VIDEO: Mucek iz Slovenije sosedu ukradel igračko, posnetek ima že 13 milijonov ogledov

Tako kot kužki, nam tudi mucki s svojimi vragolijami vedno znova polepšajo dneve.

Na spletu je že štiri leta nazaj pristal video posnetek, v katerem je mucek iz Slovenije ukradel vso pozornost, s svojim drznim dejanjem pa v hipu obkrožil splet!

Borut Birsa je lastnik mucka po imenu Timmy, oba pa prihajata iz prelepe Primorske. Prav v domačem okolišu je posnel dejanje svojega mucka Timmyja, ko je si je ta zaželel prav posebne igračke.


Borut Birsa, Youtube
Za igro si je izbral sosedovega plišastega tigra, ki pa ga je pred tem moral sosedu izmakniti. Svoje delo je mucek opravil z odliko!

Najprej je preplezal sosedovo ograjo, vstopil na njegovo parcelo, tam pa ukradel plišastega tigra. Z njim se je vrnil nazaj na svoj teritorij, tam pa neizmerno užival ob igranju z igračko.

Video posnetek je na spletu prava senzacija - do danes je nabral že zajetnih 13 milijonov ogledov, te dni pa je znova zaokrožil med mnogimi ljubitelji živali. Bo mucek Timmy s svojo potezo dan polepšal tudi tebi?
0
JeklenaPest
Pred 6 tedni
Kaki car...!
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Šok za reševalce na primorski avtocesti: To je prizor, ki so mu bili priča!Ko je mama šla v službo, mu ni dala poljubčka: Posnetek fantka je nasmejal svet!VIDEO: Nastop deklice, ki je navdušil Balkan: Tako je zapela jugoslovansko pesem!Jahta zapeljala v marino in treščila v zasidrane barkeVIDEO: Tilen Artač oponašal Šarca in Tonina: Parodija je nasmejala Slovenijo!VIDEO: Osel je po več letih zagledal dekle: Njegova reakcija obkroža svet!Kužki so obkrožili goske: Ne boste verjeli, kakšen prizor so posneli na kamero!VIDEO: Migranti so Slovencu ukradli avto: Besede lastnika obkrožajo Slovenijo!Sredi belega dne so vdrli v hišo v Braziliji: Tako jim je lastnik dal vetra!Moški je z barvo napolnil 66.000 kozarčkov: Kar je ustvaril, jemlje sapo!Luka Dončić in Boban Marjanović poskrbela za smeh: To sta počela med tekmo!VIDEO: Na skuterju je bežal pred policisti: Na tla ga je spravila kar ženska!VIDEO: Luka Dončić izgubil živce: Skoraj bi se stepel z novincem!Smetar s potezo obkrožil svet: Tako vsak teden pomaga starejši ženski!VIDEO: Lesena hiška iz Ivančne Gorice: Njena podoba je navdušila Slovence!Mali ježki so izgubili mamico: Ne boste verjeli, kdo jih je posvojil potem!NBA igralec zaigral poškodbo, nato je pod košem silovito zabilVIDEO: Prepelič obnorel Evropo: Ob zvoku sirene za zmago zadel čez celo igrišče!Malček s smehom obkrožil svet: Med pesmico je ukradel vso pozornost!Razkošna jahta za 311 milijonov evrov, ki jemlje sapo! Poglej, kaj vse ponuja...SMEH: Slovenska voditeljica doživela šok: Pred kamerami jo je prestrašil stvor!VIDEO: Gostje v Ljubljani doživeli šok: Kosilo so jim pripravili iz ostankov hrane!Nogometaš "pokosil" trenerja, komentator smeha ni mogel zadržatiVIDEO: Ne boste verjeli, kaj je s Ferrarijem počel v ovinku pri 300 km/hVIDEO: Prvi posnetek Julije na sodišču: Levo roko je skrivala v žepu!