VIDEO: Moški navdušil s posnetkom! Tako je z vrvjo odstranil sneg s strehe...

Tudi pretekli božič je minil brez pravega zimskega vzdušja, saj snega nismo imeli. Ko snega zapade veliko, se mnogi prebivalci lotijo kidanja pred hišo, nekateri pa morajo vočje količine snega odstranjevati tudi s streh.

S tem poskrbijo za dodatno varnost na tleh, obenem pa odstranijo prekomerno težo, ki pritiska na strehe.

Na spletu smo našli video posnetek, v katerem je moški pokazal svoj način, kako s pomočjo ene same vrvi odstranimo odvečni sneg. Prizori z drsenjem snega v video posnetku so prava paša za oči, obenem pa se lahko ob ogledu tudi kaj naučimo.


Prekomerna teža snega lahko strehe hiš poškoduje, zato je sneg zelo priporočljivo odstraniti ročno. A ker je odstranjevanje snega z denimo lopato lahko zelo nevarno, mnogi pri tem opravilu uporabljajo kar vrvi.

Za isto tehniko se odločajo mnogi prebivalci v višje ležečih krajih, kjer imajo vsako leto snega v izobilju. Tudi ta posnetek odstranjevanja snega je prava paša za oči.

Imate tudi v vašem kraju čez zimo toliko snega, da bi ga morali s streh odstranjevati z vrvjo?

Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: To naredijo gasilci iz Radovljice, če vozniki ne vzpostavijo reševalnega pasuOdraščal je skupaj s kravico, nato so ju ločili! Poglejte si veselje, ko se znova srečataVIDEO: Janez Janša dobil prirejeno pesem Faraonov! Nasmejali se boste do solz...VIDEO: Jurij Zrnec in Klemen Slakonja spet nasmejala! Privoščila sta si zmagovalca EmeVIDEO: Tako je Slovenka preuredila stanovanje, veliko pičlih 22 kvadratnih metrovVIDEO: Gasilka je priplezala na streho, tam pa šok! Poglejte si, kaj jo je čakalo...VIDEO: Timi Zajc pred Planico dobil svojo pesem, za harmoniko je prijel tudi samVIDEO: To je posnetek iz Slovenije, ki bi ga morali videti vsi motoristiKrava ni nehala jokati, ker so ji vzeli mladička. To je prizor, ko ga znova zagleda!Mati in sin skupaj zapela na talentu, za čustven nastop sta prejela zlati gumbVIDEO: Lea Sirk ganila Slovence! Tako se sliši njena izvedba pesmi "Shallow"Mislil je, da ga psička iz vojske ne bo prepoznala! To je bila njena reakcija...Goska skljuvala policijski avtomobil, da bi ji pomagali rešiti njene mladičkeVIDEO: Predčasno je prišel iz vojske, gluhega bratca je ganil do solzSMEH: Tako v Sloveniji izgledajo razgovori za služboVIDEO: Hud padec Filipa Flisarja, končal je v bolnišnici13-letna deklica zapela pesem Whitney Houson, njen glas ti postavi kocine pokonciVIDEO: Luka Dončić navdušil z zverinskim zabijanjem, koš je dosegel kar s klopiVIDEO: Vratar osmešil igralce! Pretekel je igrišče, nato dosegel zadetekVIDEO: Babica iz Bosne obkroža Balkan: "Zaradi pametnih telefonov so otroci neumni!"SMEH: To so napake, ki sta jima bila med snemanjem priča Slakonja in ZrnecSMEH: To je storila ptica, ko je ugotovila, da se golf žogice odbijajo od talVIDEO: V Planici poletela do 248 metrov, blestela tudi Timi Zajc in Domen PrevcVIDEO: 10-letnica navdušila v šovu The Voice, sodniki so ob njenem petju jokaliVIDEO: Ste že videli, kako sneg na avtocestah plužijo v Ameriki?