VIDEO: Mucek iz Slovenije sosedu ukradel igračko, posnetek ima že 13 milijonov ogledov

Tako kot kužki, nam tudi mucki s svojimi vragolijami vedno znova polepšajo dneve.

Na spletu je že štiri leta nazaj pristal video posnetek, v katerem je mucek iz Slovenije ukradel vso pozornost, s svojim drznim dejanjem pa v hipu obkrožil splet!

Borut Birsa je lastnik mucka po imenu Timmy, oba pa prihajata iz prelepe Primorske. Prav v domačem okolišu je posnel dejanje svojega mucka Timmyja, ko je si je ta zaželel prav posebne igračke.


Borut Birsa, Youtube
Za igro si je izbral sosedovega plišastega tigra, ki pa ga je pred tem moral sosedu izmakniti. Svoje delo je mucek opravil z odliko!

Najprej je preplezal sosedovo ograjo, vstopil na njegovo parcelo, tam pa ukradel plišastega tigra. Z njim se je vrnil nazaj na svoj teritorij, tam pa neizmerno užival ob igranju z igračko.

Video posnetek je na spletu prava senzacija - do danes je nabral že zajetnih 13 milijonov ogledov, te dni pa je znova zaokrožil med mnogimi ljubitelji živali. Bo mucek Timmy s svojo potezo dan polepšal tudi tebi?
0
JeklenaPest
Pred 1 mesecem
Kaki car...!
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Nuša Derenda zapela skupaj s sinom: Njun nastop navdušuje Slovence!21-letna Naja s posnetkom razjokala Slovenijo: "Poslavljam se"10-letnica na talentu zapela svetovno uspešnico: Za nastop je dobila zlati gumb!Zareklo se mu je pred ženo: To je posnetek, ki se mu smeji Slovenija!Huda ura pri sosedih: Takšnemu neurju smo se izognili včeraj!Šok za očeta: Tako se je odzval, ko mu je žena povedala, da bosta imela trojčke!Pes ji je razmetal stanovanje: Tako se je odzval, ko ga je lastnica okregala!Na talentu je zapela kot Whitney Houston: Brez besed je ostal še Simon Cowell!Robert Roškar obiskal slovenskega duhovnika: Do solz te bosta nasmejala!Mislil je, da mu pod oknom pojejo golobi: To je prizor, ki mu je bil priča!Šok za žensko voznico: Na avtocesti se ni mogla ustaviti, odpovedale so ji zavoreČuki pripravili čudovit video posnetek: Zapeli so 20 let staro uspešnico!Zmago Jelinčič zapustil sejo: "Takšnih bedastoč enostavno ne mislim poslušati!"14-letnik na odru odpihnil sodnike: Zapel je znano uspešnico iz leta 1968Izjava poslanke Violete Tomič, ki se ji danes smeji vsa SlovenijaTilen Artač udaril z novo parodijo: Priredil je znano slovensko uspešnico!Tako se je odzval nemški ovčar, ko je spoznal, da ga peljejo k veterinarjuGanljivo slovo od policijskega kužka: Zanj je skrbel slovenski policist!VIDEO: Grozljiv posnetek plazu na Norveškem: Hiše je odneslo v morje!VIDEO: Prelet ameriških reaktivcev v Sloveniji za zmago nad virusomMali tjulenj se je zapletel v mrežo: Poglej, kako se je zahvalil reševalcem!Grozljiv posnetek iz New Yorka: Policisti zapeljali v množico protestnikov!Najstnik navdušil sodnike na talentu: Zapel je kot Ed Sheeran!Lastniku med sajenjem rož na pomoč priskočil kuža: Poglej, kako mu je pomagal!V šovu The Voice je zapel pesem "Jealous": Z glasom je odpihnil sodnike!