VIDEO: Na najboljši način je prelisičil vratarja! Njegovi potezi se klanjajo...

Carlos Andres Ferreyra je na kamero posnel prizor z nogometne tekme v Argentini, v katerem je eden izmed napadalcev poskrbel za pravo mojstrovino. Njegovi potezi se mnogi klanjajo, zagotovo pa boste navdušeni tudi sami.

V resnici sicer ni storil veliko, a ravno dovolj za to, da je njegova ekipa prišla do zadetka...

Pablo Parra iz argentinskega kluba Cipolletti je z inovativno potezo prelisičil vratarja nasprotne ekipe in tako poskrbel, da je njegova ekipa prišla do novega zadetka.


Caters Clips, Youtube / Carlos Andres Ferreyra
V protinapadu je sam stekel v kazenski prostor, da bi tam sprejel podajo soigralca Luisa Alberta Carranza, a se žoge sploh ni dotaknil. Vratarja je s svojo potezo zmedel in mu dal misliti, da bo napad zaključil sam, ko je žoga že pristala v mreži.

Video posnetek je te dni eksplodiral na Instagramu, kjer je v pičlih nekaj dneh dosegel že več kot 5 milijonov ogledov. Poglejte si, s kakšno prebrisano potezo je Pablo Parra prelisičil vratarja nasprotne ekipe!
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Luka Sešek zapel pesem Zale in Gašperja! Z nastopom je navdušil mnoge...VIDEO: Kit grbavec skočil tik za majhno ladjico, prizor ti vzame sapoVIDEO: Drama na nacionalki! Kandidat omedlel med prenosom v živo...Zapeljala je iz mehanične delavnice! To je šok, ki ga je doživela voznica...VIDEO: Zala in Gašper v finalu! Tako sta zapela na odru Evrovizije 2019VIDEO: Zala in Gašper odkrito priznala! Takšna je resnica o Evrovizji 2019...VIDEO: Kako je Igorju Bavčarju v zaporu? Posneli so ga med ribolovom...To je težava, s katero se lastniki Tesle soočajo ob vsakem dežjuVIDEO: Pred hišo je posnel na tisoče vran! To se je zgodilo, ko je odprl okno...SMEH: Tako se na cestah obnašamo Slovenci: "Prometni predpisi so samo za šibke!"VIDEO: Zala in Gašper po nastopu šokirala: "Potem pa so razglasili Slovenijo..."Lastnik je kužku rekel, da je simpatičen! Odziv psa bo nasmejal tudi tebe...VIDEO: Kakšno presenečenje na poroki! Pesem Ave Maria je zapela v slovenščini...VIDEO: Odličen rezultat Zale in Gašperja! Zmago na Evroviziji 2019 slavila NizozemskaVIDEO: Kjer je volja, tam je pot! To je posnetek, ki obkroža socialna omrežja...Slovenski podjetnik 400 delavcem dal 1714 evrov regresa: "Raje zaploskajte sebi, zaslužili ste ga..."VIDEO: Najbolj nenavadni finalisti Evrovizije 2019! Islandija vas bo šokirala...VIDEO: Zapeljal je naravnost pred gasilce, trčenju se niso mogli izognitiVIDEO: Imamo že zmagovalko Evrovizije 2019? To je država, ki ji kaže najbolje...VIDEO: Ženi je čez obraz prilepil depilacijski trak! Zanj se ni končalo dobro...Psička je hotela skočiti v bazen! Poglejte si reakcijo, ko ji lastnik odpre vrataVIDEO: Zapeli so pesem Zale in Gašperja! Tako se sliši njihova izvedba "Sebi"...Lisica se je pretihotapila do kurnika! Tako je kuža kokoškam rešil življenje...VIDEO: Poljakinje iz Evrovizije navdušile: Tako so zapele uspešnico Metallice!Smejala sta se, ko sta poškodovala Teslo! Nista vedela, da ju snema kamera...