VIDEO: Na Hvaru preko Bookinga najeli vilo za 6.240 evrov, ob prihodu pa šok

Turistka Julie iz Francije je pred kratkim opravila rezervacijo vile na Hrvaškem, ob prihodu pa doživela grenko razočaranje.

Namesto lepe in razkošne vile, ki so jo skupaj s prijatelji rezervirali preko Bookinga, jih je na dogovorjenem mestu čakalo gradbišče.

Lastnike so kar pet ur klicali, a neuspešno, saj je telefon zvonil v prazno. Francozinja je skupaj s prijatelji 18. avgusta prispela na Hvar, kjer bi morali bivati, a so ob prihodu doživeli prav šok.

"Vila za 10 oseb, za katero smo plačali 6.420 evrov, je prevara. Potem, ko smo se obrnili na Booking službo za rezervacije, so nam ponudili, da nam v roku 10 dni vrnejo denar ali pa da nam na naše stroške rezervirajo drugo vilo. Tako smo se naenkrat znašli v Splitu, brez nastanitve in brez rešitve," je zapisala ob video posnetku, ki ga je delila na svojem Twitter profilu.

Iz Bookinga so francoskim turistom sporočili, da "ni njihov problem, če spijo zunaj". Na vprašanja Hrvaških medijev se pri Bookingu še niso odzvali, Julie pa je prepričana, da so zaposleni za prevaro vedeli.

Poglejte si, kakšnemu prizoru so bili priča, ko so prispeli na dogovorjeno mesto na Hvaru, kjer bi morala stati razkošna vila!
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Posnetek nesreče tovornjaka na ljubljanski obvoznici, ki je šokirala SlovenijoBesede o nesreči tovornjaka s cisterno, ki bi jih moral prebrati vsak voznikVIDEO: Luka Dončić zadel nemogoče, komentatorja sta ostala brez besedNa hrvaškem talentu 14-letnik raznežil sodnike: Zapel je pesem Oliverja Dragojevića!VIDEO: Z motorko je prestrašil prijatelja: Potegavščina se je slabo končala!Ruski specialci z orožjem ustavili voznika: Poteza je žensko pustila v šoku!Deklica iz Brazilije v cerkvi zapela "Hallelujah", njen glas ti bo naježil kožoVIDEO: Rusinje navdušile Slovenijo: Tako so zapele za Zmaga Jelinčiča!SMEH: Prizor iz Benetk obkrožil svet: Delal je "selfie" in padel v kanal z vodo!Bosanec pokazal, kako se Bosanci obnašajo v Nemčiji in kako v BosniVIDEO: Grozljivka iz Avstralije: Ogromna toča je uničila vse pred seboj!VIDEO: Denis Avdić gostil 10-letno Slovenko, ki na spletu objavlja posnetkeVIDEO: V Piranu tuli sirena za nevarnost: Mesto je pod vodo!Kitajski kmet postal senzacija s 70.000 kokošmi: Svet je navdušil s prosto rejo!Vid Valič v publiki napačnega vprašal glede položajev pri seksuParodija nasmejala Slovenijo: Spet so si privoščili Zorana Jankovića!Sredi noči je zapela operno pesem: Ne boste verjeli, kako so se odzvali sosedje!Vdova je mislila, da bo za vedno sama: To je prizor, ki mu je vsak dan priča pod oknom!VIDEO: Kaos v Dalmaciji: Razburkano morje povzročilo ekstremne razmere!Posnetek iz Srbije navdušil Balkan: Najprej sta plesala, nato so se jima pridružili drugi!VIDEO: Ganljiva reklama, ki je razjokala Slovence: Takšen učinek imajo dobra dela!VIDEO: Izvir Hublja ob preteklem deževju pokazal svojo pravo močRazgreto kocko jekla z mostu vrgli v vodo, sledila je eksplozijaSivi kit zaplaval pod surferji, prizor iz zraka jemlje sapoKužka je spustila na sneg, ta je z reakcijo nasmejal vsakogar