VIDEO: Miran Rudan zapel za malega Krisa: Posnetek te bo ganil do solz!

Miran Rudan, slovenski pevec zabavne glasbe, je danes s čudovito potezo prevzel mnoge Slovence. Obiskal je malega borca Krisa, za katerega v teh dneh vsa Slovenija zbira denar za najdražje zdravilo.

Po zadnjih podatkih je bilo zanj zbranih že več kot 2 milijona evrov!

Sloveniji je tako za Krisa že skoraj uspelo zbrati magični znesek 2,3 milijona evrov, ki ga potrebuje za zdravljenje v Združenih državah Amerike. Krisu so v pomoč stopili tudi mnogi znani Slovenci - prav danes je malega borca obiskal tudi Miran Rudan, ki ga mnogi poznamo po številnih glasbenih uspešnicah.


Za pomoč lahko pošljete SMS sporočilo KRIS5 na številko 1919, sredstva pa lahko nakažete tudi na TRR račun društva Palčica pomagalčica:

SI56 0510 0801 6627 635
Palčica pomagalčica
Namen nakazila: za Krisa

Ena izmed uspešnic je tudi pesem "Na nebo", ki jo je Miran Rudan ob obisku v malce prirejeni izvedbi zapel za malega borca Krisa!

S svojim mini nastopom je ganil mnoge Slovence, obenem pa vse poslušalce pozval, naj pomagajo Krisu. Poglejte si ta čudovit trenutek in ga delite še naprej med prijatelje, da tudi njim polepšate današnji dan!

0
JeklenaPest
Pred 1 mesecem
Mali junak Kris, zraven pa jesenski goban....
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Parkiral je kar na polju: Poglej, kakšno lekcijo mu je dal kmet!Po krivem je bil zaprt 37 let, zdaj je zapel na talentu: Nastop ti naježi kožo!Drama v parlamentu, poslanca sta si skočila v lase: "Kaj si misliš da si?!"Miha Deželak v solzah razkril skrivnost: Jokali so tudi sodelavci!Tilen Artač nasmejal s parodijo! Zapel je kot Vili Resnik: "Naj Hrvati slišijo"Pevski zbor, ki ga sestavljajo brezdomci: Na talentu so osvojili zlati gumb!Plesali so v parku, nato sta prišla policista na konjih: Posnetek je navdušil splet!Voznik na cesti posnel vrano in ježa: Ni mogel verjeti, kaj je počela ptica!VIDEO: V dolini Soče prenovili staro hišo: Poglejte, kako izgleda notranjost!Slovenka na citre zaigrala hrvaško uspešnico, ki jo prepeva SeverinaDarja Gajšek zaigrala na harmoniko: Njen nastop obkroža Slovenijo!Lastnik zavrgel psičko z mladički: Dneve ga je čakala, a se ni vrnil ponjo!Malček prvič slišal skladbo Beethovna: Njegova reakcija te bo ganila do solz!Papiga, ki ti polepša dan: Tako se je smejala, ko je izstopila iz sobe!Kuža jokal od sreče: Po dveh mesecih je znova videl svojo lastnico!Zgrožen voznik v Srbiji: "Tudi v Nemčiji stopiš na plin, ko te prehitevajo?"Kaos na avtocesti: Tako je reševalcem na pomoč priskočil motorist!Trije gasilci nastopili na britanskem talentu: Njihov glas te bo očaral!VIDEO: Policisti mirne protestnike v Ljubljani strpali v maricoNe boste verjeli, kaj nas letos čaka na morju: "To je višek ukrepov!"Deklica na talentu očarala sodnike: Njen pevski talent te bo navdušil!Izjemen nastop moškega s Havajev: Tako je zapel pesem Hallelujah!Oče in sin blestela na talentu: Zapela sta uspešnico Franka Sinatre!Obiskala je vasico na Japonskem, v kateri živi na tisoče lisicNovinar obiskal poslanca Miho Kordiša: To mu je podaril, ko je spal ob 13:15