VIDEO: Motorist posnel svojo nesrečo: Tako hitro je lahko na motorju prehitro!

Na spletu je pristal video posnetek motorista, ki je med vožnjo po cesti storil napako.

Vse skupaj se je sicer končalo srečno, a ob spletu nesrečnih okoliščin bi lahko bil razplet povsem drugačen.

Motorist v video posnetku je na kamero, nameščeno na svoji čeladi, posnel nesrečo po tem, ko je v levem zavoju zaradi prevelike hitrosti izgubil nadzor. Z motorjem je končal v jarku, a jo je na srečo odnesel brez hujših posledic.

Video posnetek je nov dokaz, kako hitro je lahko vožnja z motorjem prehitra. Le ena napaka je bila dovolj, da je motorist predčasno zaključil svojo pot.

Poglejte si video posnetek, pri katerem lahko spremljamo napako prehitrega motorista. Brez dvoma še eden izmed posnetkov, ki bi si jih morali ogledati vsi motoristi.
0
JeklenaPest
Pred 6 tedni
Da gre tako jeftino zlamat motor...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Parodija na delo od doma: Posnetek, ki se mu smeji Slovenija!Lastnica snemala zajčka med spanjem: Ko se je dotaknila repa, je začel kakati!VIDEO: Tilen Artač nasmejal kot Jelko Kacin: Takšno parodijo je pripravil tokrat!Plaz uničil hišo, moški si je komaj rešil življenjeDarja Gajšek zapela s Kvartetom Pušeljc: Njihov nastop te bo navdušil!Tilen Artač nasmejal s parodijo: To je povedal v vlogi moških jajc!Marko Škugor navdušil na poroki: Tako je zapel za ženina in nevesto!VIDEO: Parodija, ki je nasmejala Slovenijo: Tilen Artač prepeval o podražitvi!Žiga Deršek zapel z Ansamblom Vikend: Njihov nastop te bo navdušil!Otroci so plavali v vodi, nato pa šok: Prestrašil jih je povodni konj!Kaj si ljudje na ulicah mislijo o Gregorju Čeglaju?Moški iz Ukrajine navdušil na hrvaškem talentu: Tako je blestel v polfinalu!Lesena hiša iz Slovenije, ki je vpeta v strm bregVIDEO: Divjal na slovenski avtocesti: Za voznika se ni dobro končalo!Parodija, ki se ji smeji Slovenija: Če bi policisti opravljali delo natakarja!Jana Morelj plezala po najvišji stavbi v Sloveniji, njen podvig te bo navdušilVIDEO: Anže Lanišek osvojil 1. mesto: Tako je skočil v drugi seriji!VIDEO: Slovenski nogometaš izgubil živce, napadel je svojega vratarjaDeklica je za božič dobila letečo igračko, končala je v ognjuVIDEO: Drama na avtocesti: Moški je posnel nalet več vozil!14-letna deklica te bo odpihnila z glasom: Tako je zapela svetovno uspešnico!Ansambel Saša Avsenika navdušil s polko, napisala sta jo Slavko in Vilko Avsenik17-letnica zapela svetovno poznano uspešnico: Njen glas je naravnost čaroben!Tim Kores nasmejal s parodijo, prepeval je o smrdečih nogahIskali so krokodila, nato jih je čakalo presenečenje