VIDEO: Na kamero posneli izjemen prizor, tako se je v Švici sprožil snežni plaz

Širom Evrope se v mnogih krajih soočajo z veliko količino snega. Najhuje je v Avstriji, veliko dela pa imajo zaradi snega tudi v sosednjih državah.

Iz Švice prihaja video posnetek, v katerem je en izmed Avstrijcev uspel posneti dihjemajoči prizor, ko se je sprožil obsežen snežni plaz.

Snežni plaz se je sprožil v švicarskem kraju Vinadi, na mobilni telefon pa ga je posnel Jon Peider Morell iz Avstrije. Omenjen kraj namreč leži tik ob meji z Avstrijo, video posnetek pa je na spletu takoj postal senzacija - do danes je v pičlem dnevu nabral že več kot 300.000 ogledov.

Mnogi so na spletu zapisali, da je video posnetek brez dvoma le še en izjemen dokaz za dejstvo, kako mogočna je naša mati narava.

Za zdaj še ni jasno, če je bil snežni plaz sprožen načrtovano. Poglejte si izjemen prizor z mogočnim snežnim plazom, ki bo zagotovo tudi vam vzel sapo.
0
JeklenaPest
Pred 13 tedni
Lej no, končno je nehče pri roki imel telefon, ki nima resolucije gnilega krompirja...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Župnik iz Bohinja je zaspal na mašo, njegovo sporočilo obkroža SlovenijoVIDEO: Kmetu je prekipelo! Tako je dal lekcijo protestnikom, ki so zasedli njegovo posestSMEH: Tilen Artač nasmejal s priredbo Avsenikov, privoščil si je uporabnike spletaVIDEO: Denis Avdić pokazal pevski talent, tako sta z Leo Sirk zapela pesem ShallowPrišel je k veterinarju, da bi prevzel kužka! Odziv psa te nasmeje do solz...VIDEO: Čudovit vrt iz Budanj, ki Slovencem jemlje sapo! Izgleda kot iz pravljice...VIDEO: Ste že videli, kaj Dončić počne NBA novincu? Posnetek se širi kot požar...VIDEO: Marjan Šarec "nahecal" hrvaške novinarje, odgovarjal jim je v slovenščiniVIDEO: Turista obtičala sredi Slovenije, nad pomočjo domačinov sta bila navdušenaVIDEO: Čustveno slovo voditeljice RTV! Tako je za konec zapela pred kamerami...VIDEO: Malček med festivalom ukradel vso pozornost! Njegov ples te bo očaral...Potepuška mucka z mijavkanjem prevzela svet, njeno oglašanje je prav posebnoVIDEO: Na najboljši način je prelisičil vratarja! Njegovi potezi se klanjajo...VIDEO: Župnik iz Bohinja spet obkroža Slovenijo, to je povedal o veliki nočiVIDEO: Škodo na katedrali Notre-Dame posneli iz zraka, posnetek šokiral mnogeŽenska je doma imela srnjaka! Zbežal je, po dveh letih sta se znova srečala...Žirantka na talentu doživela šok, zastal ji je dih! Pred sabo je videla duha...VIDEO: Nevesta med poroko do solz ganila ženina! Poglejte, kaj mu je podarila...SMEH: Nekdo je pohitril posnetek pristanka na Luni, prizori so nasmejali mnogeVIDEO: Bratec je prvič videl novorojeno sestrico, od sreče je zajokalVIDEO: Jan Oblak zablestel z noro dvojno obrambo, klanjajo se mu še vratarjiVIDEO: Letalo z največjim razponom kril na svetu opravilo svoj prvi poletDekleta so stopile na parket, ko so ugasnile luči! Nastop v temi je prevzel svet...VIDEO: Jean-Claude Juncker med slovesnostjo skoraj zažgal prvo damo RuandeVIDEO: Slovenka navdušila s postopkom, kako pobarvati velikonočna jajca s svilo