VIDEO: Moderna hiša na Primorskem, ki ima sanjski razgled na morje

V priljubljeni slovenski oddaji Ambienti so te dni predstavili čudovito hišo na Primorskem, ki je s svojo podobo navdušila številne gledalce.

Hiša ima poleg čudovite zunanjosti in zasnove tudi sanjski razgled na morje - prav takšno lokacijo sta si za svoj dom želela zdajšnja lastnika.

Oba lastnika živita razgibano in hitro življenje, zaradi česar sta si ob slovenskem morju zaželela prijeten dom, predvsem za poletni čas. Hišo sta postavila na obrobju Portoroža, lokacija pa je izpolnjevala vse njune želje.

Hišo so zasnovali pri podjetju Tomori Arhitekti, celotno gradnjo je vodil Luka Tomori.

Poglejte si čudovito hišo na Primorskem, ki vas bo prevzela s svojo zunanjostjo in notranjostjo, pa tudi s sanjskim razgledom na slovensko morje. Bi živeli v takem lepem domu?

Vir: Ambienti
1
longy
Pred 5 tedni
Hja, kaj naj rečeš; s polno ritjo je lahko s...!
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Parodija na delo od doma: Posnetek, ki se mu smeji Slovenija!Lastnica snemala zajčka med spanjem: Ko se je dotaknila repa, je začel kakati!VIDEO: Tilen Artač nasmejal kot Jelko Kacin: Takšno parodijo je pripravil tokrat!Plaz uničil hišo, moški si je komaj rešil življenjeDarja Gajšek zapela s Kvartetom Pušeljc: Njihov nastop te bo navdušil!Tilen Artač nasmejal s parodijo: To je povedal v vlogi moških jajc!Marko Škugor navdušil na poroki: Tako je zapel za ženina in nevesto!VIDEO: Parodija, ki je nasmejala Slovenijo: Tilen Artač prepeval o podražitvi!Žiga Deršek zapel z Ansamblom Vikend: Njihov nastop te bo navdušil!Otroci so plavali v vodi, nato pa šok: Prestrašil jih je povodni konj!Kaj si ljudje na ulicah mislijo o Gregorju Čeglaju?Moški iz Ukrajine navdušil na hrvaškem talentu: Tako je blestel v polfinalu!Lesena hiša iz Slovenije, ki je vpeta v strm bregVIDEO: Divjal na slovenski avtocesti: Za voznika se ni dobro končalo!Parodija, ki se ji smeji Slovenija: Če bi policisti opravljali delo natakarja!Jana Morelj plezala po najvišji stavbi v Sloveniji, njen podvig te bo navdušilVIDEO: Anže Lanišek osvojil 1. mesto: Tako je skočil v drugi seriji!VIDEO: Slovenski nogometaš izgubil živce, napadel je svojega vratarjaDeklica je za božič dobila letečo igračko, končala je v ognjuVIDEO: Drama na avtocesti: Moški je posnel nalet več vozil!14-letna deklica te bo odpihnila z glasom: Tako je zapela svetovno uspešnico!Ansambel Saša Avsenika navdušil s polko, napisala sta jo Slavko in Vilko Avsenik17-letnica zapela svetovno poznano uspešnico: Njen glas je naravnost čaroben!Tim Kores nasmejal s parodijo, prepeval je o smrdečih nogahIskali so krokodila, nato jih je čakalo presenečenje