VIDEO: Na kamero posneli izjemen prizor, tako se je v Švici sprožil snežni plaz

Širom Evrope se v mnogih krajih soočajo z veliko količino snega. Najhuje je v Avstriji, veliko dela pa imajo zaradi snega tudi v sosednjih državah.

Iz Švice prihaja video posnetek, v katerem je en izmed Avstrijcev uspel posneti dihjemajoči prizor, ko se je sprožil obsežen snežni plaz.

Snežni plaz se je sprožil v švicarskem kraju Vinadi, na mobilni telefon pa ga je posnel Jon Peider Morell iz Avstrije. Omenjen kraj namreč leži tik ob meji z Avstrijo, video posnetek pa je na spletu takoj postal senzacija - do danes je v pičlem dnevu nabral že več kot 300.000 ogledov.

Mnogi so na spletu zapisali, da je video posnetek brez dvoma le še en izjemen dokaz za dejstvo, kako mogočna je naša mati narava.

Za zdaj še ni jasno, če je bil snežni plaz sprožen načrtovano. Poglejte si izjemen prizor z mogočnim snežnim plazom, ki bo zagotovo tudi vam vzel sapo.
0
JeklenaPest
Pred 1 mesecem
Lej no, končno je nehče pri roki imel telefon, ki nima resolucije gnilega krompirja...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Gluha deklica prvič slišala glas sestrice: Njena reakcija je obkrožila svet!VIDEO: Tilen Artač zapel kot Helena Blagne: Parodija je nasmejala Slovence!VIDEO: Vegani so velikanu preprečili dostop do burgerja! Poglej, kaj jim je storil...Posnetek iz Italije senzacija na spletu: To se je zgodilo, ko so podirali drevesa!VIDEO: Zmago Jelinčič udaril v svojem slogu: "Obdavčimo tujce in dajmo našim!"Damjan Murko znova udaril: Voditelj ob njegovih odgovorih jokal od smeha!VIDEO: Šok na hrvaškem talentu: Ne boste verjeli, kaj je na odru počel Rus!Lastnik je kužku rekel, da je čas za kopanje: Takoj je vedel, kaj mora storiti!VIDEO: 14-letnica šokirala hrvaške sodnike: Njen glas ti pokonci dvigne kocine!Slovenki navdušili s plesom na drogu: Hrvaškim sodnikom sta vzeli sapo!Ogromno letalo poletelo med stavbami, prizor je vsem na spletu vzel sapoHaskiju se je od veselja zmešalo: Tako se je razveselil svojega lastnika!SMEH: Miha Deželak poklical na Hrvaško, govoril je s "Kristino Mandarino"VIDEO: Slovenka v roke vzela harmoniko, nato zaigrala pesem Franca MiheličaVIDEO: Župana privezali in ga vlekli po cesti, ker je pozabil na predvolilne obljubeZasačili so jo med krajo: Ne boste verjeli, kaj vse je skrivala v krilu!SMEH: Tako je sestra prelisičila malega bratca, da je jedel zdravo hranoSMEH: Po "fačuziju" nova cvetka: To je izjavila tekmovalka v Kmetiji!Župnik iz Bohinja obiskal starejše: Prisluhni, kaj je povedala 105-letna Angela!Pes s potezo ganil svet: Tako je potolažil rešeno potepuško mucko!Fant na železnici zaigral pesem Queenov: Njegov nastop je prevzel svet!Manca Špik znova očarala Slovence: To je njena nova pesem "Serenada"Madžarski voznik prehiteval po odstavnem pasu: Skoraj bi se zgodila tragedija!Kužka zgodaj zjutraj vdrla v spalnico malčka: Hotela sta jesti hrano!SMEH: 7 balkanskih načinov, kako uspavati otroke: Privoščil si je tudi Slovence!