VIDEO: Na Hvaru preko Bookinga najeli vilo za 6.240 evrov, ob prihodu pa šok

Turistka Julie iz Francije je pred kratkim opravila rezervacijo vile na Hrvaškem, ob prihodu pa doživela grenko razočaranje.

Namesto lepe in razkošne vile, ki so jo skupaj s prijatelji rezervirali preko Bookinga, jih je na dogovorjenem mestu čakalo gradbišče.

Lastnike so kar pet ur klicali, a neuspešno, saj je telefon zvonil v prazno. Francozinja je skupaj s prijatelji 18. avgusta prispela na Hvar, kjer bi morali bivati, a so ob prihodu doživeli prav šok.

"Vila za 10 oseb, za katero smo plačali 6.420 evrov, je prevara. Potem, ko smo se obrnili na Booking službo za rezervacije, so nam ponudili, da nam v roku 10 dni vrnejo denar ali pa da nam na naše stroške rezervirajo drugo vilo. Tako smo se naenkrat znašli v Splitu, brez nastanitve in brez rešitve," je zapisala ob video posnetku, ki ga je delila na svojem Twitter profilu.

Iz Bookinga so francoskim turistom sporočili, da "ni njihov problem, če spijo zunaj". Na vprašanja Hrvaških medijev se pri Bookingu še niso odzvali, Julie pa je prepričana, da so zaposleni za prevaro vedeli.

Poglejte si, kakšnemu prizoru so bili priča, ko so prispeli na dogovorjeno mesto na Hvaru, kjer bi morala stati razkošna vila!
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Nuša Derenda zapela skupaj s sinom: Njun nastop navdušuje Slovence!21-letna Naja s posnetkom razjokala Slovenijo: "Poslavljam se"10-letnica na talentu zapela svetovno uspešnico: Za nastop je dobila zlati gumb!Zareklo se mu je pred ženo: To je posnetek, ki se mu smeji Slovenija!Huda ura pri sosedih: Takšnemu neurju smo se izognili včeraj!Šok za očeta: Tako se je odzval, ko mu je žena povedala, da bosta imela trojčke!Pes ji je razmetal stanovanje: Tako se je odzval, ko ga je lastnica okregala!Na talentu je zapela kot Whitney Houston: Brez besed je ostal še Simon Cowell!Robert Roškar obiskal slovenskega duhovnika: Do solz te bosta nasmejala!Mislil je, da mu pod oknom pojejo golobi: To je prizor, ki mu je bil priča!Šok za žensko voznico: Na avtocesti se ni mogla ustaviti, odpovedale so ji zavoreČuki pripravili čudovit video posnetek: Zapeli so 20 let staro uspešnico!Zmago Jelinčič zapustil sejo: "Takšnih bedastoč enostavno ne mislim poslušati!"14-letnik na odru odpihnil sodnike: Zapel je znano uspešnico iz leta 1968Izjava poslanke Violete Tomič, ki se ji danes smeji vsa SlovenijaTilen Artač udaril z novo parodijo: Priredil je znano slovensko uspešnico!Tako se je odzval nemški ovčar, ko je spoznal, da ga peljejo k veterinarjuGanljivo slovo od policijskega kužka: Zanj je skrbel slovenski policist!VIDEO: Grozljiv posnetek plazu na Norveškem: Hiše je odneslo v morje!VIDEO: Prelet ameriških reaktivcev v Sloveniji za zmago nad virusomMali tjulenj se je zapletel v mrežo: Poglej, kako se je zahvalil reševalcem!Grozljiv posnetek iz New Yorka: Policisti zapeljali v množico protestnikov!Najstnik navdušil sodnike na talentu: Zapel je kot Ed Sheeran!Lastniku med sajenjem rož na pomoč priskočil kuža: Poglej, kako mu je pomagal!V šovu The Voice je zapel pesem "Jealous": Z glasom je odpihnil sodnike!