VIDEO: Mestni redar v Piranu stekel v ogenj, da bi 14-letniku rešil življenje

Dva tedna nazaj je eno izmed trinadstropnih hiš v centru Pirana zajel hud požar. Svoj dom sta izgubila mama in 14-letni sin, ki sta bila v hiši podnajemnika, celotna zgodba pa bi se lahko končala tudi tragično.

Tragedijo je preprečil mestni redar iz Pirana, ki je s svojim junaškim dejanjem lahko mnogim vzor!

V času požara je bila mati v službi, njen 14-letni sin pa doma. Ta je zaradi gostega dima in ognja ostal ujet v hiši - ko je to izvedel mestni redar Miha Tomše, je brez kančka oklevanja stekel v goreči dom, iz katerega se je valil gost dim.


Svet, Facebook | Heroj Miha Tomše
Miha se je ob prisotnosti še enega gasilca in policista iz stanovanja vrnil s 14-letnim fantom v naročju in mu tako rešil življenje!

Te dni sta se pred kamerami prvič srečala, trenutki pa so bili naravnost ganljivi. Delimo članek naprej med prijatelje, da bo vsa Slovenija spoznala heroja Miho, ki je s svojim posredovanjem 14-letniku rešil življenje!
0
JeklenaPest
Pred 5 tedni
Hrabro, ni kaj. Ne vem, če bi jaz zmogel kaj takega. Brez, da prej skočim v morje ziher ne...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Šok za reševalce na primorski avtocesti: To je prizor, ki so mu bili priča!Ko je mama šla v službo, mu ni dala poljubčka: Posnetek fantka je nasmejal svet!VIDEO: Nastop deklice, ki je navdušil Balkan: Tako je zapela jugoslovansko pesem!VIDEO: Deklica iz Slovenije obkroža državo: Tako je zapela slovensko pesem!VIDEO: Osel je po več letih zagledal dekle: Njegova reakcija obkroža svet!Jahta zapeljala v marino in treščila v zasidrane barkeVIDEO: Tilen Artač oponašal Šarca in Tonina: Parodija je nasmejala Slovenijo!Kužki so obkrožili goske: Ne boste verjeli, kakšen prizor so posneli na kamero!VIDEO: Lesena hiška iz Ivančne Gorice: Njena podoba je navdušila Slovence!VIDEO: Migranti so Slovencu ukradli avto: Besede lastnika obkrožajo Slovenijo!VIDEO: Na skuterju je bežal pred policisti: Na tla ga je spravila kar ženska!Luka Dončić in Boban Marjanović poskrbela za smeh: To sta počela med tekmo!Smetar s potezo obkrožil svet: Tako vsak teden pomaga starejši ženski!VIDEO: Luka Dončić izgubil živce: Skoraj bi se stepel z novincem!Mali ježki so izgubili mamico: Ne boste verjeli, kdo jih je posvojil potem!NBA igralec zaigral poškodbo, nato je pod košem silovito zabilMalček s smehom obkrožil svet: Med pesmico je ukradel vso pozornost!VIDEO: Prepelič obnorel Evropo: Ob zvoku sirene za zmago zadel čez celo igrišče!SMEH: Slovenska voditeljica doživela šok: Pred kamerami jo je prestrašil stvor!Razkošna jahta za 311 milijonov evrov, ki jemlje sapo! Poglej, kaj vse ponuja...VIDEO: Gostje v Ljubljani doživeli šok: Kosilo so jim pripravili iz ostankov hrane!VIDEO: Prvi posnetek Julije na sodišču: Levo roko je skrivala v žepu!Kužku je rekla, da ne sme v bazen: To se je zgodilo, ko mu je odprla vrata!Opici senzacija na spletu: Poglej, kako sta se razveselili obiska babice!VIDEO: Na odru talenta do solz ganil sodnike: Slepi fant je dobil zlati gumb!