VIDEO: Na otoku v Avstraliji rešili koalo, ki ji je ogenj uničil dom

Splet je obkrožil še en ganljiv video posnetek iz Avstralije, ko so dobri ljudje na Kengurujskem otoku v bližini mesta Adelaide na jugu Avstralije rešili nemočno koalo.

Ta je v požaru izgubila svoj dom in družino, dejanje reševalcev pa je znova razjokalo mnoge uporabnike spleta.

Na video posnetku je moč videti koalo, ki je ob pogorišču nemočna čakala na pomoč. Našli so jo dobri ljudje, ki so na otoku gasili ogenj, "nedolžna" podoba koale pa je mnoge zadela naravnost v srce.

V požarih v Avstraliji, ki divjajo že več mesecev, je po zadnjih podatkih življenje izgubilo več kot 500 milijonov divjih živali.

Med vsemi poginulimi živalmi je tudi veliko kengurujev in koal - samo med zadnjimi požari naj bi se populacija koal v Avstraliji zmanjšala za eno tretjino. Poglejte si prizor, ko so dobri ljudje na Kengurujskem otoku v Avstraliji rešili ubogo koalo in jo odpeljali na varno.
0
JeklenaPest
Pred 4 dnevi
Imajo pa koale prav pripravne kremplje...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Na prosto je izpustil račke: Odziv živali je doza smeha!VIDEO: Fant iz pekla: Ne boste verjeli, kaj je storil dekletu!Mačka ni vedela, kaj bi z dojenčkom: Konec vas bo nasmejal do solz!Filipinec razjokal sodnike: Zapel je pesem, ki jo pojeta Bocelli in Celine Dion!VIDEO: Slovenec zapel kot Petar Grašo: Njegov nastop ti bo naježil kožo!Na mrzli ulici so rešili buldoga: Da je preživel, je jedel listje!Prizor iz Avstralije obkrožil splet: Izsušena reka je ob dežju znova zaživela!VIDEO: Grozljivi posnetki iz Splita: Hrvati podpirajo morilca!Posnetek, ki je razjezil Srbe: Voznik avtobusa peljal kar mimo zapornic!Voznik ratraka se je stepel s smučarjemSrb z Mercedesom prevozil 760.000 km v 4 letih: Kako izgleda avtomobil?Mucko posneli ob Newtonovi zibelki: Ukradla je vso pozornost!Tovornjakar se ni zaustavil pred železnico: Vanj je z vso silo trčil vlak!Prizor, ki gane: Preživela koala v Avstraliji dobila novo družino!VIDEO: Nora podaja Luke Dončića, ki je navdušila NBA komentatorjaVoznik avtobusa mislil, da je samNažigal je svoj avtomobil, nato mu je eksplodiral motorVIDEO: Boban zadel trojko, Luka Dončić je vriskal od veseljaVIDEO: Tudi vas skrbi, kaj bo prineslo leto 2020? To je povedal župnik iz Bohinja!17-letnica prevzela splet z angelskim glasom, ko je zapela "Amazing Grace"Letala spustila več ton korenja, da bi pomagali lačnim živalim v AvstralijiKlemen Slakonja nasmejal kot Melania Trump: Tako je govoril o Sloveniji!Veterinarji rešujejo ožgane koale: Na Kengurujskem otoku jih je poginilo 30.000!VIDEO: Kuža pri Kamniku padel v vodo: Tako so ga rešili pogumni gasilci!Babica na balkonu rešila padalca, ki je skočil s stolpnice