VIDEO: Mož učil Slovenko, kako skuhati riž: Posnetek je doza smeha!

Matjaž Kosi in Simona Kosi sta mož in žena iz Slovenije, ki nas na spletu vedno znova nasmejeta z igranimi skeči in ostalimi video posnetki.

Mnoge gledalce sta nasmejala tudi v preteklih dneh, ko je Matjaž svojo Simono učil, kako pravilno skuhati riž, a je pri tem hitro prišlo do zapletov.

Video posnetek, ki sta ga objavila na omrežju TikTok in Facebooku, je do danes že prava uspešnica - dosegel je več kot 100.000 ogledov, simpatičnim prizorom pa se boste iz srca nasmejali tudi sami.

Matjaž in Simona se v svetu zabave predstavljata z vzdevkom Misticizem, za dozo smeha pa sta poskrbela tudi z zadnjim video posnetkom. Matjaž je tokrat svoji ženi pokazal, kako pravilno skuhati riž.

Poglejte si simpatičen video posnetek zakoncev iz Slovenije, pri katerem je mož svojo ženo učil, kako skuhati riž. Bosta s posnetkom nasmejala tudi tebe?

0
JeklenaPest
Pred 17 tedni
Ta dva sta ta boljša humorista. Vem! Video žal ne dela. Ampak važno je, da reklama dela...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Slovenka iz avtomobila poklicala moža: Njene besede te bodo nasmejale do solz!VIDEO: Slovenka ob Dravi posnela kačo: Na koncu je doživela šok!Hrvaški pevec na koncertu v Sloveniji tako pijan, da ni mogel stati na odruVIDEO: V Nemčiji posneli tornado: Tako je bilo med neurjem!Sramežljivo je stopil na oder: Ko sodniki slišijo njegov glas, doživijo šok!Zapela je uspešnico Celine Dion: Za nastop je dobila zlati gumb!Tilen Artač nastopil kot Serpentinšek: Parodija je doza smeha!Ekonomska privlačnost v hudih časih: Parodija iz Slovenije, ki je doza smeha!Tilen Artač nastopil kot Robert Golob: Poglej, kaj je počel sredi Ljubljane!Brat in sestra skupaj zapela: Njun nastop je navdušil sodnike na talentu!Ganljivi prizori iz Hrvaške: Ladje na splitski Rivi zaplule Mateju v slovo!Ana Ferme, Barbara Novak in Ana Golavšek zapele uspešnico Karmen StavecTilen Artač si je privoščil slovenske politike: Takšno parodijo je zapel zanje!Spoznajte nemško dogo po imenu Zeus, ki je najvišji pes na svetuVprašali so jo, katero je glavno mesto Anglije: Njen odgovor je doza smeha!Adi Smolar na odru zapel svojo uspešnico: Njegov nastop te bo navdušil!Matevž Šalehar - Hamo zapel uspešnico "Julija", ki jo poje Aleksander MežekVoznik z Maseratijem zapeljal po slovitih Španskih stopnicahPoletna preobrazba alpak v ZOO Ljubljana: Njihova podoba ti polepša dan!Prikupna lisička ženski pokazala svoj brlog, prizor ima 6 milijonov ogledovTilen Artač nastopil kot poslanec Pojbič: Parodija je doza smeha!Surikate v Ljubljani legle v posodo: Prizor ti polepša dan!Mladi čarodej odpihnil sodnike: Takšen nastop je pripravil na talentu!Luka Dončić zadel ob zvoku sirene: Navdušil je tudi z norim zabivanjem!Sramota na slovenski avtocesti: To so ob zastoju počeli nekateri vozniki!