VIDEO: Na Bledu pobirala denar za gluhoneme. Tako ju je razkrinkal Slovenec!

Medtem, ko se mnogi ljudje iz dneva v dan prebijamo na pošten in delaven način, pa na svetu najdemo malo morje prevarantom. Pa ne le širom sveta, temveč tudi v naši prelepi Sloveniji.

Dvojcu prevarantov je bil te dni priča tudi en izmed Slovencev, ko je ta obiskal Bled.

Po njegovih besedah sta mladeniča od turistov in obiskovalcev zbirala podpise in donacije za gluhoneme. Tudi sama sta se mu predstavila kot gluhonemi osebi.

V želji po nekaj pojasnilih pa sta mladeniča zelo hitro spregovorila, zato jima je avtor video posnetka dejal, da bo poklical policijo. V tem trenutku sta pred snemalcem začela bežati, en izmed njiju pa je Slovenca pričel zmerjati v tujem jeziku.

Slovenec, ki je bil priča temu prizoru, je njun beg zatem uspel posneti na mobilni telefon, video posnetek pa delil na socialnih omrežjih, da bi tako še ostale Slovence in turiste opozoril na kradljive prevarante.

Delimo naprej in opozorimo Slovenijo na nezaslišno dogajanje na Bledu!

Avtor posnetka: Bine Hodžić Černe
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Slovenski poslanec brez dlake na jeziku, njegov govor obkroža SlovenijoVIDEO: Slovenca v gozdu srečala medveda: Klicala sta ga in mu žvižgala...VIDEO: Drama na nacionalki! Kandidat omedlel med prenosom v živo...VIDEO: Med vožnjo ostala brez besed! Pot so ji prekrižali medvedji mladički...VIDEO: Ganljiva poroka Tjaše in Uroša! Poročne trenutke so ujele kamere...VIDEO: Starša sta jo ganila do solz! To je presenečenje, ki mu je bila priča hčerkaVIDEO: Poglejte, kakšno ganljivo pesem je oče napisal pokojnemu Viljemu JulijanuPet moških je zapelo med čudovitimi gorami, s posnetkom so prevzeli ves svetVIDEO: Kakšna enajstmetrovka!? Takega zadetka v Sloveniji še niste videli...VIDEO: Odličen rezultat Zale in Gašperja! Zmago na Evroviziji 2019 slavila NizozemskaVIDEO: Kjer je volja, tam je pot! To je posnetek, ki obkroža socialna omrežja...Simon je prekinil njegov nastop! Kar je storil na koncu, je razjokalo mnoge...VIDEO: Zapeljal je naravnost pred gasilce, trčenju se niso mogli izognitiVIDEO: Ne boste verjeli, kaj so storili z avtomobilom SlovencaVIDEO: Zapeli so pesem Zale in Gašperja! Tako se sliši njihova izvedba "Sebi"...VIDEO: Ženi je čez obraz prilepil depilacijski trak! Zanj se ni končalo dobro...VIDEO: Otroci iz Slovenije zapeli "Hallelujah", njihov nastop je balzam za dušoVIDEO: Arnold Schwarzenegger doživel šok! Z vso silo ga je brcnil v hrbet...VIDEO: Imamo že zmagovalko Evrovizije 2019? To je država, ki ji kaže najbolje...VIDEO: Deklica je hotela kupiti drago ogrlico! Posnetek te bo ganil do solz...Lisica se je pretihotapila do kurnika! Tako je kuža kokoškam rešil življenje...VIDEO: Poljakinje iz Evrovizije navdušile: Tako so zapele uspešnico Metallice!VIDEO: Kamere posnele grozljiv prizor: Tako se je porušil jez na jezeru Dunlap!SMEH: Kamere posnele ruske specialce med akcijo! Nič jim ni šlo po načrtih...VIDEO: Zala in Gašper imata pred finalnim nastopom posebno sporočilo