VIDEO: Na Bledu pobirala denar za gluhoneme. Tako ju je razkrinkal Slovenec!

Medtem, ko se mnogi ljudje iz dneva v dan prebijamo na pošten in delaven način, pa na svetu najdemo malo morje prevarantom. Pa ne le širom sveta, temveč tudi v naši prelepi Sloveniji.

Dvojcu prevarantov je bil te dni priča tudi en izmed Slovencev, ko je ta obiskal Bled.

Po njegovih besedah sta mladeniča od turistov in obiskovalcev zbirala podpise in donacije za gluhoneme. Tudi sama sta se mu predstavila kot gluhonemi osebi.

V želji po nekaj pojasnilih pa sta mladeniča zelo hitro spregovorila, zato jima je avtor video posnetka dejal, da bo poklical policijo. V tem trenutku sta pred snemalcem začela bežati, en izmed njiju pa je Slovenca pričel zmerjati v tujem jeziku.

Slovenec, ki je bil priča temu prizoru, je njun beg zatem uspel posneti na mobilni telefon, video posnetek pa delil na socialnih omrežjih, da bi tako še ostale Slovence in turiste opozoril na kradljive prevarante.

Delimo naprej in opozorimo Slovenijo na nezaslišno dogajanje na Bledu!

Avtor posnetka: Bine Hodžić Černe
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Kanadska popotnika obiskala Slovenijo, njun posnetek ti vzame sapoVIDEO: Jezni tovornjakar obkroža Slovenijo, to ga jezi na naših avtocestahVIDEO: Tako so do solz ganili medicinsko sestro, ki skrbi za bolne novorojenčkeVIDEO: Šok za reševalce med včerajšnjo nesrečo! To je za njimi počel BMW voznik...VIDEO: Na Bledu pobirala denar za gluhoneme. Tako ju je razkrinkal Slovenec!Očka je pestoval svojega otroka. Tako je haski ob njem očaral ves splet!Njegovi ozki hiši so se vsi smejali! Ko so videli notranjost, so utihnili...Na spletu eksplodirala reklama o nezemljanu, ki so jo posneli v Ljubljani!VIDEO: Reklama švicarske policije obkroža svet, sporočilo vas bo zgroziloSestavil je preprosto orodje za kopanje lukenj. Poglejte si, kako deluje!Žena je za vikend odšla iz mesta! Ko se vrne, jo skrivnost moža spravi v solze...Kmet navdušil s svojim načinom rezanja drv! Bi tudi tebi prišlo prav?Debelušček za nos potegnil mišičnjake! Poglejte si, kaj je počel ob njih...VIDEO: Izjemna poteza dirkača pri Moto2, med padcem je zajahal motorBrezdomec je imel samo eno željo! Poglejte si, kako mu jo je uresničil neznanecDeklica je mahala tujcem na tekočih stopnicah, odzivi so presenetili celo očetaVIDEO: Prizor z avtoceste v Italiji obkroža svet! Tako so natovorili avtomobil...Moški je svoje vozilo zaustavil ob počasni babici. Poglejte si, kaj je storil!Kužki so se postavili ob ograji, s svojim početjem so internetu stopili srceKuža je mislil, da se deklica utaplja! Poglejte si, kako se je lotil reševanja...Ustavila se je ob konju. Tako je navdušil vse, ko je zaslišal pesem iz radia!Mucka majhnemu otroku stopila v bran! Tako ga je varovala pred varuško...SMEH: Rus na plaži osvajal zapeljivi Srbkinji, nato se je pojavila njegova ženaMoški so na odru začeli peti. Ko prikažejo še svoj ples, obnorijo občinstvo!VIDEO: To so posnetki grozljivke v Italiji, ko se je zrušil avtocestni nadvoz