VIDEO: Na kamero posneli izjemen prizor, tako se je v Švici sprožil snežni plaz

Širom Evrope se v mnogih krajih soočajo z veliko količino snega. Najhuje je v Avstriji, veliko dela pa imajo zaradi snega tudi v sosednjih državah.

Iz Švice prihaja video posnetek, v katerem je en izmed Avstrijcev uspel posneti dihjemajoči prizor, ko se je sprožil obsežen snežni plaz.

Snežni plaz se je sprožil v švicarskem kraju Vinadi, na mobilni telefon pa ga je posnel Jon Peider Morell iz Avstrije. Omenjen kraj namreč leži tik ob meji z Avstrijo, video posnetek pa je na spletu takoj postal senzacija - do danes je v pičlem dnevu nabral že več kot 300.000 ogledov.

Mnogi so na spletu zapisali, da je video posnetek brez dvoma le še en izjemen dokaz za dejstvo, kako mogočna je naša mati narava.

Za zdaj še ni jasno, če je bil snežni plaz sprožen načrtovano. Poglejte si izjemen prizor z mogočnim snežnim plazom, ki bo zagotovo tudi vam vzel sapo.
0
JeklenaPest
Pred 3 meseci
Lej no, končno je nehče pri roki imel telefon, ki nima resolucije gnilega krompirja...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Župnik iz Bohinja se seli na drug konec Slovenije: To je povedal ob odhodu!Modrijani ganili z novo pesmijo: Jokali boste ob videospotu!Oče na poroki ganil nevesto: Ko je videla, kaj počne, je zajokala!Slovenec ob dinozavru posnel ženo: Njegov posnetek je doza smeha!Posnetek papig, ki je obkrožil svet: Pogovarjali sta se kot ljudje!Posnetek kužka, ki je ganil svet: Tako se je opravičil svojemu prijatelju!VIDEO: Drama na 24 ur: Soočenje, ki ga je zaznamoval Zmago Jelinčič!Kmetovalec je obiskal svojo kozo: Njun pogovor te bo nasmejal do solz!Oblekel se je v dedka, nato navdušil množico: Tako je zaigral na klavir!Voznik navdušil s posnetkom: Poglej, kako je parkiral svoje vozilo!Na talentu je rocker zaigral pesem Lady Gaga: Sodniki so bili navdušeni!15-letna deklica ganila sodnike: Tako je zapela na odru ameriškega talenta!Orel je jajca izlegel na balkonu: Tako je žival hranila lastnica!Paralizirana mucka je znova shodila: Posnetek ti bo polepšal dan!Takšen prizor lahko doživiš samo v Rusiji: Medved ob lastniku jedel jabolka!Filip ganljivo zapel s slepo prijateljico: Njun nastop je poezija za dušo!Mož je pristal na vozičku, uteho je našla v petju: Njen nastop je ganil sodnike!Kmet v hlevu ostal brez besed: To so s potepuško mucko počele njegove krave!Zmedena lepotica na črpalki: Kar je počela, je nasmejalo mnoge!Protestniki izžvižgali gardo Slovenske vojske: Zmerjali so jih z izdajalci!Fotografa je obiskala mlada polarna lisička: Takšen prizor je posnel na kamero!Tudi policisti delajo napake: Takšne neumnosti počnejo na cestah!SMEH: Kalamari odnesli ministra Hojsa: Tako se šali Denis Avdić!Jelinčič vztraja pri svojem: "Študenti, ki so doma pri mamici, ne bi smeli dobiti denarja!"Posnetek Jelinčiča v družbi Bavčarja, ki obkroža Slovenijo: "Narod je glup!"