VIDEO: Na njegovi zemlji so odlagali smeti! Poglej, kako jim je kmet dal lekcijo

Skoraj vsi vemo, da je smeti potrebno ločevati. Žal pa se najdejo tudi takšni, ki svoje smeti odlagajo kar v naravi, na posestvu drugih ljudi.

Na spletu je pristal video posnetek, v katerem je moč videti maščevanje jeznega kmeta. Ta je sredi noči zasačil nepridiprave, ki so na njegovi zemlji odlagali smeti, zato je stvari vzel v svoje roke.

V video posnetku je moč videti bel kombi, ki je obkrožen s smetmi. Tja sta jih odložila nepridiprava, ki sta bila obenem tudi lastnika vozila. Prizor je posnela kamera v avtomobilu, s katerim se je na kraj incidenta pripeljal lastnik posestva.


Deadline News
Ta je hitro izstopil iz vozila, nepridipravega pa na njegovo nespametno početje opozoril z nekaj udarci in ostrimi besedami.

V istem trenutku je pravico v roke vzel še drugi kmet, ki si prav tako lasti zemljo, na kateri so odlagali smeti. Ker je prišel s traktorjem, je z njim prevrnil kombi nepridipravih, tako pa poskrbel za lekcijo, ki je v hipu obkrožila svet.

So si nepridipravi zaradi odlaganja smeti v naravi zaslužili takšno lekcijo? Bravo kmetu, da je stvari vzel v svoje roke!

Video: Deadline News
2
JeklenaPest
Pred 3 tedni
Če bi to bilo v Zloveniji bi kmet grdo nayebal...
3
Angl-Boris Drnovsek
Pred 3 tedni
Kmeta sta pravilno ukrepala,še kakšno buško sta si zaslužila nepridiprava !!!!
2
Marjan Ojsteršek
Pred 3 tedni
Povsem razumem, če bi prijavil ti lahko inšpektor še zaračuna in zahteva odvoz na tvoje stroške.
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Luka Sešek zapel pesem Zale in Gašperja! Z nastopom je navdušil mnoge...VIDEO: Slovenca v gozdu srečala medveda: Klicala sta ga in mu žvižgala...VIDEO: Drama na nacionalki! Kandidat omedlel med prenosom v živo...VIDEO: Med vožnjo ostala brez besed! Pot so ji prekrižali medvedji mladički...VIDEO: Ganljiva poroka Tjaše in Uroša! Poročne trenutke so ujele kamere...SMEH: Tako se na cestah obnašamo Slovenci: "Prometni predpisi so samo za šibke!"VIDEO: Starša sta jo ganila do solz! To je presenečenje, ki mu je bila priča hčerkaVIDEO: Odličen rezultat Zale in Gašperja! Zmago na Evroviziji 2019 slavila NizozemskaVIDEO: Kakšna enajstmetrovka!? Takega zadetka v Sloveniji še niste videli...Pet moških je zapelo med čudovitimi gorami, s posnetkom so prevzeli ves svetVIDEO: Kjer je volja, tam je pot! To je posnetek, ki obkroža socialna omrežja...VIDEO: Poglejte, kakšno ganljivo pesem je oče napisal pokojnemu Viljemu JulijanuVIDEO: Zapeljal je naravnost pred gasilce, trčenju se niso mogli izognitiVIDEO: Zapeli so pesem Zale in Gašperja! Tako se sliši njihova izvedba "Sebi"...VIDEO: Ženi je čez obraz prilepil depilacijski trak! Zanj se ni končalo dobro...VIDEO: Najbolj nenavadni finalisti Evrovizije 2019! Islandija vas bo šokirala...VIDEO: Imamo že zmagovalko Evrovizije 2019? To je država, ki ji kaže najbolje...VIDEO: Arnold Schwarzenegger doživel šok! Z vso silo ga je brcnil v hrbet...VIDEO: Ne boste verjeli, kaj so storili z avtomobilom SlovencaVIDEO: Deklica je hotela kupiti drago ogrlico! Posnetek te bo ganil do solz...Lisica se je pretihotapila do kurnika! Tako je kuža kokoškam rešil življenje...VIDEO: Otroci iz Slovenije zapeli "Hallelujah", njihov nastop je balzam za dušoSimon je prekinil njegov nastop! Kar je storil na koncu, je razjokalo mnoge...VIDEO: Poljakinje iz Evrovizije navdušile: Tako so zapele uspešnico Metallice!VIDEO: Kamere posnele grozljiv prizor: Tako se je porušil jez na jezeru Dunlap!