VIDEO: Na kamero posneli izjemen prizor, tako se je v Švici sprožil snežni plaz

Širom Evrope se v mnogih krajih soočajo z veliko količino snega. Najhuje je v Avstriji, veliko dela pa imajo zaradi snega tudi v sosednjih državah.

Iz Švice prihaja video posnetek, v katerem je en izmed Avstrijcev uspel posneti dihjemajoči prizor, ko se je sprožil obsežen snežni plaz.

Snežni plaz se je sprožil v švicarskem kraju Vinadi, na mobilni telefon pa ga je posnel Jon Peider Morell iz Avstrije. Omenjen kraj namreč leži tik ob meji z Avstrijo, video posnetek pa je na spletu takoj postal senzacija - do danes je v pičlem dnevu nabral že več kot 300.000 ogledov.

Mnogi so na spletu zapisali, da je video posnetek brez dvoma le še en izjemen dokaz za dejstvo, kako mogočna je naša mati narava.

Za zdaj še ni jasno, če je bil snežni plaz sprožen načrtovano. Poglejte si izjemen prizor z mogočnim snežnim plazom, ki bo zagotovo tudi vam vzel sapo.
0
JeklenaPest
Pred 1 mesecem
Lej no, končno je nehče pri roki imel telefon, ki nima resolucije gnilega krompirja...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Prizor s poroke obkrožil svet! Pred cerkvijo so ju pričakali s kombajnomVIDEO: Nenavaden prizor na hrvaški plaži, prikazala se jim je MarijaSlovenka nagnala prostovoljce, ki so ji obnavljali hišo! Kuhinja ji ni bila všečVIDEO: V Izraelu posneli ognjeni tornado, prizor jemlje sapoVIDEO: Na Hvaru preko Bookinga najeli vilo za 6.240 evrov, ob prihodu pa šokVIDEO: Malček iz Hrvaške nasmejal do solz: "To je super, ampak me zelo kakat!"VIDEO: Šok za španske turiste v Albaniji: Napadel jih je lastnik restavracije!SMEH: Kuža iz vode prinesel kamen, njegovim podvigom se smeji cel internetVIDEO: Izjemen prizor pri sosedih, meteorit padel na Zemljo in noč spremenil v danKuža s svojim dejanjem prevzel svet: Poglej, kako je pomagal ujetemu ptičku!Z jadrnico zadel ob most, dramo so posneli na kameroVIDEO: Tim Gajser pokazal, kako velik človek je! Poglej, kaj je storil tokratMladenki zgrozili svet: Na Havajih sta uničili znamenito peščeno skulpturoPrehiteval je kar po odstavnem pasu, nato je dobil najboljšo lekcijoVIDEO: Na hrvaški avtocesti pristalo letalo, dramatičen pristanek so posneli na kamero11-letni deček na poroki poskrbel za smeh: Tako je ogovoril ženina in nevesto!VIDEO: Tim Gajser brez konkurence: Postal je SVETOVNI PRVAK v razredu MXGP!SMEH: Kakšna sramota med ropom! Tako se je osmešil, da se mu smejijo še policistiSMEH: Dedek ji je rekel, da ga ne more prestrašiti! Dokazala mu je nasprotnoSMEH: Rusinja ob vozilu opazila pasji kakec: Tako je poskrbela za pravico!Moški je na plaži snemal lepotice, nato ga je zasačila njegova ženaTakšen zadnji test morajo opraviti, da postanejo legendarni Shaolin bojevnikiVIDEO: Kakšen evrogol v Murski Soboti! Zadetek Mure obkroža SlovenijoMed pristankom helikopterja posneli iluzijo: Vetrnice se niso vrtele!Drama med parkiranjem z električno Teslo, večkrat se je zaletel