VIDEO: Na Bledu pobirala denar za gluhoneme. Tako ju je razkrinkal Slovenec!

Medtem, ko se mnogi ljudje iz dneva v dan prebijamo na pošten in delaven način, pa na svetu najdemo malo morje prevarantom. Pa ne le širom sveta, temveč tudi v naši prelepi Sloveniji.

Dvojcu prevarantov je bil te dni priča tudi en izmed Slovencev, ko je ta obiskal Bled.

Po njegovih besedah sta mladeniča od turistov in obiskovalcev zbirala podpise in donacije za gluhoneme. Tudi sama sta se mu predstavila kot gluhonemi osebi.

V želji po nekaj pojasnilih pa sta mladeniča zelo hitro spregovorila, zato jima je avtor video posnetka dejal, da bo poklical policijo. V tem trenutku sta pred snemalcem začela bežati, en izmed njiju pa je Slovenca pričel zmerjati v tujem jeziku.

Slovenec, ki je bil priča temu prizoru, je njun beg zatem uspel posneti na mobilni telefon, video posnetek pa delil na socialnih omrežjih, da bi tako še ostale Slovence in turiste opozoril na kradljive prevarante.

Delimo naprej in opozorimo Slovenijo na nezaslišno dogajanje na Bledu!

Avtor posnetka: Bine Hodžić Černe
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Prizor z Nizozemske obkroža svet! Tako s traktorji prevažajo bale sena...SMEH: To je reakcija Slovenca, ko je pihnil v drvo! Ni mogel verjeti, da deluje...Dojenčica je govorila s svojo mamo, njen pogovor je nasmejal ves internetVIDEO: To je hiša v bližini Ljubljane, ki je z notranjostjo prevzela SlovenceVIDEO: Lina Kuduzović predstavila novo pesem! Poglejte si, kako izgleda danes...VIDEO: Šok za mariborske reševalce, to je pred njimi počel slovenski voznikMariborčanka pri mesarju kupila meso! Ko je doma zarezala vanj, je sledil šok...Na odprtem morju trčili dve tovorni ladji, internet se čudi nesrečiVIDEO: Dončić znova na noge dvignil Ameriko! Tako je na tekmi blestel včeraj...VIDEO: Slovenca navdušila z igranjem kitare in violine, posnetek je prava poezijaVIDEO: Na talentu zapel pesem Ota Pestnerja, za svoj nastop je prejel zlati gumbVoznik tovornjaka poizkusil srečo po gorski poti, nato je plačal cenoVIDEO: V Kopru so že prižgali novoletne lučke. Poglejte si, kako izgledajo...Proti ženski je hodila srna. Na kamero je posnela prizor, ki ga ne bo pozabila!Na nebu je posnela "božjo podobo", video posnetek se na spletu širi kot požarBeloruski tovornjakar se ni zmenil za prepoved, nato je dobil svojo lekcijoVIDEO: Čuki skupaj s Kvatropirci obkrožajo Slovenijo z novo pesmijo! Bo to uspešnica?VIDEO: Tim Kores s slovensko priredbo pesmi "Perfect" navdušil celo Ed SheeranaNe boste verjeli, kako je pilot na letališču v Angliji pristal ob močnem vetruKuža je takoj obžaloval, da je pobegnil od doma! To je storil pred vhodom v hišoPes iz Italije ni hotel na tekoče stopnice! Poglejte si, kaj je storil lastnik...Pevec skupine Foo Fighters na oder povabil 10-letnega fanta, zaigral je pesem MetalliceVojaki so se postavili v vrsto! Ko začnejo s svojo formacijo, svet obstane...VIDEO: Hrvaški politik s svojim govorom obkrožil državo! Jim je povedal prav?VIDEO: Najboljše poteze Luke Dončića s pripravljalnih tekem, Amerika je navdušena