VIDEO: Na avtocesti zagorela cisterna, grozljivi prizori šokirali snemalca

Ko pride do požara na vozilih, se lahko ogenj zelo hitro razširi in povzroči pravo katastrofo.

V primeru, da ogenj zajame tovorna vozila, ki prevažajo vnetljive tekočine, je recept za katastrofo že spisan. To dokazuje video posnetek, ki je na spletu pristal v teh dneh!

V mestu Raytown v ameriški zvezni državi Missouri je na tamkajšnji avtocesti prišlo do požara na tovornjaku cisterni, ki je prevažal gorivo. Sprva je bil ogenj majhen, nato pa se je v le nekaj minutah situacija močno poslabšala.

Ogenj je v hipu zajel cisterno, požara pa niso mogli pogasiti niti gasilci, ki so hitro prispeli na mesto nesreče.

V nekaj minutah je močan požar segal visoko v zrak, mnogi opazovalci pa so s težavo spremljali dogajanje. Tudi snemalec je požar komaj snemal - celoten prizor je namreč opisal kot pravi pekel, v katerem je bila temperatura neznosna!
0
JeklenaPest
Pred 16 tedni
Tega se ne gasi z vodo, oni pa so...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Voznik tovornjaka posnel prizor: "Tako izgleda debil na avtocesti!"Papiga iz Splita ruši rekorde: Tako je "telefonirala" ob lastniku!VIDEO: Tako sta si v lase skočila Zoran Janković in Zmago Jelinčič!Kamere posnele komedijo: Ne boste verjeli, kje je parkirala!Papiga iz Splita poskrbela za smeh: Takšne vragolije počenja ob 6. uri zjutraj!Voznik na Madžarskem posnel prizor, ki jemlje sapo: Tega ne vidiš vsak dan!Nastop, ki je Hrvaško dvignil na noge: 20-letni Filip zapel z angelskim glasom!Nov šok za Avstralijo po požarih: Prizadele so jih poplave, toča in oblaki prahu!VIDEO: Posnetek z gorenjske avtoceste: Tako se je prevrnil voznik kombija!Po poljubu je sledil šok za dekle: Kar je storil fant, mu ne bo oprostila!SMEH: Privoščili so si Karla Erjavca: Prisluhni, kaj bo počel zdaj!Babica na talentu obnorela sodnike: Dokazala je, da so leta samo številka!Nastop, ki je navdušil Slovence: Tako so zaigrali in zapeli dve svoji pesmi!2-letni deček zmagovalec španskega talenta: Njegov nastop te bo navdušil!Voznik tovornjaka zgrožen: To je na avtocesti počel idiot pred mano!Posnetek, ki ga morate videti: Tako je kuža igral družabno igro Jenga!Klemen Slakonja oponašal petje Jana Plestenjaka: Smeha ni manjkalo!Kužka so mučili in ga zapustili kot smet: Zdaj je končno našel ljubezen!Sramežljiva najstnica v šovu The Voice Kids zapela pesem Lady GagaVIDEO: Slovenec zapel kot Zdravko Čolić: Njegov nastop te bo navdušil!Posnetek, ki obkroža splet: Tako se je dežja v Avstraliji razveselil kmet!Voznik tovornjaka poskrbel za šok: Zapeljal je naravnost v helikopter!Vodna tromba na Ferskih otokih, posnetek ti vzame sapoOtt Tanak doživel grozljivo nesrečo na WRC reliju v Monte CarluSnežni metež v Kanadi: Tako je sneg v 24 urah prekril hišo!