv posnetek iz New Yorka: Policisti zapeljali v množico protestnikov!