VIDEO: Na najboljši način je prelisičil vratarja! Njegovi potezi se klanjajo...

Carlos Andres Ferreyra je na kamero posnel prizor z nogometne tekme v Argentini, v katerem je eden izmed napadalcev poskrbel za pravo mojstrovino. Njegovi potezi se mnogi klanjajo, zagotovo pa boste navdušeni tudi sami.

V resnici sicer ni storil veliko, a ravno dovolj za to, da je njegova ekipa prišla do zadetka...

Pablo Parra iz argentinskega kluba Cipolletti je z inovativno potezo prelisičil vratarja nasprotne ekipe in tako poskrbel, da je njegova ekipa prišla do novega zadetka.


Caters Clips, Youtube / Carlos Andres Ferreyra
V protinapadu je sam stekel v kazenski prostor, da bi tam sprejel podajo soigralca Luisa Alberta Carranza, a se žoge sploh ni dotaknil. Vratarja je s svojo potezo zmedel in mu dal misliti, da bo napad zaključil sam, ko je žoga že pristala v mreži.

Video posnetek je te dni eksplodiral na Instagramu, kjer je v pičlih nekaj dneh dosegel že več kot 5 milijonov ogledov. Poglejte si, s kakšno prebrisano potezo je Pablo Parra prelisičil vratarja nasprotne ekipe!
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Kaos na avtocesti: Tako je reševalcem na pomoč priskočil motorist!Zareklo se mu je pred ženo: To je posnetek, ki se mu smeji Slovenija!Pevski zbor, ki ga sestavljajo brezdomci: Na talentu so osvojili zlati gumb!Slovenka na citre zaigrala hrvaško uspešnico, ki jo prepeva Severina21-letna Naja s posnetkom razjokala Slovenijo: "Poslavljam se"Malček prvič slišal skladbo Beethovna: Njegova reakcija te bo ganila do solz!Kuža jokal od sreče: Po dveh mesecih je znova videl svojo lastnico!Lastnik zavrgel psičko z mladički: Dneve ga je čakala, a se ni vrnil ponjo!Šok za očeta: Tako se je odzval, ko mu je žena povedala, da bosta imela trojčke!Papiga, ki ti polepša dan: Tako se je smejala, ko je izstopila iz sobe!Darja Gajšek zaigrala na harmoniko: Njen nastop obkroža Slovenijo!Mislil je, da mu pod oknom pojejo golobi: To je prizor, ki mu je bil priča!Trije gasilci nastopili na britanskem talentu: Njihov glas te bo očaral!7-letna deklica zapela z očetom: Tako sta se lotila uspešnice "Shallow"Ne boste verjeli, kaj nas letos čaka na morju: "To je višek ukrepov!"VIDEO: Policisti mirne protestnike v Ljubljani strpali v maricoVIDEO: Domačini sredi Kopra ustavili voznike: Imeli so prav poseben razlog!Novinar obiskal poslanca Miho Kordiša: To mu je podaril, ko je spal ob 13:15VIDEO: Prelet ameriških reaktivcev v Sloveniji za zmago nad virusomLastnik je psičko privezal za drevo: Ko so jo našli, se je od strahu tresla!Rusi se ne šalijo: To so storili z vozilom, mimo katerega gasilci niso mogli!Šok za žensko voznico: Na avtocesti se ni mogla ustaviti, odpovedale so ji zavoreLastniku med sajenjem rož na pomoč priskočil kuža: Poglej, kako mu je pomagal!Grozljiv posnetek iz New Yorka: Policisti zapeljali v množico protestnikov!Italijan v Dolomitih snemal sina: Za njegovim hrbtom je lomastil medved!