VIDEO: Na odru talenta razjokal sodnike! Takoj so mu pritisnili zlati gumb...

Šovi talentov nas vedno znova navdušijo predvsem v fazi avdicij. Navdušenja ni manjkalo niti na avdicijah na švedskem talentu, ko je s svojo točko zablestel moški po imenu Micke Holm.

Ob koncu njegovega nastopa so mnogi v dvorani jokali, solza ni manjkalo niti med sodniki.

47-letni Micke Holm je v šovu Sweden's Got Talent razjokal občinstvo, ko se je na velikem odru predstavil s petjem uspešnice "Writing's on the Wall", pod katero se je leta 2015 podpisal Sam Smith.


Talang i TV4, Youtube
Omenjeno pesem je Micke tako dobro zapel, da v dvorani skorajda ni bilo suhega očesa. Jokali so gledalci, jokali so tudi sodniki.

Najbolj ganjena med sodniki je bila švedska pevka LaGaylia Frazier, ki je takoj po izjemnem nastopu tekmovalcu pritisnila tudi zlati gumb. Ta ga pelje naravnost v polfinale šova!

Prisluhnite čudovitemu avdicijskemu nastopu, ko je Micke Holm vse v dvorani na Švedskem prevzel s svojo izvedbo pesmi "Writing's on the Wall" izvajalca Sama Smitha!
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Kaos na avtocesti: Tako je reševalcem na pomoč priskočil motorist!Zareklo se mu je pred ženo: To je posnetek, ki se mu smeji Slovenija!Pevski zbor, ki ga sestavljajo brezdomci: Na talentu so osvojili zlati gumb!21-letna Naja s posnetkom razjokala Slovenijo: "Poslavljam se"Slovenka na citre zaigrala hrvaško uspešnico, ki jo prepeva SeverinaMalček prvič slišal skladbo Beethovna: Njegova reakcija te bo ganila do solz!Šok za očeta: Tako se je odzval, ko mu je žena povedala, da bosta imela trojčke!Kuža jokal od sreče: Po dveh mesecih je znova videl svojo lastnico!Lastnik zavrgel psičko z mladički: Dneve ga je čakala, a se ni vrnil ponjo!Papiga, ki ti polepša dan: Tako se je smejala, ko je izstopila iz sobe!Darja Gajšek zaigrala na harmoniko: Njen nastop obkroža Slovenijo!Mislil je, da mu pod oknom pojejo golobi: To je prizor, ki mu je bil priča!Trije gasilci nastopili na britanskem talentu: Njihov glas te bo očaral!7-letna deklica zapela z očetom: Tako sta se lotila uspešnice "Shallow"Ne boste verjeli, kaj nas letos čaka na morju: "To je višek ukrepov!"VIDEO: Policisti mirne protestnike v Ljubljani strpali v maricoVIDEO: Domačini sredi Kopra ustavili voznike: Imeli so prav poseben razlog!Novinar obiskal poslanca Miho Kordiša: To mu je podaril, ko je spal ob 13:15VIDEO: Prelet ameriških reaktivcev v Sloveniji za zmago nad virusomLastnik je psičko privezal za drevo: Ko so jo našli, se je od strahu tresla!Šok za žensko voznico: Na avtocesti se ni mogla ustaviti, odpovedale so ji zavoreRusi se ne šalijo: To so storili z vozilom, mimo katerega gasilci niso mogli!Lastniku med sajenjem rož na pomoč priskočil kuža: Poglej, kako mu je pomagal!Grozljiv posnetek iz New Yorka: Policisti zapeljali v množico protestnikov!Na talentu je zapela kot Whitney Houston: Brez besed je ostal še Simon Cowell!