VIDEO: Miran Rudan zapel za malega Krisa: Posnetek te bo ganil do solz!

Miran Rudan, slovenski pevec zabavne glasbe, je danes s čudovito potezo prevzel mnoge Slovence. Obiskal je malega borca Krisa, za katerega v teh dneh vsa Slovenija zbira denar za najdražje zdravilo.

Po zadnjih podatkih je bilo zanj zbranih že več kot 2 milijona evrov!

Sloveniji je tako za Krisa že skoraj uspelo zbrati magični znesek 2,3 milijona evrov, ki ga potrebuje za zdravljenje v Združenih državah Amerike. Krisu so v pomoč stopili tudi mnogi znani Slovenci - prav danes je malega borca obiskal tudi Miran Rudan, ki ga mnogi poznamo po številnih glasbenih uspešnicah.


Za pomoč lahko pošljete SMS sporočilo KRIS5 na številko 1919, sredstva pa lahko nakažete tudi na TRR račun društva Palčica pomagalčica:

SI56 0510 0801 6627 635
Palčica pomagalčica
Namen nakazila: za Krisa

Ena izmed uspešnic je tudi pesem "Na nebo", ki jo je Miran Rudan ob obisku v malce prirejeni izvedbi zapel za malega borca Krisa!

S svojim mini nastopom je ganil mnoge Slovence, obenem pa vse poslušalce pozval, naj pomagajo Krisu. Poglejte si ta čudovit trenutek in ga delite še naprej med prijatelje, da tudi njim polepšate današnji dan!

0
JeklenaPest
Pred 2 tedni
Mali junak Kris, zraven pa jesenski goban....
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Šok za reševalce na primorski avtocesti: To je prizor, ki so mu bili priča!V vozilo invalida je zalučal opeko: Kamera je posnela takojšnjo lekcijo!VIDEO: Nastop deklice, ki je navdušil Balkan: Tako je zapela jugoslovansko pesem!Ko je mama šla v službo, mu ni dala poljubčka: Posnetek fantka je nasmejal svet!SMEH: Zagorska ruleta, ki je nasmejala Balkan: Preživijo jo le redkiHarpijski orel s svojo velikostjo prevzel svet: Ljudje mislijo, da je v njem človek!VIDEO: Tilen Artač oponašal Šarca in Tonina: Parodija je nasmejala Slovenijo!Jahta zapeljala v marino in treščila v zasidrane barkeKužki so obkrožili goske: Ne boste verjeli, kakšen prizor so posneli na kamero!VIDEO: Migranti so Slovencu ukradli avto: Besede lastnika obkrožajo Slovenijo!VIDEO: Ker je bil hitrejši, je reli vozilo prehitel kar po zeleniciSredi belega dne so vdrli v hišo v Braziliji: Tako jim je lastnik dal vetra!Moški je z barvo napolnil 66.000 kozarčkov: Kar je ustvaril, jemlje sapo!VIDEO: Luka Dončić izgubil živce: Skoraj bi se stepel z novincem!VIDEO: Osel je po več letih zagledal dekle: Njegova reakcija obkroža svet!Luka Dončić in Boban Marjanović poskrbela za smeh: To sta počela med tekmo!NBA igralec zaigral poškodbo, nato je pod košem silovito zabilMali ježki so izgubili mamico: Ne boste verjeli, kdo jih je posvojil potem!VIDEO: Prepelič obnorel Evropo: Ob zvoku sirene za zmago zadel čez celo igrišče!Razkošna jahta za 311 milijonov evrov, ki jemlje sapo! Poglej, kaj vse ponuja...Nogometaš "pokosil" trenerja, komentator smeha ni mogel zadržatiVIDEO: Ne boste verjeli, kaj je s Ferrarijem počel v ovinku pri 300 km/hVIDEO: Gostje v Ljubljani doživeli šok: Kosilo so jim pripravili iz ostankov hrane!Malček s smehom obkrožil svet: Med pesmico je ukradel vso pozornost!Smetar s potezo obkrožil svet: Tako vsak teden pomaga starejši ženski!