VIDEO: Na avtocesti zagorela cisterna, grozljivi prizori šokirali snemalca

Ko pride do požara na vozilih, se lahko ogenj zelo hitro razširi in povzroči pravo katastrofo.

V primeru, da ogenj zajame tovorna vozila, ki prevažajo vnetljive tekočine, je recept za katastrofo že spisan. To dokazuje video posnetek, ki je na spletu pristal v teh dneh!

V mestu Raytown v ameriški zvezni državi Missouri je na tamkajšnji avtocesti prišlo do požara na tovornjaku cisterni, ki je prevažal gorivo. Sprva je bil ogenj majhen, nato pa se je v le nekaj minutah situacija močno poslabšala.

Ogenj je v hipu zajel cisterno, požara pa niso mogli pogasiti niti gasilci, ki so hitro prispeli na mesto nesreče.

V nekaj minutah je močan požar segal visoko v zrak, mnogi opazovalci pa so s težavo spremljali dogajanje. Tudi snemalec je požar komaj snemal - celoten prizor je namreč opisal kot pravi pekel, v katerem je bila temperatura neznosna!
0
JeklenaPest
Pred 2 tedni
Tega se ne gasi z vodo, oni pa so...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Šok za reševalce na primorski avtocesti: To je prizor, ki so mu bili priča!V vozilo invalida je zalučal opeko: Kamera je posnela takojšnjo lekcijo!VIDEO: Nastop deklice, ki je navdušil Balkan: Tako je zapela jugoslovansko pesem!Ko je mama šla v službo, mu ni dala poljubčka: Posnetek fantka je nasmejal svet!SMEH: Zagorska ruleta, ki je nasmejala Balkan: Preživijo jo le redkiHarpijski orel s svojo velikostjo prevzel svet: Ljudje mislijo, da je v njem človek!VIDEO: Tilen Artač oponašal Šarca in Tonina: Parodija je nasmejala Slovenijo!Jahta zapeljala v marino in treščila v zasidrane barkeKužki so obkrožili goske: Ne boste verjeli, kakšen prizor so posneli na kamero!VIDEO: Migranti so Slovencu ukradli avto: Besede lastnika obkrožajo Slovenijo!VIDEO: Ker je bil hitrejši, je reli vozilo prehitel kar po zeleniciSredi belega dne so vdrli v hišo v Braziliji: Tako jim je lastnik dal vetra!Moški je z barvo napolnil 66.000 kozarčkov: Kar je ustvaril, jemlje sapo!VIDEO: Luka Dončić izgubil živce: Skoraj bi se stepel z novincem!VIDEO: Osel je po več letih zagledal dekle: Njegova reakcija obkroža svet!Luka Dončić in Boban Marjanović poskrbela za smeh: To sta počela med tekmo!NBA igralec zaigral poškodbo, nato je pod košem silovito zabilMali ježki so izgubili mamico: Ne boste verjeli, kdo jih je posvojil potem!VIDEO: Prepelič obnorel Evropo: Ob zvoku sirene za zmago zadel čez celo igrišče!Razkošna jahta za 311 milijonov evrov, ki jemlje sapo! Poglej, kaj vse ponuja...Nogometaš "pokosil" trenerja, komentator smeha ni mogel zadržatiVIDEO: Ne boste verjeli, kaj je s Ferrarijem počel v ovinku pri 300 km/hVIDEO: Gostje v Ljubljani doživeli šok: Kosilo so jim pripravili iz ostankov hrane!Malček s smehom obkrožil svet: Med pesmico je ukradel vso pozornost!Smetar s potezo obkrožil svet: Tako vsak teden pomaga starejši ženski!