VIDEO: Motorist v snegu zapeljal na dolenjsko avtocesto, nato padel pred vozilom

Na Facebook strani Ustvarimo Reševalni PAS na avtocestah so danes objavili video posnetek, ob katerem so se mnogi prijeli za glavo.

Včeraj so na zasneženi dolenjski avtocesti posneli nespametnega motorista, po nekaj sto metrih vožnje pa še njegov padec.

"Rubrika 'saj ne moreš verjeti'. Včeraj na dolenjski avtocesti... Le vozniku in sovozniku osebnega vozila gre zahvala, da sta predvidela situacijo in obvarovala motorista, da ga ni kdo povozil," so ob video posnetku zapisali na Facebook strani Ustvarimo Reševalni PAS na avtocestah.

Motorist je na avtocesto zapeljal kljub izrednim zimskim razmeram, na poti pa naletel na številne težave. Kmalu je zaradi zdrsa padel na tla, na njegovo srečo se je vse končalo brez posledic.

Poglejte si nespametno vožnjo motorista, ko je včeraj na dolenjski avtocesti povzročil prometno nesrečo. Še en dokaz, da človeška neumnost ne pozna meja.

0
JeklenaPest
Pred 2 tedni
Po kovčkih sodeč je motor BMW 1200 GS. To je močan in fenomenalno vodljiv motor, narejen tudi za offroad. Problem so bile samo gume. Če daš nanj primerne gume (za sneg in blato) bo to zadnje vozilo, ki bo obstalo v snegu.
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Govor, ki obkroža Slovenijo: Prisluhni, kaj je povedal Jan Plestenjak!Mati dojenčka pustila pred vrati dedka in babice: Njun odziv ti polepša dan!VIDEO: Po planiški velikanki na smučki spustili pivo: Padel je nov rekord!Na čolnu so doživeli šok: Proti njim je plavalo ogromno morsko bitje!V tunelu posneli udarni val po eksploziji: Posnetek je uspešnica na spletu!Babica je otrokma polepšala dan: Takšen tobogan je izdelala iz snega!VIDEO: Hrvat kupil vinjeto, nato ga je ustavil DARS: Poglej dramo, ki je sledila!Posnetek iz Avstrije, ki je paša za oči: Pluženje zasnežene ceste s traktorjem!VIDEO: Nenavaden prizor v Ljubljani: Tako so kradli oblačila iz zabojnika!Moški tekel čez avtocesto, da bi rešil nezavestno voznicoVoznik posnel izjemen prizor: Tako je številčna čreda divjadi prečkala cesto!Posnetek jezne gorile, ko je v živalskem vrtu razbila stekloVIDEO: Goran Obrez zapel za Denisa Avdića: Tako mu je voščil za rojstni dan!Dostavljalec se je zaletel v ograjo, koze so od šoka padle na tlaVIDEO: Timi Zajc preletel rekord skakalnice, nato je sledil grozljiv padecLastnica posnela konja, ko sta videla sneg: Posnetek ima milijon ogledov!Koza na poledeneli cesti naletela na težave: Takšen prizor je posnela lastnica!Starša prek kamere gledala, kako sta roparja njune otroke vzela za talceVIDEO: Grozljivi posnetki iz Turčije: Tako so se zaradi potresa porušile stavbe!VIDEO: Joker Out predstavili pesem, s katero bo Slovenija nastopila na EvrovizijiOb reki so zaigrali pesem "Hotel California", njihov nastop je uspešnica na spletuVIDEO: Posnetki iz zraka, ki razkrivajo uničenje zaradi potresa v TurčijiPluženje snega v Avstriji: Tako se je voznik posnel iz traktorja!VIDEO: Borut Pahor pokazal, kako se pelje Katra: Zanjo ponujajo več kot 45.000€!VIDEO: Takšno je življenje v ruskem mestu Jakutsk pri minus 61 stopinjah Celzija